|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szukam chętnych do zapisania się w ŚK
Witam!
Szukam osoby chętnej do zapisania się do Świata Książki Ja już należę do klubu i jeśli polecę jakieś osoby które się zapiszą dostanę ciekawą książkę gratis Pomyślałam że może tutaj znajdę kogoś kto się skusi
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych do zapisania się w ŚK
A wiesz, że to reklama?
I ta jest na wizażu płatna?
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
owszem w swiecie ksiażki mozna znależć czasem coś ciekawego ale wielkim minusem jest to ze trzeba kupować jakas ksiązke comiesiac mam nadzieję że to przeczytałaś a nie tylko to że dostaniesz cos za zapisanie innych osób...
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
W czasach gdzie dookoła księgarnie ,allegro i mozna miec każdą książkę świata zapisywac sie gdzies ,podawac swoje dane i byc zasypywany jakimis reklamami ,spamem a na dodatek nie miec z tego żadnych korzyści bo ceny w ŚK są jak wszedzie ,a nawet czasami wyższe- nie pojmuję po co sie tam zapisywać.
Spokoju na dodatek człowiekowi nie dadzą i każą cos kupować z każdego katalogu. Ksiązka gratis ? a cóż to za biały kruk ? jakies odpady ,których nikt nie chce ,wow. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-02-22 o 19:51 |
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

Ja już należę do klubu i jeśli polecę jakieś osoby które się zapiszą dostanę ciekawą książkę gratis
Pomyślałam że może tutaj znajdę kogoś kto się skusi