|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wygrałam wycieczkę na Wyspy KAnaryjskie! POmocy!
Więc zdrapałam
zdrapkę z firmy Travel Shop i wygrałam. A że nie mam ukończone 30 lat (tak pisze w regulaminie i Pan to potwiedził jak dzwoniłam do firmy) oferta dotyczy wylotu do Teneryfy na 7 dni.Muszę pokryć koszt przelotu tj. ok 1350zł a resztę oni fundują w hotelu 4* /7 dni - /do wygrania była również Chorwacja, Dominikana i takie tam/ . NIe wiem czy to jakaś podpucha??? Bardzo chciałabym lecieć ale kurde nie mam pojęcia czy mnie nie wyrobią?? Proszę doradźcie mi. Firma mieści się w Krakowie ul. Zakopiańska TRAVEL SHOP Czy naprawdę marzenia się spełniają?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alabasterek@gazeta.pl
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wygrałam wycieczkę na Wyspy KAnaryjskie! POmocy!
Jak juz funduja wycieczke to samolot tez powinni...
Moja sasiadka kiedys niby wygrała pobyt w jakims luksusowym hotelu i miala zaplacic tylko za wyzywienie ktore bylo obowiazkowe. Jak wszystko policzyla to wyszlo wcale nie tak za darmo.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie tego się obawiam, że wcale nie wyjdzie tak tanio, może ktoś jeszcze się wypowie ?
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie to tylko wyciąganie kasy bo przelot samolotem kosztuje aż 1350 zł :/ Chyba jednak to jakaś podpucha :/
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dowiedziałaś się wszystkiego o warunkach jakie oni stawiają? Bo czasem sa to takie obostrzenia, że sie jechać odechciewa i ludzie rezygnują.
Trzeba było mieć poniżej 30 lat żeby jechać?! To jakieś dziwne, dyskryminacja! Dowiedz się o wzelkie koszty, któymi Ty będziesz obciażona, bo pewnie oni płacą tylko zakwaterowanie, a ty musisz reszte (jak już napisałaś, przelot - doliczyłaś opłaty lotniskowe? , wyżywienie itp. ) Ja bym raczej potraktowała jako wycieczkę z rabatem, bo za darmo to na pewno nie jest... A przy okazji - Teneryfa jest cudowna, to wyspa, wiec nie jest tam potwornie gorąco, słońce murowane pzrez niemal cały rok, wspaniała roślinność, palmy, kwiaty |
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesli sie cos wygrywa to wszystko przelot, zakwaterowanie, wyzywienie.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
co to za durny regulamin ,że trzeba miec 30 lat??
1300 w dwie strony? ![]() najlepiej przeczytaj dokładnie umowe na wycieczke a najlepiej byloby gdybys mogla pogadac zkims kto tez wyrał i skorzystał,poszukaj na grupach i portalach turystycznych. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Zorientuj sie, Alabasterku, jakie dokladnie koszty musisz pokryc. Najlepiej zadzwon lub pojdz do firmy i wypytaj o szczegoly. Kiedy juz bedziesz wiedziala ile bedzie Cie ta impreza kosztowala zapoznaj sie z oferta innych biur podrozy. Porównaj, o ile taniej bedziesz mogla wyjechac decydujac sie na "wygrana" w konkursie i wtedy zadecyduj, czy Ci sie to oplaca.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez kiedys "wygralam" wycieczke na Costa Brava. Nawet nie wiem dokladnie jakie byly warunki, bo odechcialo mi sie czegokolwiek wiecej dowiadywac, jak sie zorientowalam, ze jeszcze kilku sasiadow i znajomych tez "wygralo"...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
hehe, ja byłam akurat i płaciłam (luty) 1500 zł z przelotem, 12 dni z wyzywieniem. Więc myślę że to ściema i wyłudzenie pieniędzy. Konkurs to konkurs, powinni fundować wszytko, no i ten wiek....
ale w sumie, może przejdz się do biura i wypytaj o szczegóły. Zobacz jak wygląda biuro, może warto je sprawdzić w ewidencji w Urzędzie Miasta?? Jak długo istnieje itp. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Podpucha jak nic
Słyszałam już dużo o tego typu 'wygranych' i radzę uważać na wszelkie tego typu nagrody. Zazwyczaj to tylko sposób na wykorzystanie ludzi.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ale czemu trzeba miec 30 lat????
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie kiedys zadzwonila pani ze wygrałam wyieczke do hiszpani dla 2 osób ,tylko trzeba przyjechac na spotkanie i osobiscie odebrac wygraną oczywiscie nie pojechalismy bo okazało sie ,ż efirma dzwoni do kilkudziesieciu osób w moim miescie i akze przyjechac ana miejscu okazuje sie ze żeby cos dostac za darmo trzeba kupic garnki za ponad 3 tys.
![]() oby sie nie okazało ,że polecisz na teneryfe aby tam brac udzial w takim spotkaniu ,i zeby dostac miejsce w motelu musisz kupic łódz podwodna na baterie ![]() osobiscie nie wierze w takie "wycieczki" jak nie wykupisz to nic nie dostaniesz za darmo szczególnie ,ż efirma mało znana ,uwierzyłabym w wygraną w lotto a nie takie cos. chociaz warto to sprawdzic dla zaspokojenia ciekawosci. |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że trzeba wziąć kieszonkowe, ale zapłacić za bilet? Ciekawe jaki to hotel.. I co z wyżywieniem.. Może się okazać, że w sumie taniej i przyjemniej wyszłoby Cię to z biurem podróży [bez wygranej].Koniecznie się dowiedz co gwarantują, ile kosztuje taka impreza u nich bez 'wygranej' [jeśli gwarantują na przykład tylko pokój w hotelu to ja bym się poważnie zastanowiła..]. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo wam wszystkim dziękuję za opinie. No i chyba macie rację. NIestety to wcale tak taniutko nie wyjdzie. REZYGNUJE Łe łe
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

zdrapkę z firmy Travel Shop i wygrałam. A że nie mam ukończone 30 lat (tak pisze w regulaminie i Pan to potwiedził jak dzwoniłam do firmy) oferta dotyczy wylotu do Teneryfy na 7 dni.Muszę pokryć koszt przelotu tj. ok 1350zł a resztę oni fundują w hotelu 4* /7 dni - /do wygrania była również Chorwacja, Dominikana i takie tam/ . NIe wiem czy to jakaś podpucha??? Bardzo chciałabym lecieć ale kurde nie mam pojęcia czy mnie nie wyrobią?? Proszę doradźcie mi. Firma mieści się w Krakowie ul. Zakopiańska TRAVEL SHOP