|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
transmiter fm
Dziewczyny, TŻ ma w samochodzie fabryczne radio na kasety
Cały czas mówi, że chciałby je wymienić na nowe radio, ale w ostatnim czasie ciągle wypada coś innego do kupienia. Zbliżają się święta więc pomyślałam, że transmiter może być fajnym prezentem (niestety na kupno nowego radia teraz nie mam kasy Nikt z moich znajomych nie ma czegoś takiego i nie miałam gdzie podpatrzeć jak to działa (i czy faktycznie działa ).Czy któraś z Was używała czegoś takiego ? http://allegro.pl/profesjonalny-fm-t...985893291.html http://allegro.pl/transmiter-fm-mp3-...965080795.html
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: transmiter fm
działa
jakosc jak na moj gust jest troche gorsza niż z radia bezposrednio ktore obsluguje mp3 itp. ale nie ma tragedii
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też chyba kupię facetowi to, ale nie wiem czy nadajnik czy kasetowy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
o fajnie, to kupię
![]() Nie wiem jeszcze czy na allegro, czy przejdę się do jakiegoś sklepu
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/kaseta-adapter-mp3...968934204.html
można coś takiego kupić i też daje rade ewentualnie jeszcze przejściówke z dużego jacka do mini, może śmigać z mp3 i z telefonu. Co do jakości to nie ja nie narzekam. Kup najpierw to a jak się nie sprawdzi kupisz droższy. Możesz szukać w chińskich sklepach, ewentualnie z odbiorem osobistym. Ja płaciłam 5 zł.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-12-12 o 20:16 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Sobie bym pewnie kupiła, ale prezent gwiazdkowy za piątkę to chyba nie
![]()
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
TŻ sobie kupił za 15zł z 1 pilotem i mówi, że jest zadowolony i że wszystkie prawdopodobnie działają tak samo (jeśli chodzi o jakośc i zasadę działania) i nie warto za to płacić 100zł tylko dlatego, że jest jakiś wysięgnik i dwa piloty a tego pilota na kierownicę nie poleca.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

Cały czas mówi, że chciałby je wymienić na nowe radio, ale w ostatnim czasie ciągle wypada coś innego do kupienia. Zbliżają się święta więc pomyślałam, że transmiter może być fajnym prezentem (niestety na kupno nowego radia teraz nie mam kasy
).

jakosc jak na moj gust jest troche gorsza niż z radia bezposrednio ktore obsluguje mp3 itp. ale nie ma tragedii 
Ja też chyba kupię facetowi to, ale nie wiem czy nadajnik czy kasetowy