|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sukienka na bal gimnazjalny.
Witam. Już niedługo mam bal gimnazjalny, jest to pierwsza `większa` poważna impreza w zyciu każdego z nas, dlatego chciałabym wyglądać pieknie
![]() Proszę was drogie wizażanki o pomoc w doborze sukienki, za która pewnie już niedługo zacznę się rozglądać i chce wiedziec czego mam szukać. A więc : Należę do tych bardziej zbudowanych dziewczyn, więc nie ma co szaleć z odkrywaniem ciała, bądz tez jakimis małymi, smukłymi kieckami. Chciałabym żeby sukienka zakrywała mniej doskonałe częsci mojego ciała , przedewszystkim brzuszek ![]() Mogę , a nawet chcę pokazać nogi, które uważam , że są całkiem ok i nie wstydzę się ich odkrywać, mogę również pokazać biust, który równiez mam ładny. Pozatym reszta jest mało idealna ![]() Jaka sukeinka pasuje do puszystej sylwetki ? Chciałabym wyglądac w już wybranej sukience ładnie ale skromnie, bez większego szału, poniewaz nielubie widoku 16 letniej dziewczyny zrobionej na kobiete po trzydziestce ![]() Jakies prozpozycje ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sukienka na bal gimnazjalny.
Hmmm... Myślę, że najlepiej sprawdzi się jakaś zwiewna sukienka odcinana pod biustem jak np. pierwsza, z małym rękawkiem, jak na przykład druga.. długość jaką lubisz, byle nie kończyła się w miejscu gdzie noga jest najgrubsza
![]() Edit: zapomniałam zdjęć ![]() Edytowane przez KroofkaNeonoofka Czas edycji: 2011-03-12 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sukienka na bal gimnazjalny.
"mogę nawet pokazać biust"... bal gimnazjalny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.