| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-02-15, 14:43 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 |   Czy te objawy swiadcza o ciazy?

Cześć Dziewczynki! Mam do Was pytanko, do tych króre byl ciąży. Otóż mam kilka wg. mnie nietypowych objawów. Oto i one: - Brak @ (spóźnia mi się o jakieś 12 dni) - temp. pochwy 37,2 (chodź wcześniej nie mierzyłam nigdy) - często oddaję mocz - boli mnie brzuch jak przy okresie dość często od ok 4 dni - mam mleczno - białe upławy (bądź to wydzielina bo upławy świadczą o infekcji, podejrzewałabym grzybicę lecz nic na nią nie wskazuje nie mam pieczenia czy tez swędzenia.. no i upławy są rzadkie a nie grudkowate) - od czasu do czasu boli mnie głowa - czasem (rzadko) miewam nudności I to na tyle. Dodam, ze ostatnia miesiaczke mialam 5 stycznia. I wiele razy kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia.. czy mozliwe ze moje obiawy swiadcza o tym ze jestem w ciazy? | 
|     |   | 
|  2011-02-15, 14:46 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Czy te objawy swiadcza o ciazy?

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2011-02-15, 14:49 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: z zielonej łąki:) 
				 | 

Może jesteś w ciąży, może nie Zrób test, najlepiej krwi, a wszystkiego się dowiesz 
				__________________ ...gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem,  człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło... Mark Twain | 
|     |   | 
|  2011-02-15, 15:18 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Co trzeba miec w głowie żeby po 12 dniach nie pojawiającego sie okresu nie zrobic zwyczjnie,durnego,prosteg  o,sikanego testu za 12 zł  zamiast zakładac kolejny watek o ciazy i nas pytać o swoją ew ciążę ???

| 
|     |   | 
|  2011-02-15, 15:21 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Seks bez zabezpieczenia = duża możliwość ciąży. Zrób test. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- :d | 
|     |   | 
|  2011-02-15, 16:32 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

test Ci te wątpliwości wyjaśni.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ginekologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.