|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ZĄBKOWICE ŚLĄSKIE - poszukuję kamerzysty - fotografa - w okolicach:)
Witam
![]() jestem świeżo upieczona narzeczoną ![]() ![]() a do Was koleżanki mam pytanie i proźbę o pomoc a mianowicie czy może mi ktos polecić jakiegoś fotografa i kamerzyste z moich okolic ( ewentualnie wrocław)?? i jeszcze jedno czy słyszał ktoś coś o zespole "KRAB" z Dzierżoniowa?? polecacie czy nie? jakie sa Wasze opinie?? Będę wdzięczna za pomoc i informacje, pozdrawiam gucha1986 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ZĄBKOWICE ŚLĄSKIE - poszukuję kamerzysty - fotografa - w okolicach:)
1
Edytowane przez miruni Czas edycji: 2009-06-20 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć Gucha ![]() ![]() Mam za to do ciebie prośbę, znasz może jakiegoś świetnego DJa - takiego z "jajem" z naszych okolic? Plizzz, termin wprawdzie odległy ale ci dobrzy mają szybko zajmowane terminy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam,
Jeżeli chodzi o fotografię to polecam młodego fotografa z okolic (chyba ze Złotego Stoku jest). Student z prawdziwym zamiłowaniem do robienia zdjęć, w dodatku jego oferta cenowa jest bardzo atrakcyjna. Mam nadzieję, że nie obrazi się za upublicznienie namierów: kom. 604847226 gg 8824316 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dopytaj kamerzystę z Katowic czy nie podejmie się filmowania-robi zlecenia nawet z wrocławia.namiary-www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja na weselu skorzystalam z usług super fotografa , który uwiecznił na fotkach nasze przygotowania, ślub i wesele. Zależało nam na fajnych fotkach bo nie braliśmy kamerzysty. www.swiatloczuli.pl maja fajne ceny i naprawdę profesjonalnie podchodzą do pracy. Jeślii chodzi o zespół to moge polecić ale z opolskiego, bo tam robiliśmy wesele.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej, jestem wizazanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam
Proszę wstukać w wyszukiwarce: wideokam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Całkiem niedawno zdjęcia na moim ślubie, weselu i w plenerze robił dla mnie Pan Tomasz z Ząbkowic. Gorąco polecam. tel: 606890778
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
witam,
jestem z Ząbkowic, filmowanie + montaż już od 800 złotych, więcej info na mail. kontakt: tabascofilm@tlen.pl 725 660 768 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a znacie jakąs fajną salę godną polecenia w okolicy Ząbkowic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Fotografia ślubna (ceremonia,sala, plener z pomysłem) i nie tylko.
Ewelina, Bielawa 518 69 06 87 kiura@vp.pl Pzdr Edytowane przez peopleconnect Czas edycji: 2010-09-16 o 09:03 Powód: uzupełnienie o maila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś może teraz mi pomóc w wyborze bardzo dobrego zespołu weselnego/orkiestry z okolic Dzierżoniowa, Bielawy, Świdnicy, ewentualnie Ząbkowic Śląskich? Planuję ślub na przyszły rok,wrzesień 2012, sala w Bielawie i szukam w internecie, jest masa zespołów, ale najczęściej dwuosobowych, grają na keybordach tylko i za bardzo nam to nie odpowiada. Wolę zespół, który gra na żywo, z perkusją, gitarą itd. Chciałabym kogoś poleconego, sprawdzonego. Chcę zdać się na doświadczenie tych, którzy przechodzili przez te trudne wybory niedawno i mogą pomóc. Będę bardzo wdzięczna drodzy forumowicze za okazaną pomoc!!!;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo. Tak myślałam, że nie znajdę w Kotlinie Kłodzkiej takich zespołów o jakich myślę. Znalazłam jeden bardzo fajny zespół, który za drogę policzyłby 200 zł, bo to odległość 200 km, natomiast za dzień wesela wzieliby 2600 zł czyli razem 2800 zł a za dwa dni niby 3000 zł +koszt dojazdu, ale sądzę,że na ich możliwości, z tego co odsłuchalam to warto dać taką sumę. Jeszcze jeden zespół jest z Wrocławia nazywają się BIS i też grają dość dobrze i z dojazdem chcą 3500 zł, więc więcej. Myślę,że za dobry zespól taniej juz nie zapłacę w przyszłym roku, bo ceny wahają się od 3000 do nawet 5000 zł...
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- A czy ma ktoś namiary na ten zespół Vietcong? Bo szukam w necie, na różnych stron, są wzmianki o nich i opinie, że fajnie grają, ale żadnego kontaktu podanego nie ma...Będę bardzo wdzięczna za pomoc i odpowiedź!!!Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
zespol vietcong nie ma swojej strony z tego co wiem,
pozostaja ci jedynie opinie jakie znajdziesz w necie. mam jeden film z wesela na ktorym gral vietcong ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.