|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy te objawy swiadcza o ciazy?
Cześć Dziewczynki!
Mam do Was pytanko, do tych króre byl ciąży. Otóż mam kilka wg. mnie nietypowych objawów. Oto i one: - Brak @ (spóźnia mi się o jakieś 12 dni) - temp. pochwy 37,2 (chodź wcześniej nie mierzyłam nigdy) - często oddaję mocz - boli mnie brzuch jak przy okresie dość często od ok 4 dni - mam mleczno - białe upławy (bądź to wydzielina bo upławy świadczą o infekcji, podejrzewałabym grzybicę lecz nic na nią nie wskazuje nie mam pieczenia czy tez swędzenia.. no i upławy są rzadkie a nie grudkowate) - od czasu do czasu boli mnie głowa - czasem (rzadko) miewam nudności I to na tyle. Dodam, ze ostatnia miesiaczke mialam 5 stycznia. I wiele razy kocham sie z chlopakiem bez zabezpieczenia.. czy mozliwe ze moje obiawy swiadcza o tym ze jestem w ciazy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy te objawy swiadcza o ciazy?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może jesteś w ciąży, może nie
Zrób test, najlepiej krwi, a wszystkiego się dowiesz
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co trzeba miec w głowie żeby po 12 dniach nie pojawiającego sie okresu nie zrobic zwyczjnie,durnego,prosteg o,sikanego testu za 12 zł zamiast zakładac kolejny watek o ciazy i nas pytać o swoją ew ciążę ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Seks bez zabezpieczenia = duża możliwość ciąży.
Zrób test. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
test Ci te wątpliwości wyjaśni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.