![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak Catherine Zeta Jones
Hej
![]() Zalaczam zdjecie tej aktorki,zalezy mi na kupnie podobnej a, wrecz takiej samej pomadki do ust,jaka ma Catherine na zdjeciu,by nie wysuszala az tak bardzo ust,bojak widac na zdjeciu,to chyba pomadka dosc trwala.Mozecie cos doradzic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: jak Catherine Zeta Jones
Ja obstawiam błyszczyk Guerlain z serii Metoryty w kolorze Red intense jest taki sam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Iwonalodz napisał(a):
> Ja obstawiam błyszczyk Guerlain z serii Metoryty w kolorze Red intense jest taki sam ![]() ![]() ![]() >nie wiem czy jest dostepny w Polsce, ale na allegro czasem mozna go dostać ![]() ![]() ![]() ![]() wow ![]() ![]() ![]() caluje, Stokrocia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmm nie będzie go raczej w Polsce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no to ja juz nie wiem jaka kupic;( bo jak nie bedzie Iwonko tego odcienia?teraz to naprawde zaluje,ze wczesniej nie zamiescilam tego zdjecia :P tak to bym odkupila ten blyszczyk..No nic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skarbie to może jednak idz do Sephory i sie dowiedz czy w ogóle miewają albo maja ten odcień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Iwonko za wiadomosc
![]() ![]() buzi...ja juz chyba mowie dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Skarbie to za ile kupisz na allegro zalezy od wielu czynników, ale przeważnie jeste tam troszkę taniej niż w sklepach
![]() ![]() ![]() Ja niestety Stokrociu nie orientuję się czy inne firmy maja taki odcień i który to jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
> Skarbie to za ile kupisz na allegro zalezy od wielu czynników, ale przeważnie jeste tam troszkę taniej niż w sklepach
![]() a jak wyglada tam procedura sprzedazy?mozesz mnie torche oprowadzc po tym malym swiecie? ![]() > jesli się boisz tam kupować to tu na forum jest mała-czarna, która sprzedaje na allegro, ale ja nie pamiętam tamtego Jej nicka i może ją podpytaj o ten błyszczyk ?? do MALEJ CZARNEJ ![]() ![]() ![]() > Ja niestety Stokrociu nie orientuję się czy inne firmy maja taki odcień i który to jest ![]() ![]() ![]() czekam wiec na odpowiedzi ![]() Aha jeszcze jedno,czym mozna tak ladnie nablyszczyc wlosy,naturalnie,nie sklejajac wlosow jak ma catherine? ![]() milego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam bardzo podobny błyszczyk - tylko mniej czerwony a bardziej bordo - od Chanel, Levres Scintillates. Miałam juz z tej serii kilka różnych i bardzo je lubię, bo sa trwałe, ale ten kolor akurat oddałam przyjaciółce, bo pasował mi tylko jak miałam ciemy balejaż.
Osobiście uwazam ze taki efekt osiągniesz prędzej stosując szminkę + bezbarwny błyszczyk bez drobinek (większość błyszczyków ma teraz takie blyszczące okruszki).
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Aha
![]() ![]() ![]() buziaki Stokrocia Edytowane przez stokrocia Czas edycji: 2013-03-13 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mała Czarna używa nicka: czarna_69
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ladnie dziekuje za odpowiedz
![]() pzodrawiam Cie Kasiu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ooo... Jaka podobna do Catheriny!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Re: jak Catherine Zeta Jones- do Agusi Z. i Sam :)))
Stokrociu najlepiej bedzie jak poczytasz regulamin allegro, bo ja aż tak biegła w tych procedurach nie jestem
![]() Co do porady Smoczyczki to oczywiście też racja, szminka plus bezbarwny błyszczyk tez dadza taki efekt, ale ja jestem z tych leniwych i praktycznych i wolę mieć wszystko w jednym, bo i pracy mniej i więcej miejsca w torebce ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ah,dziekuje Lejko za takie porównanie
![]() ![]() A ja Twojego zdjecia nie widzialam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mojego tzn. MOJEGO?
![]() Ależ proszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Lejuś to naprawdę TY :wow:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, oto żywy przykład, że chude nie znaczy piękne.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Przepiekna,delikatna uroda
![]() ![]() ![]() dziekuje za pokazanie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Bo to było półtora roku i 10 kg temu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Na tym zdjeciu wygladasz jak Zosia z "Pana Tadeusza"
![]() ![]() buziaki! tak zrobilo sie swiezo i wiosennie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A moze Ty Lejko koajrzysz jakas fajna pomadke o takim kolorze jak ma Catherine?aha jak dokladnie wykonac makijaz jaki ma ta aktorka na zdjeciu?bardzo prosze o pomoc...jesli ktoras miala by czas napisac pare slow
![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
sarimatha napisał(a):
> Lejuś to naprawdę TY :wow: ![]() ![]() Prawda? ![]() ![]() Lejek, wymień fotę w galerii, nie strasz wizażanek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Lejek, wymień fotę w galerii, nie strasz wizażanek ![]() ![]() Przecież sama nie mogę, nie będę Zło główki spracowanej zawracać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
stokrocia napisał(a):
> A moze Ty Lejko koajrzysz jakas fajna pomadke o takim kolorze jak ma Catherine? U mnie bardzo podobny efekt daje Bourojois nr 7, koralowa taka i na to błyszczyk, popróbuj w drogerii. ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4031 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Re: jak Catherine Zeta Jones-do Samanty:)
Droga Samanto
![]() Jesli moglabys mi wyltumaczyc jak zrobic dokladnie makijaz taki jak ma Catherine na zdjeciu...Jakimi cieniami go wykonac,ktore pudry brazujace uzyc i w jaki sposob.Moje zdjecie zamiescilam,niestety nie jest zbyt wyrazne..Ale bylabym wdzieczna,jakbys mi dala wskazowki ![]() i jak Ja Ci sie moglabym odwdzieczyc? ![]() buzi buzi ![]() Stokrocia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
> U mnie bardzo podobny efekt daje Bourojois nr 7, koralowa taka i na to błyszczyk, popróbuj w drogerii.
![]() hmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje Lejko za odpowiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Heloł
![]() jak miło że ktoś mnie prosi o rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdy delikatnie nałozysz go cienką warstewką aż po łuk brwowy musisz nałożyć ciewnie w kolorze ceglanym,wiśniowym i koralowym(bourjois,chanel ,dior w najnowszej kolekcji ma takie potrójne cienie z tego co pamiętam możesz też z oriflame zastosować ciemniejszy z duetu malba peach z oriflame (visions)większość kolorków znajdziesz w ofercie inglotu) Potrzebna ci bedzie również kredka czarna lub ciemny granat,śliwka wpadający w czeń lub bordo wpadające w fiołkowy fiolet.No i naturalnie bardzo czarna mascara !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
wow wow wow
![]() ![]() A moze ty wiesz jak spisuje sie rozwietlacz Lancoma? (mowa w watku o dyskretnym makijazu) buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.