|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Znajomości z youtube
Hej
Szukałam i znie znalazłam takiego wątku. Mam profil na portalu yt... założyłam go bo bardzo lubie ten portal Napoczątku tylko komentowałąm filmy które mi sie spodobały ale po pewnym czasie stwierdziłam że moge dodac filmy o sobie I tak pojawiły się pod nim bardzo miłe komentarze z jedną dziewczyną (użytkowniczką tego poratlu) pisze do dziś i nie są to tylko wiadomosci na yt ale potrafimy rozmawiać ze sobą po pare godzin na gg wiem ze może to być dziwne ale czuje jakbsmy się znały (choć to nie możliwe bo dzieli nas 500 km). Ostatnio zastanawiam się czy nie spotkac się z nią w tzw realu??? A moze ktoś z Was jest w podobnej sytuacji ??? Sama nie wiem co zrobić?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Znajomości z youtube
A czemu by sie nie spotkac.
Dogadujecie się, fajnie wam sie rozmawia? Moze z tego wyniknąc swietna znajomosc rowniez w realu.
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
a moze zapytaj jej co o tym sadzi? sakd my mamy to wiedziec. jesli bedzie chciała to sie soptkajcie a jesli nie to nie.
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
A ty widzisz w tym zwiazek czysto kolezenski??
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście ze koleżeński a jaki inny???
Droga antidotum89 już z nią o tym rozmawiałam a pomysł spotkania wyszedł od niej. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
sądzę, że możesz się z nią spotkać w jakimś neutralnym miejscu, może rzeczywiście będziecie się na żywo równie dobrze dogadywać. o neutralnym miejscu wspominam dlatego, że takich wirtualnych znajomości nigdy nie można być pewnym na 100%, nie wiesz przecież dokładnie kto to jest. i chociaż być może wiele osób uzna to co napiszę za przewrażliwienie, to uważam, że dla bezpieczeństwa powinnaś kogoś na takie spotkanie zabrać (nie musiałaby ta osoba uczestniczyć w waszej rozmowie, ale powinna być gdzieś blisko) .
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za rade
![]() a na to spotkanie (jesli do niego dojdzie) to oczywiście zabiore ze sobą mojego męża
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przyjaciółę z drugiego końca Polski
Poznałyśmy się przez internet, a widziałyśmy na żywo 2 razy. Jest moją najlepszą przyjaciółką. Nikt nie wie o mnie tyle co ona. Rozmawiamy przez telefon, internet.. Napisać na GG gdy tylko któraś się pojawi to taki Nasz wręcz obowiązek
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to musisz zadac sobie pytanie czy ty tego chcesz. no i gdzie małybyscie sie spotkac, u Ciebie? u niej? moze w połowie drogi. tak czy inaczej ostroznosci nigdy za wiele, pamietaj
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() Jestem już po spotkaniu z Baśką (znajomą z yt) Spotkałyśmy się w niedziele akurat odwiedzała swoja rodzine w odległości 100km odemnie i nie mogłśmy takiej szansy na spotkanie zmarnować ![]() I powiem wszystkim którzy tak jak ja mieli wątpliwości, że nie warto je mieć My juz zaplanowałyśmy kolejne spotkanie![]() Baśka jest dokładnie taka jaką ją odebrałam przez internet i nadal dogadujemy sie super ![]() Moze to początek przyjaźni nie wiem ale mam nadzieje, że tak ![]() Pozdrawiam Buźka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

Napoczątku tylko komentowałąm filmy które mi sie spodobały ale po pewnym czasie stwierdziłam że moge dodac filmy o sobie