|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
...oooOOO moja wish ! OOOooo...Interesuja mnie głownie sieciówki h&m , bershka , stradivarius, pull&bear , zara itd. Nie proponujcie mi zniszczonych niemodnych rzeczy modnych 4 lata temu , takie posty będe ignorowac.
Za te rzeczy oddam dużo , albo nawet poszukam poza wątkiem: -broszki(szczególnie kwiaty), -wiszące ładne kolczyki, długie wisiorki, - ciemnogranatowe rurki 34 (lub wszystkie jednokolorowe), -długie kardigany w zimnych kolorach, -mocno kryjące długie leginsy lub leginsy udajace jeansy, -piżama w rozmiarze 34 , Chętnie wymienie się też za: -nowe topy i bokserki S, -nowe komplety bielizny S , 75 B, -buty 36/37 (kozaki , botki , balerinki) Mam tez do oddanie duzo ciuszków dla chłopca 52-74 cm. Pytać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...oooOOO moja wish ! OOOooo...
poza watkiem mam granatowe rurki ze Stradivariusa i kwiat broszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
u mnie broszka ; )
i kilka innych ciuszków ; ) Kardigan kabaltowy a nie długo z wyianki będę miała szary ; ) także długi ; ) kilka bokserek itp ; ) Zapraszam ; ** odpisz u mnie nawet jeżeli nie jesteś zainteresowana ; * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.