|
|
#1 |
|
🦄
|
Wizażanki Z Rzeszowa I Okolic
Może jakieś spotkanko by urządzić???? Dziewczyny, co Wy na to??
Podpisano: Ewka i Milady vel Shandusia
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażanki Z Rzeszowa I Okolic!!!
tak,tak,tak
![]() jestem jak najbardziej za dziewczyny,przyznawac sie,ktora z podkarpacia? ![]() Ewuniu,super pomysl,serio serio
|
|
|
|
|
#3 |
|
🦄
|
Tak właśnie o Tobie Słoneczko też myślałam
Jak tu nie będzie odzewu to jeszcze na grono wrzucę ten wątek Bo fajnie będzie zrobić taki zlocik
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
tak czy siak wrzuc
a co ![]() Krakowianki mają swoj,my tez bedziem miec Twoj pomysl Ewus to rewelacja chętnie wybiore sie do Rzeszowa na kawke/piwko/pogaduchy/szwędanie sie po sklepach ![]() ps.kochana,true match od Ciebie wlasnie zakonczyl swoj zywot pasuje mi jak zaden inny,musze go znowu miec następny pretekst coby wybrac sie na duze zakupy do metropoliji
|
|
|
|
|
#5 |
|
🦄
|
już go skończyłaś????:O szybko... jeju!!! Mnie tak szybko żaden puder chyba nie schodził, ale ja nie zawsze pudruje buzie. No True Matchyk jest dobry, szkoda tylko, że nie ma dla mnie odcienia
A poza tym- jak jeden zlocik wypali to potem będzie można robić regularnie (a co!! :P)
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ano sie skonczyl
a wiesz co jest najgorsze-niby cholerstwo szklany flakon ma,powinien sciekac po sciankach w miare ubytku a tu nic! ani pod swiatlo ani pod cien nic nie moglam dojrzec ile go tam jescze siedzi wiec zero kontroli nad sytuacją i nagle sie skonczyl-finito i wez tu babo kombinuj-polowa twarzy w podkladzie a reszta gola i nie ma sie czym pomalowac
|
|
|
|
|
#7 |
|
🦄
|
Hhehe, ja czasem wtedy mieszam dwa :P A gdzie Twoja kobieca intuicja??? hehe tki podklad to "na czuja, na czuja!!"
![]() ![]() ![]() A na zakupki to ja jutro wypadam- kupię sobie coś na poprawę nastroju (bo mam pędzelki we-ma a nawet nie mam specjalnie co nimi nakładać :P) po sesji Pierwsze kroki skieruje pewnie do douglasa
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
wemę mam i ja
![]() ze tak sie pochwale ![]() Ewus,ja cżesto mieszam podklady ale akurat w tym przypadku to juz by nie bylo to..match daje taki fajny efekt..kryje ale go nie widac..cudo dalam rady wytelepalam ile moglam i bylo ok ![]() Pozdrow ode mnie ta blondi z Douglasa wiesz ktorą...ta ktora nosi na sobie polowe kolorowki dostępnej w sklepie
|
|
|
|
|
#9 |
|
🦄
|
Hhehe, Ty tam wara od blondi heheh, ja tam ją nawet lubię- zakręcona kobita i maluje się dziwacznie, ale ogólnie ok. Chociaż fakt- jakbym ją pierwszy raz zobaczyła i nie znała to bym wytrzeszczyła ocyska
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
e tam,wcale sie nie czepiam
![]() kazdy ma prawo wygladac jak chce ![]() ale jak ja zobaczylam to wytrzeczylam oczy ![]() dobrej nocki Ewuniu,ucikeam spac cos cicho w tym wątku,cos wierzyc mi sie nie chce ze nie ma kobitek z naszych stron na wizazu do uslyszniea
|
|
|
|
|
#11 |
|
🦄
|
Są kobitki od nas są na pewno. Ja kojarze, że z podkarpacia na Wizażu jest jeszcze młodaa i Kasiulka22. Zresztą wrzuciłam to też na grono.net
Może coś z tego będzie
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ewus
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny fajny pomysł z tym spotkaniem
Szkoda tylko, że nikt sie nie odzywa Ale co tam ja się pisze na takie spotkanie Chetnie wybiore się na pogadychy w gronie wizażanek Pozdrawiam |
|
|
|
|
#14 |
|
🦄
|
Ja tak właśnie myślałam, że kiepski odzew będzie, bo teraz wakacje, sesja- kto siedzi na kompie??:P Ale wyślę maila do młodej i do Kasiulki22 i do dziewczyn z grona
Ale pewnie i tak termin wyklaruje się koło początku lipca ![]() Sasanko słońce- pewnie, że się spotkamy czy będzie czy nie!! Kate jak to się nikt nie odzywa?? Już jest nas 4 Nie jest źle Zresztą jak będzie ponad 10 to gdzie my się pomieścimy?? hehehe
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
hm..chyba ktos zapomniał,że ja tez jestem..od początku
Ewuś Cmok
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
🦄
|
No jak zapomniał?? hehe od początku jesteś wliczona- ja, Ty, Sasanka i Kate. Na razie tyle- biiida. A do Kasiulki22 nie mogę wysłać maila, bo ma wyłączoną tę opcję
Na gg zagadałam- to już by 5 było, ale nie idziemy przecież na ilość tylko na jakość
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
może ktoś jeszcze da się skusić na spotkanie?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja pewnie jako 6 dopisalabym sie
jeszcze raz dzieki Ewa za maila
|
|
|
|
|
#19 |
|
🦄
|
Hehehe Słońce, nie ma sprawy
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki hihi
Super pomysł, ale ja jestem taka nieśmiała P.S. Teraz zmykam, ale jeszcze tu zaglądnę na ten wątek
|
|
|
|
|
#21 |
|
🦄
|
Nooooo!!! Z Tobą właśnie Kasiuuuuu chciałam się skontaktować, ale oczywiście nic sobie nie uruchomiłaś- ani PW ani e-maili, gg też głuche ;p Poza tym jaka tam nieśmiała hehe przecież nie gryziemy. Zresztą ja też muszę się do ładu doprowadzić, bom blada, włosy nie podcięte (przesądna jestem przed sesją :P) i jak ja się Wam taka pokaże?? hehehe
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Hej,ja dostalam PW od Shandusi
Ale wiem,ze w najblizszym czasie moj "grafik" napiety: skladanie papierow,egzaminy na studia itp,wiec ciagle wyjazdy i duuuzo stresow
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
O proszę !
Wizażanki ze Stalowej się ujawniły ![]() Hihihi! Jak by to był jakiś rozsądny termin (sobota-niedziela) to wstępnie się piszę, bo na tygodniu rezyduję w Lublinie (praca :/) |
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Hmmmmm........ Ja też mam teraz składanie papierków na uczelnie
Dlaczego gówniara skoro masz 19-20 latek Ja mam 19 więc nie masz się co martwić. Mam nadzieje, że wizażanki nas chętnie przyjmą Pozdrawiam |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu kochana!
Wiesz cio , Ty najpierw musisz mi dać swój numerek gg, i ja dodam Ciebie do mojej listy i wtedy wiadomości będą mi przychodzić Podam mój e-mail: jinny_1@poczta.onet.pl Wyślij mi tutaj swój numer gadulca, jeśli mogę prosić
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie tam gówniary
Fredka,Kate my wszystkie 3 jesteśmy z tego samego roku ja tez mam egzamin na studia,ale na spotkanie czas się zawsze znajdzie pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Tak wyskoczyłam z tą "gówniara" bo nie wiedziałam wlaściwie,ile Wy macie lat,ale jeśli jest tak jak jest to super
No i troche nas już jest,moze jeszcze więcej sie znajdzie,ja sie jak najbardziej pisze na takie spotkanie,chociaz nigdy nie uczestniczyłam w spotkaniach organizowanych przez internet,ale przecież Wizaż to nie byle co Wiec jeśli by cos ruszyło to dajcie znac
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. no tak... to teraz ja się czuję jak stara ciotka...
|
|
|
|
|
#30 |
|
🦄
|
Ja mam 20 tak że mi tu z żadnymi gówniarami hehe
Ja w zamyśle chciałam to spotkaknie zrobić tak zaraz początkiem lipca, ale to nie ode mnie zależy- na razie zbieramy chętnych Na razie jest nas 8 razem z Kaixia. Kasiu, właśnie wysłałam do Ciebie maila. Dziewczyny, jak widzę ten wątek docierał do Was głównie za pośrednictwem maili, więc chyba nie każdy go czyta :/ Znacie może nicki jeszcze jakiś dziewczyn z Rzesz albo okolic??
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

pasuje mi jak zaden inny,musze go znowu miec
i wez tu babo kombinuj-polowa twarzy w podkladzie a reszta gola i nie ma sie czym pomalowac