![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
-Nuxe,Guam,Clinique,Kadus i inne...
WATEK ZAMKNIĘTY 25.08.2011
Witam! Mam na wymiankę troche kosmetyków mineralnych i tradycyjnych. Odpisuję zazwyczaj wieczorami. Prosze od razu podawac terminy ważności! Preferuje większe wymianki. W razie wątpliwości (przy małej liczbie postów -przyczajenie) czasem mogę poprosić abyś wysłała jako pierwsza. Wielka dokładka od postu 75-Klik Moja Wish-Klik Informacje o wymienionych kosmetykach będa w 1 poscie ,zaznaczone na szaro. Dokładka -na zielono Zapraszam ![]() WYMIENIONE: Mazidła: -koenzym Q10-ważny 08.2012-ubytek minimalny -ekstrakt z kasztanowca-02.2011-nowy nieotwierany -macerat z kasztanowca-12.2010 -odlewka do uzg. Ecospa: -morszczyn-olej z alg fucus-odlewka do uzg.-rezerwacja dla Spot-wymienione -skwalan-ilosc do uzg. ZSK: -kwas hialuronowy-nowy-rezerwacja dla Spot wymienione EGM: -Mango moisturizing face cream-z vit.C-duze op. ubytek ok. 1sampla EDM Joppa -SKIN RENEWAL W/ACAI BERRY-2 sample nowe zafoliowane-zarezerwowane dla Anka Franka wymienione -GLICOLIC FACIAL CLEANSER-sampel ubytek25% -2 in 1 CLEANSER-sampel ubytek 25% -Acne Fighting Face Wash-sampel nowy -pomadka-soccer practice-użyta raz ,zdezynfekowana -pomadka-english muffin-j.w.-Poleciały do Goldiki ![]() Pixie: -Shaylee 3- cover de luxe-odsypka do uzg. Aromaleigh -EYELINER SALANT-POŁOWA OP.odlewka-rezerwacja dla Olifka007 Lush: -Colour supplement-dark yellow ilosc do uzg. -kolor zbliżony do golden medium EDM lub Moccacino Blusche po zmieszaniu z kremem np:filtrem jaśniejszy-rezerwacja dla Pingwin2-wymienione Naturalna pielęgnacja: -BU-odżywczy żel hialuronowy z hydrolatem geraniowym-term.wazn.lipiec 2010 ok.50ml. -HNB -Eyeshadow Primer-użyty 1raz -cien sampel Soulful -cień sampel -Strength -Biosilk-smoothing shampoo i thickening conditioner -Clinique-3 step skin care-nawilżacz9dramatically different moisturizing gel) ok 60ml wstępna rezerwacja dla Protka wymienione -Clinique-liquid facial soap oily skin-ok. 20ml -odżywka w sprey do włosów-KADUS IMUNAL hydro energy-term.-rezerwacja dla Hathayoga 11.2011-ubytek ok.10%-wymienione -Masque Frais Hydratant-ok 10ml.-rezerwacja dla Hathayoga-wymienione Edytowane przez EmilaDz78 Czas edycji: 2011-08-28 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -Nuxe,Guam,Clinique,Kadus i inne...
Hej, masz jakąś listę życzeń
![]() pozdrawiam ania
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Cytat:
Szukam samoopalacza w zelu Dior,baz pod cienie-lepsiejszych,Jane Ierdale kosmetyków kolorowych,masek do włosów-profesjonalnych do spłukiwania,i nie wiem co jeszcze bo przeszłam na minerały i naturalną pielęgnacje można mnie pokusić ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Hathayoga-ćwiczysz według Iengara? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za to...
![]() 11.2011-ubytek ok.10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
🦄
|
Może coś u mnie za pomadki EDM?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za odżywka w sprey do włosów-KADUS IMUNAL hydro energy-term.
11.2011-ubytek ok.10% YR cedr ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Odpisalam uCiebie,podobają mi sie paletki Mac i Estee Lauder ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
-Clinique-3 step skin care-nawilżacz9dramatically different moisturizing gel) ok 60ml
-Guam-olejek olio di mare-ok.100ml -Calvin Klein-Euphoria-ok 10ml U mnie w wątku baza Meow z tylko testowym ubytkiem oraz Artdeco z ubytkiem ok.20-25% + minerały i inne - zapraszam. ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nie opłąca mi się oddawać za to paletki, chcę ją oddać najchętniej za perfumy.
A nic więcej nie widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moderator połączył mi dwa wątki i stąd teraz jest zamieszanie.
Ale obie rzeczy aktualne i jeszcze wolne. ![]() Chętnie je oddam za to co u Ciebie wypatrzyłam jeśli taka zamiana Ci odpowiada.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to Bare nie mają dat ważności a kody.
Jeśli chcesz to sprawdzę i podam kod (był kupiony 2-3 miesiące temu z ubytkiem jednej kropli). Warmer tak jak napisałam w wątku - też 1 test. Wysyłka do PL na adres moich rodziców. Ja wysyłam jak dotrę czyli ok. 16 lipca (wszystko pisze w wątku ![]() Czy Clinique ma kod? I jaka data ważności Guam?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-16 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
-Colour supplement-dark yellow- ilosc do uzg. -kolor zbliżony do golden medium EDM lub Moccacino Blusche po zmieszaniu z kremem np:filtrem jaśniejszy
poproszę ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439084
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A może coś u mnie za szampon Biosilk i Yves Rocher Cedr?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Avenka ma pojemność wyjściową 150ml. Widzę, że DDML już prawie przehandlowane? ![]() daaawno już nie ćwiczyłam jogi, stare dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
Emilko, za paletkę Diora dałam 200zł, więc najchętniej oddałabym ją za perfumy
![]() EL to wersja mniejsza gramowo, więc tą paletkę i wodę termalną oddam bez marudzenia ![]() ![]() ps. piszmy w jednym wątku, tak jest łatwiej zacytować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla Ciebie Kadus-odzywka i maseczka Nuxe Dla mnie paletka EL i Avenka ![]() Jeżeli tak to potwierdz, zarezerwuję i wysyłkę dogadamy na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś ten datecalculator wariuje - nic z tego nie wiadomo.
Mam nadzieję, że nic mnie nie uczuli... ![]() To ja bym prosiła o żel pod oczy zamiast peelingu, bo peelingów mam zapas, a z regularnością różnie. ![]() I to co wcześniej wybrałam. -Clinique-3 step skin care-nawilżacz9dramatically different moisturizing gel) ok 60ml -Guam-olejek olio di mare-ok.100ml -Calvin Klein-Euphoria-ok 10ml A ja oddaję warmer i i.d. Jeśli chcesz coś niewielkiego jeszcze do tego też chętnie Ci dorzucę. ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej , dizękuje za opdowiedź .
Te cienie jeszcze mam ale u Ciebie podobają Mi się tylko niektóre próbki mineralne i koenzym Q10- a to nie ciut za mało za paletkę EL czy Mac. pozdrawiam ania
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy czytałaś: niestety oddanie limitowanego i trudnego do kupienia bronzera z guerlaina za trochę lush raczej mi się nie opłąca
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podsumowanie wymianki:
dla mnie: -Clinique-3 step skin care-nawilżacz9dramatically different moisturizing gel) ok 60ml -Guam-olejek olio di mare-ok.100ml -Calvin Klein-Euphoria-ok 10ml -żel pod oczy Guam ja oddaję: warmer Bare i.d. Bare żel Tweezerman ![]() Zapraszam na PW ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-18 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Sprostowanie zel pod oczy jest firmy Guam,podawałam ci Link ![]() Edytowane przez EmilaDz78 Czas edycji: 2010-06-18 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.