|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wyraźcie swoje zdanie
Zabijecie mnie za kolejny podobny wątek, przepraszam.
Mam 2 koleżanki takie bliższe , ale one są naj przyjaciółkami . A ja nigdy nie miałam przyjaciółki. Ogólne mają one znajomych ( oni sa z miasta my ze wsi) no i z jedna z tych miastowych poklocilam sie na gg, przeprosiłam. Lecz oni zbytnio jakos sie mna nie interesuja tylko moimi dwiema koleżankami. Czuje dziwny bol czy cos, gdy mi o nich opowiadają , jak piszą z nimi na gg. Niestety nie mam jak juz zrobic zeby choc na chwile ze mna popisali |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyraźcie swoje zdanie
Nie przejmuj się, widocznie mają żal o coś... daj sobie spokój z nimi i znajdż prawdziwą koleżankę.. bo jeżeli ktoś tak się zachowuje jak oni to znak, że nie jest ani Twoim przyjacielem ani bliskim znajomym....
nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli oni nie wykazują chęci bliższego zaprzyjaźnienia się z Tobą, to musisz odpuścić.
Piszesz, że masz dwie bliższe koleżanki, to się z nimi " koleguj ", po co na siłę próbować się z kimś zaprzyjaźnić, jeśli on nie wykazuje ku temu inicjatywy. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Nie zwracaj uwagi na te "miastowe",doceniaj swoje dwie koleżanki.Niestety nie zmusisz nikogo do przyjaźni
,ale kto wie... być może twoje stosunki koleżeńskie ulegną polepszeniu i zwykła znajomość przerodzi się w przyjaźń..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

,ale kto wie... być może twoje stosunki koleżeńskie ulegną polepszeniu i zwykła znajomość przerodzi się w przyjaźń..