|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moja kolej - moj codzienny makijazyk :)
po proscie Agi BJ wrzucam moj watek wlasnie tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2005-05-13 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
witaj w naszym kątku maziania
![]() wklejam swą wypowiedź z wizażystki Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ocencie, doradzcie ;)
to czerwone to ja po 2 browarach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Widać, że wyglądasz bardzo ładnie i naturalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Cześć. myśle ze makijazyk mógłby byc troszke bardziej widoczny bo mało co widać. pewnie wina zdjęc pewnie nastepne beda lepsze. powodzonka i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
juz pedze z wyjasnieniem
![]() prosilabym zebyscie mi doradzily, co powinnam skorygowac makijazem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jesssu , dlaczego ja sobie ubzduralam , ze masz ok 15 lat ??
![]() Masz bardzo ladna twarz, ladne , proporcjonalne usta. Moim zdaniem moglabyc troszke przyciemnic brwi, wydaja mi sie za jasne w stosunku do koloru wlosow. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Manolita
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Twój wiek ubzduralam sobie juz wczesniej , zanim Cie zobaczylam
![]() Chyba Twoj nick jakos mi tak sie skojarzyl z pietnastoma wiosenkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okrutnica jakaś... |
sam makijaż bardzo mi się podoba
![]() ![]() Co do różu-jesli faktycznie jestes Zimą (choc włosy są pewnie przyciemniane),to używaj różu minimalnie,naet całkeim możesz z niego zrezygnowac.I oczywiście chłodne odcienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie co do tej zimy/lata to zawsze mam problem
![]() ![]() ![]() ![]() Roz moim zdaniem bardzo ladnie modeluje twarz, tylko mi rzeczywiscie troche nie halo z takim ostrym. A myslicie, ze pudrem brazujacym moge zastepowac roz czy tez lepiej zrezygnowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
okrutnica jakaś... |
oj-to mnie wychodzi z tego Jesień
![]() odpowiedz mi na te pytania: 1.Jak sie opalasz-szybko czy cięzko(najpierw na czerwono bądź rózowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brżoawy czy raczej taki lekko przykurzony,szaro-beżowy? 2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejsza obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a moze mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4.Cera-jaki ma odcień twoja skóra?Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadajacy w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate? 6.W jakim kolorach czujesz się dobrze,a które źle podkreślają Twoja urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. Opalam sie raczej dosc powoli, czasami najpierw na czerwono, jak za dlugo siedze, ale pozniej robi sie z tego zloty brazik
2. Oczy brazowe, troche "roznokolorowe", ale raczej jasno brazowe z zielona obwodka. Opisze dokladnie, bo lusterko wzielam ![]() srodek-rdzawobrazowy, dalej na zewnatrz troszke jasniejsze, zielone, a obwodka ciemnozielona. Boze, jakie ja mam te oczy porabane :P jakies cieniowane, czy co? 3. Piegi mam w wiekszej ilosci po opalaniu (ale i tak nie jest ich duzo, kilka na nosie i na kosciach policzkowych), raczej jasne, malo widoczne, jasniutkobrazowe 4. Cera jasna, rozowawa, czerwienie sie tak jak widac na zalaczonym obrazku ![]() 5. Na zdjeciu wlosy sa naturalne, choc troche przeklamane. Mam sredni braz, z refleksami w niektorych miejscach zlotawymi, a w niektorych szarawymi, wiec jak zwykle niejednoznacznie ![]() 6. Dobrze mi w rozach (zarowno w intensywnych jak i jasnych, pudrowych-w tych chyba jeszcze lepiej), pomaranczowych (ale nie odblaskowych), blekitnych, za to zle wygladam w zoltym, zielonym i zlotym. Co do innych kolorow nie wiem, moze Wy mi w tym pomozecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.