![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Grudzień - PerfumyNIEAKTUALNE !!! 1. Z racji iż mam sporo kosmetyków i innych drobiazgów będę bardzo wybredna. 2. Z powodu braku czasu paczki wysyłam raz w tygodniu poleconym ekonomicznym. 3. Osoby z liczbą przekupek poniżej 10 lub z negatywem - wysyłają jako pierwsze. Do każdej wymianki dokładam próbki kosmetyków Gratis! Szukam - lista na blogu https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=492095 FLASZKI * Comme des Garcons Palisander około 30/100 ml + pudełko * Clinique Aromatics Elixir EDP 25 ml bez jednego psika testowego kod:B41 + pudełko * Gres Ambre de Cabochard 45/50 ml kod: E3179 +pudełko * Gaultier Classique EDP około 22/100 ml * L'Occitane Ambre Amber EDT około 18/50 ml * Max Mara Le Parfum 20/90 ml kod:8A0411 * Max Mara Le Parfum Zeste & Musc 18/30 ml kod:090511 + pudełko * Nina Ricci EDT Les Belles Amour D'Amandier wkład około 8/50 ml kod:2A23 * T.Mugler Angel EDP zostało nie więcej niż 5/15 ml * Yves Rocher Voile d'Ambre EDP 45/50 ml ODLEWKI W ATOMIZERACH * Il Profumo Touaregh 4 ml * Atelier Cologne - Vanille Intense 9.5 ml * Byredo - Gypsy Water 1 ml * Christiane Celle - Calypso Ambre 7 ml * Comme Des Garcons - Rose 8 ml * Comptoir Sud Pacifique - Princesse Muscat 4.8ml * Dior - Hypnotic Poison Eau Sensuelle 5 ml * Demeter Humidor 4 ml * Les Parfums De Rosine - Poussiere de Rose EDP 4 ml * Fendi - Theorema Leggero 6 ml * Guerlain - Shalimar EDP 9 ml * Lancome - Magie 2ml * Mauboussin EDP 4 ml * Smell Bent - Elf Fulfilling Prophecy 4.5 ml * Tesori D'Oriente - Ambra Indiana 8 ml * Tesori D'Oriente - Ambra i Szafran 8 ml * Tesori D'Oriente - Neroli i Kardamon 4.5 ml * Tesori D'Oriente - Paczula z Imbirem 4.8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Amouage - Jubilation XXV men 1.9 ml F * Amouage Opus IV 1ml R * Annick Goutal - Mon Parfum Cheri 1.60 ml F * Annick Goutal - Encens Flamboyant 1.60 ml F * Annick Goutal - Sables 1 ml R * Annick Goutal - Ninfeo Mio 1 ml R * Annick Goutal - Petite Cherie 1.75 ml F * Annick Goutal - Le Mimosa 1.70 ml F * Annick Goutal - Grand Amour 1 ml R * Azzaro - Chrome Sport 1.5 ml F * Banana Republic - Alabster 1.8 ml R * Banana Republic - Jade 2 ml R * Banana Republic - Rosewood 1.5 ml R * Bond No.9 - Broadway Nite 1 ml R * Bond No.9 - Andy Warhol Success is a job in Newy York 1.5 ml F * Bond No.9 - Broadway Nite 1 ml R * Boadicea the Victorious - Explorer 1 ml F * Chanel No5 EDT 1.5 ml F * Carthusia - 1681 EDP 1.5 ml R * Coudray -Esperys 1.2 ml R * Comme des Garcons - Wonderwood 1 ml F * Comptoir Sud Pacifique - Hemisphere Sud 1.5 ml R * Carla Fracci EDP 1.7 ml F * Carla Fracci - Salome 1.6 ml F * Durbano - Citrine 1.8 ml R * Diptyque - Tam Dao 1 ml R * Diptyque - Baies 2.5 ml R * Diptyque - l'Eau de Taracco 1.5 ml F * Etro - Paisley 1.2 ml F * Etro - messe de minuit 2 ml R * Eisenberg - back to paris 1.2 ml R * Florascent Parfumeurs - Santal 1.2 ml R * Fendi - Celebration 1.7 ml R * Gres - Ambre de Cabochard 1.8 ml R * Guerlain - Shalimar Initial około 0.30 ml F * Heeley - Cuir Pleine Fleur 2.2 ml R * I Coloniali Spirit of Africa - Dayo Happiness 0.90 ml F * I Coloniali Spirit of Africa - Eshe Vitality 0.90 ml F * I Coloniali Spirit of Africa - Hawa Temptation 0.90 ml F * JPG Gaultier 2 - 1 ml R * Keiko Mecheri - Camellia 1.8 ml R * Lubin - Black Jade 1 ml F * Lorenzo Villoresi - Incensi 1.9 ml F * Lorenzo Villoresi - Piper Nigrum 1.4 ml F * Laura Biagiotti - Venezia 2011 2 ml R * L'Artisan Traversee du Bosphore 0.90 ml F * Lutens - Five O'Clock au Gingembre 1 ml R * Lutens - Fumerie Turque 0.80 ml R * Lutens - Boxeuses 1.9 ml R * Lutens - Sarrasins 1.9 ml R * Lubin - Gin Fizz 0.80 ml F * Montale - Aoud Roses Petals 0.50 ml R * Montale - Chocolate Greedy 0.60 ml R * Montale - Sweet Oriental Dreams 0.50 ml F * Menard - L'eau de Kasaneka 1 ml F * Mauboussin Femme EDT 2 ml F * Mauboussin - Histoire d'eau 0.50 ml R * Mona Di Orio - Carnation 0.80 ml R * M.Micallef - Note Poudree EDP 1.2 ml R * M. Micallef - Aoud Gourmet 0.40 ml R * Pro Fvmvm Roma - Acqua e Zucchero 1 ml R * Parfumerie Generale - L'eau guerriere1.8 ml R * Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale Cuir Venenum 0.50 ml R * Penhaligon's - Opus 1870 1.4 ml F * Penhaligon's - Artemisia 1.3 ml F * Penhaligon's - Bluebell 1.3 ml F * Penhaligon's - Elixir 1.5 ml R * Rance - Laetitia 1.5 ml F * Roger & Gallet - Eau de The Vert 1.90 ml R * Rochas - Tocade EDT 3 ml F * Smell Bent - Desperado EDT 2 ml R * Smell Bent - Reindeer Games 1 ml R * Tauer - Lonestar Memories 0.60 ml R * Tauer - Une Rose Chypre1 ml R * Tauer - L'eau epices 1 ml R * Teo Cabanel - Oha 1.5 ml R * Teo Cabanel - Alahine 1.5 ml R * Vivienne Westwood - Anglomania 1.2 ml R * Yves Rocher - Voile d'Ambre 1.8 ml R Wymienione: * Escada Escada S EDP 30 ml bez jednego psika testowego kod: 9240 + pudełko * Parfums Delrae - Amoureuse 1.2 ml F * Heeley - Esprit du tigre 1 ml R * Hermes - Ambre Narguile 1 ml R * Montale - Aoud Damascus 1 ml R * Montale - Royal Aud 1 ml R * Pro Fvmvm Roma - Arso 1.2 ml R * Montale - Black Aud 3 ml * Parfum'd Empire - Aziyade 5 ml * Pro Fvmvm Roma - Dambrosia 2 ml * L'Artisan - Safran Troublant 2 ml * Guerlain Samsara Un Air 20/50 ml kod: SK2Q5 + pudełko * Cacharel - Scarlett 8 ml * Montale -Aoud Queen Roses 9 ml * L'Artisan - La Haie Fleurie 10 ml * Comme Des Garcons - Harissa 6 ml * Annick Goutal - Petite Cherie 4 ml * Amouage - Opus IV 4.5 ml * Guerlain Mahora EDP 19/50 ml kod:MFOHJ +pudełko Lolka_L * Vivienne Westwood Anglomania 27/30 ml * Yves Rocher Neonatura Cocon 45/50 ml * Lutens - De Profundis 1.9 ml R KlatkaNaPtaszka * Lutens - Vitriol d'oeillet 1.9 ml R KlatkaNaPtaszka * Comme Des Garcons - Harissa 2.5 ml KlatkaNaPtaszka * Cacharel Noa 50/100 ml kod:38EN00 adoosienka * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml kod:8365071 + pudełko nisia1908 Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-12-31 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień - Perfumy
coś za Noa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
sprawidziłam zuzycie, równo 1 cm od srebrnej góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Widzę na Twojej wish-liście produkty Aquoliny, byłabyś może zainteresowana mgiełką do ciała, taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...na.html&next=1 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za odlewkę:
* Yves Rocher Neonatura Nocon ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam cały nowiutki Back to Black z travel setu, ale tego wolałabym wymienić na innego Kiliana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się to
![]() *Cacharel Noa 50/100 ml kod:38EN00 * Gaultier Classique EDP około 22/100 ml * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wieczne Kutango
|
Ale ja głupia
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a ja chcę się jej pozbyć za wszelką cenę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- a co bys mogła oddać z tego co wymieniłam ? za Queen ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- wiem dlatego wolałabym odlewki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
okej ale wolalabym, zebys nie "wypsikiwała tych 10ml"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Coconka
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może Bvlgari Au The Rouge (ponad połowa ze 100ml) w zamian za Ambrę YR?: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post30965567 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jeeeeej , ale masz cuda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Super ![]() będę żebrać .............. ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- cudne ![]() ![]() przejrzyj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
T.Mugler Angel EDP zostało nie więcej niż 5/15 ml
* Yves Rocher Neonatura Cocon 45/50 ml + pudełko hej! może przygarniesz za to molinarda vanille patchouli 100 ml ? ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- pomyśl pomyśl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Przyszłam wydębić odlewkę Angel Rose
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579490 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś za palisander?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() przyszłam uśmiechnąć się po: * Pro Fvmvm Roma - Dambrosia 2 ml * Lubin - Black Jade 1 ml F * Lubin - Gin Fizz 0.80 ml F * Bond No.9 - Broadway Nite 1 ml R * Bond No.9 - Andy Warhol Success is a job in Newy York 1.5 ml F * Parfums Delrae - Amoureuse 1.2 ml F * Heeley - Cuir Pleine Fleur 2.2 ml R Znjadziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
czesc, interesuje mnie escada, znajdziesz cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575873 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.