|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() kolacja z ukochanym
Moje drogie wizażanki
![]() Zwracam się do Was z ogromną prośbą ![]() Chciałabym zrobić pyszną kolację dla mojego chłopaka, niestety mój budżet jest ograniczony, gdyż jestem studentką i mieszkam w akademiku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kolacja z ukochanym
Cytat:
makaron kwadraciki, szpinak w sosie śmietanowym + do tego mała śmietana aby było go więcej, tuńczyk w puszce i przyprawy dla smaku. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Twoje pytanie przypomniało mi jak w czasie studiów z facetem wieczorami/w nocy łaziliśmy na spacerki po śledzie w najróżniejszych wersjach
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nakryc ladnie stol, czy cos co stol improwizuje, zapalic swieczki (np.tilajty - nawet te pachnace nie sa drogie), moze jakies kadzidelka (jesli lubicie) + jakas mila, lubiana przez Was muzyka.
Do jedzenia - najprosciej i najszybciej jakis makaron czy ryz z warzywami w jakims fajnym sosie (moze smietanowo-koperkowym, czosnek, chociaz kocham, w tym przypadku raczej odradzam). Miesa nie jem, to Ci w tej kwestii nie doradze, moge Ci dac przepis na jakies pyszne tofu. Z reszta, same warzywa tez beda w porzadku. Do tego salatka (nie musi byc wymyslna, niech bedzie ladna i lekka - troche lisci salaty (moga byc rozne salaty albo np. kapusta pekinska) i np. ogorek albo papryka do tego ziola (np. bazylia) i sos (troche wody, oliwy z oliwek albo innego smacznego oleju, ocet winny/jablkowy/balsamiczny, a jak chcesz troche egzotyki to mozesz dodac troche miodu i szczypte soli). A na deser jablka w karmelu (i jablka i cukier raczej drogie nie sa ![]() Ladnie sie ubierz i duzo usmiechaj ![]() A po kolacji mozecie potanczyc albo mozesz Ty zrobic striptiz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
co bys nie zrobila to liczy sie towarzystwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
domowa pizza jest niedroga, a jak chcesz mega romantycznie, to w kształcie serca
![]() albo pieczone ziemniaczki z mnóstwem przypraw podane z sosem/surówką [mało wykwintne, ale ponoć wielu facetów lubi takie jakby `domowe fastfoody`, mój lubi ![]() niedrogie są też w większości zupy kremy, są sycące, ale nie napychające ![]() z sałatek uwielbiam caprese i grecką, zwłaszcza ta pierwsza nie jest jakaś bardzo droga, bo i składników wiele nie wymaga. a z tańszych deserów może mini serniczki? nie wiem czy można wklejać linki, ale nie chciałabym być posądzona o kradzież przepisu, więc wkleję, bo to naprawdę fajny przepis i też nie wymaga dużych pieniędzy ![]() http://kotlet.tv/mini-serniczki-z-brzoskwiniami albo fondue czekoladowe i do maczania jakieś owoce. a atmosfera to tak standardowo: świeczki, kwiatki, szampanik i jakiś ładny ciuszek co by móc kontynuować wieczór po kolacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.