|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
perfumy męskie dla 20-sto latka
Planuję zakup perfum, waham się między 3 zapachami: Chanel Platinum Egoiste, Chanel Allure Sport Home i Armani Black Code. Mam 20 lat, perfum mam zamiar używać zarówno na co dzień jak i wieczorami. Chciałbym poznać opinię Pań, który z tych zapachów najbardziej podoba się kobietom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy męskie dla 20-sto latka
Ja Armaniego nie lubię
![]() ![]() I dla mnie to zapach idealny, i na dzień i na wieczór... dla mnie facet może nim pachnieć cały czas ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Egoiste całkiem dobry wybór
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mnie się podoba Allure Sport jeśli już musiałabym wybrać spośród tych trzech,jednak w ciągu ostatnich miesięcy najbardziej mi sie spodobał Burberry Sport men ,btw teraz jest w Superpharm na promocji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dla mnie podoba się zarówno Chanel Platinum Egoiste jak i Chanel Allure Sport, oba są świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mnie bardzo podoba się na moim tż-cie Zirh Ikon oraz Gucci pour Homme
![]()
![]() |
#7 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Głosuję na Egoistę
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
kazdy z nich to dobry wybor zwlaszcza ze idzie wiosna, jednakze chanel wyzej cenie niz armaniego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.