|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
fajki bez problemu
cześć
a więc mam pytanie, gdzie w Warszawie (raczej w centrum) moge kupić fajki bez problemu? czyli gdzie nie pytają o dowód ![]() bardzo prosze od odpowiedź ![]() a i nie pytam sie o sposoby tylko o konkretne miejsca |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fajki bez problemu
dobry zart
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że w kiosku.
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Dowodziku się nie ma widzę
Trudno, trzeba poczkeać do 8nastki, albo pojechać na warmię pod ruską granicę, fajeczki po 6zł od ruskich z przemytu
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno są jakieś kioski bądź sklepy w których właściciele bardziej patrzą na to by zarobić, a nie by stosować się do prawa i nie pozwalać młodocianym na zatrówanie własnego organizmu.
![]() Nie boisz się raka, nie bój się że pani w kiosku zapyta o dowód.
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Głupie pytanie.
Chcesz sobie niszczyć zdrowie w młodym wieku to niszcz, ale nikt zapewne się do tego nie przyczyni udzielajac Ci rady gdzie kupisz fajki bez dowodu !! |
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
spodziewałam sie takich odp ;/
ale już za rok 18 a to troche czasu a poza tym pale sporadycznie, praktycznie wcale |
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Czyli pytasz o konkretne miejsca gdzie łamią prawo, tak?
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zbastujcie... "zapomniał wół jak cielęciem był" .. Nie wierzę, że każda z Was czekała z papierosami, alkoholem i seksem do osiemnastki.
Ja Ci niestety nie pomogę, gdyż nie jestem z Wawy ale mogę podpowiedzieć abyś spróbowałą w małych kioskach, w których zazwyczaj sprzedają jedynie właściciele..
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() w sumie rozumiem wasze oburzenie. ale ja np nie jestem za tym żeby prosić jakieś żula żeby kupił, poprostu ![]() czytałam kiedyś na wizażu jak ktoś napisał gdzie można, ale szukam i nie moge znaleźć ![]() no ale widze wszyscy nastawieni przeciwko, trudno,, |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Ale przecież ona się pyta, gdzie może coś nabyć (dla niej póki co) nielegalnie, no chyba, że ja coś źle zrozumiałam.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-03-08 o 21:33 |
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Tyaaa... Wielkie oburzenie bo szalona siedemnastka chce kupić fajki. No wyluzujcie, wątpię żeby dzięki waszemu moralizowaniu przestala się truć.
Z Wawy nie jestem, więc nie pomogę.
|
#15 |
|
BAN stały
|
Papierosów nie palę i oczywiście nie popieram sprzedawania tychże nieletnim;
a komu nie pomożesz? |
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
jakbym dzisiaj miała znowu 17 lat (i była mądrzejsza niż kiedyś
), to bym się bardzo cieszyła, gdyby mi nikt tych fajek nie sprzedał...teraz brakuje mi silnej woli, żeby rzucić, pieniędzy też mi na to szkoda... (a wtedy jeszcze można było je kupić za 3,5 zł )
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wlasnie trucizna powinna tyle kosztowac, 5zł, a nie kurde 10
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ulica Okrężna 57
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- a tak serio no bez jaj ja w wieku 15 lat zdawałam sobie dokładnie sprawę ze szkodliwości palenia bo o tym się po prostu trąbiło, po wściekłych krowach był BOOM na raka płuc. |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym była właścicielem kioseczku z papierosami, to chyba porządnie bym się wkurzyła, gdyby się okazało, że dane mojej firmy figurują w tego typu wątku
. A pracownika uprzejmie sprzedającego fajki nieletnim chyba bym równie uprzejmie upomniała... Równie dobrze właściciele tego typu kiosków i sklepów mogą sobie strzelić w nogę, zanosząc donos na samych siebie
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
omg, żeby się o takie rzeczy na forum pytać.. pod każdym gimnazjum, jak mniemam. na prawdę tak ciężko samemu znaleźć? a jak cię ktoś na głęboką pragę skieruje z załóżmy, jakiegoś żoliborza to będziesz przez pół miasta zasuwać?
i zgadzam sie z dzustam - myślę że taki uczynny sprzedawca mógłby dość szybko i na dość długo stracić koncesję [czy jak to się tam nazywa odnośnie fajków, chyba jest coś takiego jak pozwolenie na sprzedaż artukułów tytoniowych?] po takiej reklamie ;] Edytowane przez monius9 Czas edycji: 2011-03-08 o 23:35 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz starszych znajomych? idź do koleżanki i poproś niech Ci kupi zapas fajek na dwa, trzy miesiąće (skoro rzadko palisz to Ci dwie,trzy paczki stykną
)
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Na stadionie od Rumunów
No kto jak kto, ale oni Cię o dowód pytać nie będą.
|
|
|
|
#23 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Autorka wyraźnie pyta o łamanie prawa, wątek zamykam, radzę się zająć ciekawszymi rzeczami, zwłaszcza jak się pali "prawie wcale".
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

a więc mam pytanie, gdzie w Warszawie (raczej w centrum) moge kupić fajki bez problemu? czyli gdzie nie pytają o dowód 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

), to bym się bardzo cieszyła, gdyby mi nikt tych fajek nie sprzedał...teraz brakuje mi silnej woli, żeby rzucić, pieniędzy też mi na to szkoda... (a wtedy jeszcze można było je kupić za 3,5 zł
No kto jak kto, ale oni Cię o dowód pytać nie będą.