Podobam mu się czy nie?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 09:20   #1
Goshaaaa
Przyczajenie

Podobam mu się czy nie?!

Ehhh....jeden z odwiecznych problemów. Piszę do Was, bo mądrość kobieca jest święta, a nigdzie indziej nie znajdę tylu damskich głów, do burzy mózgów

Jesteśmy młodzi, raptem po dwudziestce, on starszy tylko z nazwy. Pracujemy razem. Ja do niedawna byłam zajęta, ale zawsze myślałam że iskry lecą. Kiedy mieliśmy razem zmianę, zawsze szukał jakiegoś kontaktu, dotyku, nawet zaczęły się pojawiać plotki, że chyba coś nas łączy. Niby w żartach gdzieś padało z jego strony, że może kolacja albo śniadanie, ale wtedy nie brałam tego na poważnie, bo miałam kogoś.

Potem przyszła jedna impreza, do niczego w zasadzie nie doszło, ale kleiliśmy się do siebie strasznie,próbował mnie pocałować, wracając taksówką do domu ze znajomymi ukradkiem szukał mojej dłoni, splótł palce....tak wiem, brzmi to wszystko trochę szczeniacko.
Po tym wieczorze, niby znów przez żarty, zapytał kiedy idziemy na jakąś randkę. Znów nie zareagowałam, powód ten sam.

Kolejna impreza jednak, zakończyła się całowaniem.

Od tego czasu niewiele się widzieliśmy, nie wiem czy on wie, że jestem wolna, ale naprawdę trzeba by było być ślepym i głuchym (przepraszam, jeśli kogoś uraziłam), żeby się tego nie domyślić, zwłaszcza że zapytałam go wprost, czy kiedy mówił o tych wyjściach,kolacjach mówił serio, czy sobie żartował. Najpierw był zdziwiony tym, że brałam wyjście z nim pod uwagę, a potem stwierdził, że on w sumie nie pamięta, żeby o coś takiego pytał.

....i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze...o co chodzi? Bo ja tego nie rozumiem...może Wy macie jakieś pomysły?

P.S. Wiem, że jest to dosyć dziecinne, prawie jak gimnazjaliści, ale cóż...
Goshaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 09:56   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Podobam mu się czy nie?!

Cytat:
Napisane przez Goshaaaa Pokaż wiadomość
Ehhh....jeden z odwiecznych problemów. Piszę do Was, bo mądrość kobieca jest święta, a nigdzie indziej nie znajdę tylu damskich głów, do burzy mózgów

Jesteśmy młodzi, raptem po dwudziestce, on starszy tylko z nazwy. Pracujemy razem. Ja do niedawna byłam zajęta, ale zawsze myślałam że iskry lecą. Kiedy mieliśmy razem zmianę, zawsze szukał jakiegoś kontaktu, dotyku, nawet zaczęły się pojawiać plotki, że chyba coś nas łączy. Niby w żartach gdzieś padało z jego strony, że może kolacja albo śniadanie, ale wtedy nie brałam tego na poważnie, bo miałam kogoś.

Potem przyszła jedna impreza, do niczego w zasadzie nie doszło, ale kleiliśmy się do siebie strasznie,próbował mnie pocałować, wracając taksówką do domu ze znajomymi ukradkiem szukał mojej dłoni, splótł palce....tak wiem, brzmi to wszystko trochę szczeniacko.
Po tym wieczorze, niby znów przez żarty, zapytał kiedy idziemy na jakąś randkę. Znów nie zareagowałam, powód ten sam.

Kolejna impreza jednak, zakończyła się całowaniem.

Od tego czasu niewiele się widzieliśmy, nie wiem czy on wie, że jestem wolna, ale naprawdę trzeba by było być ślepym i głuchym (przepraszam, jeśli kogoś uraziłam), żeby się tego nie domyślić, zwłaszcza że zapytałam go wprost, czy kiedy mówił o tych wyjściach,kolacjach mówił serio, czy sobie żartował. Najpierw był zdziwiony tym, że brałam wyjście z nim pod uwagę, a potem stwierdził, że on w sumie nie pamięta, żeby o coś takiego pytał.

....i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze...o co chodzi? Bo ja tego nie rozumiem...może Wy macie jakieś pomysły?

P.S. Wiem, że jest to dosyć dziecinne, prawie jak gimnazjaliści, ale cóż...
no cóż...kleiłaś sie do niego jak byłaś w związku, to się chłopak zastanawia, czy warto....
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 10:29   #3
aneta111332
Raczkowanie

Daj sobie z nim spokój , jak mówi, ze nie przypomina sobie , ze proponował Ci spotkanie. Widocznie pociągałaś go jak byłaś zajęta Niektórzy faceci tak mają....
aneta111332 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 10:31   #4
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez aneta111332 Pokaż wiadomość
Daj sobie z nim spokój , jak mówi, ze nie przypomina sobie , ze proponował Ci spotkanie. Widocznie pociągałaś go jak byłaś zajęta Niektórzy faceci tak mają....
Oj tak, miałam z takim do czynienia raz, parę lat temu, też w pracy. Jak byłam w związku z kimś innym, to latał za mną niemal z wywieszonym jęzorem i popisywał się na każdym kroku. Jak się rozstałam z chłopakiem, to on zaczął latać za inną dziewczyną, która zresztą była moją koleżanką, która też była w związku i to od 10 lat Nią też stracił zainteresowanie, jak rzuciła swojego narzeczonego

Edytowane przez kasztanka3
Czas edycji: 2013-03-07 o 10:33
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 10:39   #5
Goshaaaa
Przyczajenie

Ameryki nie odkryję....faceci są dziwni.

A myślicie, że tak zapytam łudząc się, że skoro wprost mu nie powiedziałam, że jestem sama, a jemu to naprawdę większość trzeba łopatologicznie wykładać, to myśli, że chce z niego zrobić...kochanka? I dlatego wyjechał z takim tekstem?
Sama nie wiem skąd mi się to wzięło. Większość ludzi irytuje, nie jest wcale jakiś specjalnie przystojny, chudzina, a jednak ma coś takiego...
Stary 2013-03-07, 11:12   #6
KaasiaJot
Raczkowanie

W sumie tylko jedna rzecz mi się nasunęła i pewnie spowodowana tym, że jestem jednak "ciut":P starsza niż Ty i szkoda by mi było czasu na takie zastanawianie się "podobam mu się jeszcze czy nie?" Nie możesz po prostu sama zapytać go np. czy nie ma ochoty na wspólne wyjście do kina? Myślę, że jak już gdzieś wyjdziecie razem to będzie łatwiej a) wybadać czy nadal jest Tobą zainteresowany, b) mniej lub bardziej delikatnie oświecić go, że jesteś wolna (jeśli jeszcze tego przez przypadek nie wie)
KaasiaJot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 11:14   #7
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez KaasiaJot Pokaż wiadomość
W sumie tylko jedna rzecz mi się nasunęła i pewnie spowodowana tym, że jestem jednak "ciut":P starsza niż Ty i szkoda by mi było czasu na takie zastanawianie się "podobam mu się jeszcze czy nie?" Nie możesz po prostu sama zapytać go np. czy nie ma ochoty na wspólne wyjście do kina? Myślę, że jak już gdzieś wyjdziecie razem to będzie łatwiej a) wybadać czy nadal jest Tobą zainteresowany, b) mniej lub bardziej delikatnie oświecić go, że jesteś wolna (jeśli jeszcze tego przez przypadek nie wie)
O to, to. Najlepiej zamiast się zastanawiać i wątki na wizażu zakładać to zapytać o wiedzieć od razu na czym się stoi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 11:30   #8
Goshaaaa
Przyczajenie

Zapytałam...czy mówił poważnie w kwestii wspólnego wyjścia, bo ja reflektuję, ale wtedy padło, że on nie pamięta żeby o to pytał....
Stary 2013-03-07, 13:10   #9
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytałam...czy mówił poważnie w kwestii wspólnego wyjścia, bo ja reflektuję, ale wtedy padło, że on nie pamięta żeby o to pytał....
faceci są dziwni jednak
Może po prostu boi się zaangażować. Teraz jesteś wolna i jakby w zasięgu jego ręki, w końcu możecie być razem i to go wystraszyło. Może nie myślał poważnie o Tobie, gdy mówił te słowa, jak byłaś jeszcze w związku??
Faceci z reguły lubią zdobywać i dla nich wolny strzelec to "za łatwa" zdobycz
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 17:02   #10
201604250949
Konto usunięte

pewno liczyl tylko na sex a ze za dlugo to trwalo stwierdzil, ze nie ma co i wzial sie za inną
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 19:21   #11
Goshaaaa
Przyczajenie

Sama już nie wiem...może za dużo o tym wszystkim myślę. Swoją drogą jeśli jest tak jak piszecie, to lekko mówiąc nie świadczy to o nim najlepiej...
Stary 2013-03-07, 21:02   #12
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
a) on ma kogoś
b) liczył na flirt w pracy, umilenie czasu w godzinach 8-16
c) a+b
Daj sobie spokój, szkoda czasu.
Stary 2013-03-07, 21:08   #13
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
a) on ma kogoś
b) liczył na flirt w pracy, umilenie czasu w godzinach 8-16
c) a+b
Daj sobie spokój, szkoda czasu.
Obstawiam opcję B, nie wydaje mi się, żeby dużo osób szukało kogoś w pracy
Stary 2013-03-07, 22:27   #14
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

ee, daj sobie z nim spokój. jak się dziewczyna podoba to na Twoje pytanie, czy wychodzicie gdzieś razem chłopakowi się powinny oczka zaświecić. a nawet jakby rzeczywiście nie pamiętał to by zagrał wariata i podchwycił propozycję.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-07, 23:05   #15
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
ee, daj sobie z nim spokój. jak się dziewczyna podoba to na Twoje pytanie, czy wychodzicie gdzieś razem chłopakowi się powinny oczka zaświecić. a nawet jakby rzeczywiście nie pamiętał to by zagrał wariata i podchwycił propozycję.
Dokładnie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości