|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ciągle nudnosci..
prosze przeczytajcie to w calosci
![]() witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciągle nudnosci..
może wizyta u lekarza?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A zastanawiałaś się na wizytą u psychologa?
Gdy ogarniają Cię nudności, może postaraj się na siłę skupić na czymś innym np. ruszaniu palcami u stóp, spokojnym oddychaniu. Zawsze możesz też doraźnie poratować się czymś na uspokojenie np. jakimś Persenem itd., ale przy takich objawach moim zdaniem powinnaś udać się do specjalisty, żeby popracował z Tobą nad tymi nerwami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
owszem może się skupić na innych rzeczach, ale też nie zawsze jest to takie proste. popieram, wizyta u specjalisty powinna pomóc.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wydsaje mi się że naprawde u Ciebie takie dolegliwości mają podłoże psychiczne. Miałam tak samo w szkole tylko że ja byłam od małego dzieckiem nad którym "koledzy" znęcali się psychicznie stąd takie dolegliwości z wiekiem mineło wszystko. Niestety cały stres związany z szkołą podstawową, gimnazjum a później zmianą szkoły na średnią, przygotowania do matury i zdawanie prawka kolejny stres odbiło siębardzo źle na moim zdrowiu i nie były już to dolegliwości psychiczne ale pszeszło w doleglkiwości somatyczne (fizyczne): przepuklina przełyku plus nadrzerki na zołądku i już do końca dieta i unikanie stresu żeby sięwrzodów nie nabawić i uniknąć operacji przełyku. Dlatego radzę Ci wybież się do specjalisty który Ci pomoże psycholog i lekarz żeby stwierdził czy twoje dolegliwości są wywołane psychiką czy już jakąś chorobą.
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem po co zakładasz po raz kolejny ten sam temat??
Mało Ci : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513031 zaśmiecasz tylko forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
skoro miałaś helicobacter, to może nadżerka żołądka?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.