|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ANIA< GOSIA< ZULA startują
Dzień rozpoczęcia diety 11.10.2010
![]() klas ki:CEL... chudniemy na SYLWESTRA 2010 ![]() ![]() k laski: zero wycofywania się!!! Nagroda??? uznanie naszych mężów i zazdość koleżanek ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- ja wystartowałam ... od rana same proteiny ;-) Koleżanka w pokoju jadła przy mnie pierożki z serem i śmietanką! na moich oczach! ślina kapała mi na biurko! ale dałam radę.. nie wyrwałam jej talerza... napiłam się czerwonej herbaty ..... ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- CZEKAM na was dziewczyny!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
No wogóle bardzo łaaaaaadnie... będe się sama odchudzała.. bo koleżanki zaspały..hmmhmhm
![]() Śniadanko; parówka odtłuszczona, kawa z mlekiem 0,5 i jajo... wrrrrrr... ale będe twardaaa.. będę.....
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ANIA< GOSIA< ZULA startują
Dzień w pracy prawie minął a ja wytrwałam dzielnie, kawa bez cukru, dwa jaja, parówka odtłuszczona, woda i 1 herbatka czerwona.. i żyje.. Można? można.....
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474359 zapraszamy do nas
![]() tam nikt nie śpi, a za grzeszki są baciki |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Nie zaspały, nie zaspały
. Pracują i starają się nie myśleć o tym, na co mają ochotę. Nie daję rady![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Damy radę? Damy, damy, jak się nie poddamy. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() jeszcze Anna i ktokolwiek ma ochotę... przecież już mróz więc do Sylwestra nie jest daleko... Ja nie moge co prawda patrzeć już na parówki i jaja więc poszukam dziś jakiegoś przepisu... no i robie brzuszki... codziennie... po 80 narazie.... do roboty ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- sharpnowaja dzięki za zaproszonko oczywiście, |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Jestem
)) ale z dieta na razie słabo. Jutro sie poprawię. Pewnie konkretnie zacznę w poniedziałek, bo w piątek mam imieniny szefowej z ciastem na które czekam cały rok, a w sobotę idziemy na 40.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Heeelo grunt , że jesteś
) to ten żołądek wręcz rozciągam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Aniu, fajnie że już jesteś
. Poimprezuj w weekend i od poniedziałku START . I bez wymówek proszę . Bez Ciebie się nie liczy!Goszu, nie poddawaj się! Jesteś twardsza od nas, daj nam przykład . Ja dzisiaj bardzo przykładnie, nawet wątróbkę na obiad zrobiłam. Właściwie to obiadokolacja była . Z korniszonem ją zjadłam, bo nie jestem na tyle zdesperowana, żeby jeść ją "na dziko". Ale wina mi się chce!!!! No i jesiennie u nas i deszczowo, więc bieganie - jedyna moja motywacja do niejedzenia - odpada...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
przynaje się i możecie mnie lać... chłostać i co chcecie...... caly tydzien poszedł na marne... odstawiłam jednym słowem maniane na STO DWA !!! jednym słowem nie ma czym sie chwalić.. pocieszam się ,że Zula też pewnie zaszalała bo nie codziennie ma się szesnastą rocznice ślubu!!! gratulaaaaacje |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, dzięki
. Wiesz, co myślę na ten temat![]() . Tak, dobrze przewidziałaś, nie dałam rady i odpuściłam. Bić mnie ile wlezie . I chłostać. Zaczynam od nowa. Ale chleba nie jem! Jak tu nie pić, jak tu nie pić ... Aniu!!! Zaczęłaś?? Poniedziałek minął....
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
ufff to nie tylko ja jestem słabeuszem uf uf..... Anna gdzie jesteś?? w lodówce czy co?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Po prostu, jak się robi zimno, uruchamiamy opcję "zjedz na zapas", jak te misie przed zimową drzemką
I ten miodek ![]() Ania, no nie daj się prosić i dołącz |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
No dobra spójrzmy prawdzie w oczy... zawalona sprawa... wczoraj wkładałam w siebie co sie dało. .. ( bez zbereźnych myśli
) ale jest nowe, świeże, nówka sztuka postanowienie; od poniedziałku reżim.... Zula.. zgoda? umowa? |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Ok, ok, oraid
. Umowa stoi![]() .W zw. z tym, bez wyrzutów sumienia (no może niewielkie będą) przyjmę zaproszenie na piwko. Bo u nas jest taaaki faajny mały browarek i tam jest przepyszne miodowe piwo. Sam miód ! Teraz jednak przygotuję twaróg z odrobiną korniszona, cebuli, papryki ostrej, bo się już przyzwyczaiłam do takiego drugiego śniadania. I nie mów mi, że już polanczowo i obiadowo. Ja niedawno wstałam. ![]() Ale od poniedziałku- do dzieła! Znowu... od początku. Damy radę!! Anna, gdzie Ty????? ![]()
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Heloł
![]() Sorki że mnie nie było na forum ale nie miałam w tym tygodniu czasu. Dieta oczywiście nie zaczęta ![]() . Od poniedziałku mi dieta nie idzie to ją chyba zacznę od wtorku.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Zacząć jest najgorzej... ja przez weekend znów jadłam " na zapas" ale od dzis amen.. albo albo..no jasnej cho....lery.... tyłki w troki i odchudzanko....
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Ok, kobitki. Jestem twarda. Jak ten kokos.
I Wam też życzę!
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Odpukać.. ja też.. narazie... poprostu nie mam apetytu...
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Małgorzata! Jak idzie?
Dziś na śniadanie moja rodzina zajadła się chrupiącymi bułeczkami (sama kupiłam), mimo ślinotoku nie ugięłam się. Brawo dla mnie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Cofam to "brawo dla mnie". Z okazji imienin mojej tzw. gorszej połowy napiłam się wina. Dla zdrowotności. Więcej niż lampkę.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
HELLO.
powracam na dietę (chyba juz 5 raz )Kupiłam serki, kefirki na jutro do roboty i mam mocne postanowienie. Napiszę jutro wieczorem czy mi w ogóle poszło. A Wy ?????? Macie już minus 5 kg ![]() pozdrawiam ania |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam.. ale chyba 2 plus.... szlag by to...............
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Dopadł mnie mega kryzys - depresja jesienno-portfelowa, świąt nie czuję
nawet... Ja odpuszczam. Nie cieszą mnie nawet wymienione okna w całej chałupce (nie mogłam ich umyć, bo leje równo)...Aale - u mnie kg ani w górę
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Dziś dzień Pracownika Socjalnego więc nie opędzę się tylko jogurtem 0 % niestety....
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Ja od wczoraj się trzymam.
Teraz to nawet głoduję bo zapomiałam wziąć zakupy z pracy. Ale o 19 idę na wódkę , będę miała mały przerywniczek z dietą i pewnie coś zjem zakazanego,a jutro w pracy impreza -też będzie ciężko z dietą. Od czwartku zaczynamy remont kuchni, będzie sajgon i nie będę miała na czym gotować. Zostanie mi Piatnica 0 pozdrowionka |
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
Jestem po wyborach i zaczęły się konsekwencje przewidziane przeze mnie... więc od wczoraj w jeden wieczór zapewne schudłam jakieś 3 kilo... i to bez diety.... gdyby nie to, że włosy zaczęły mi wypadać garściami... uznałabym to za największy cud dietetyczny...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Trzymajcie się babki!
Ania, zawsze możesz zgrilować bez tłuszczu jakiegoś kuraka na balkonie ![]() Goszu, witaminy i to szybko Chudnijcie, chudnijcie... Ja się przyłączę bezdietowo Ze stresu nie żrę... za dużo
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj kiepsko z dietą, ale chociaż o niej myślę
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Hello dziewczyny.. ja ruszam zdecydowanie...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

klas ki:
zero wycofywania się!!! 

do roboty 

. Ja dzisiaj bardzo przykładnie, nawet wątróbkę na obiad zrobiłam. Właściwie to obiadokolacja była
. Z korniszonem ją zjadłam, bo nie jestem na tyle zdesperowana, żeby jeść ją "na dziko". Ale wina mi się chce!!!! No i jesiennie u nas i deszczowo, więc bieganie - jedyna moja motywacja do niejedzenia - odpada...

)