|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jakie buciki do sukni??? Pomocy
Witam, niedawno wróciłam z przymiarki sukni ślubnej
http://www.euro-mode.ru/product_info...a6821d78b2d43e i cała moja wizja o niej legła w gruzach. Miała być biała a jest w kolorze avory (coś ala kość słoniowa) ... wszystko co do niej mam nie pasuje. Buty białe wyglądają beznadziejnie!!! Może udzielicie mi jakichś rad co do butów? Obecnie przychodzą mi do głowy tylko czerwone |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie buciki do sukni??? Pomocy
Nie rozumiem, skoro zamówiłaś biała to dlaczego dostałaś kremowa??
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty sie pomylilas w skladaniu zamowienia, czy blad salonu, bo jesli tak to bym sie o znizke klocila na te wszystkie dodatki albo o zamiane na bialy kolor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Gdy ją zamawiałam miała być biała, ale po kilku dniach zadzwonili do mnie, że białej w tym modelu nie szyją. I miałam do wyboru albo ivory albo ecru. Pani tak mnie namawiała na ten ivory.... że nie ma wielkiej różnicy w kolorze i takie tam... więc wreszcie się zgodziłam. I zniżkę też dostałam, małą ale jest. Już się pogodziłam z tym kolorem, ale został problem m.in. z butami. Może Wy macie jakiś pomysł?
I problem z welonem.... nie podoba mi się... kawałek firanki we włosach. Szukam ratunku u Was |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A mogę zapytać ile za nią dałaś? Też ją mierzyłam ale w końcu zdecydowałam się na inną suknię tej firmy
ja mierzyłam ivory i była naprawdę ładna
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o dodatki welon odpada, bo tylko zasłaniałby plecy, które są przepiękne w tej sukni! Myślę,że pięknie wyglądałyby tylko kwiaty we włosach (np eustona)
Nie wiem kiedy masz ślub, ale bukiet z eustomy lub piwonii byłby super! tyle,że piwonie są białe(w sumie to takie śmietankowe nie są bieluteńkie i będą pasowały do sukni ivory) i w kilku odcieniach różu. Ivory ślicznie wygląda z fioletem (załączam wiązankę) Suknia jest z satyny, proponuję buciki w satynie |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
piękna suknia
tu aż się prosi o kantadeski, najlepiej wygięte w łuk i toczek na głowę ewentualnie opaska jak na ostatnim zdjeciu, byloby oryginalnie i ze smakiem |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
i w grę wchodzą tylko sandałki na cieniutkich paseczkach, w kolorze sukni, taz zeby stopę pokazać, wszystko musi być suptelne i delitatne
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajne buciki mają tutaj:
www.butyslubne.com.pl Myślę, że wybierzesz coś dla siebie ![]() Ja zamówiłam w końcu z tej firmy ale muszę mieć wkładki ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- też myślę, że do tej sukni nie pasuje welon bardziej stroik albo kwiat we włosach
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny za wszystko
bardzo mi pomogłyście.Sukienka kosztowała mnie 4100 zł, ale po pomyłce salonu zeszli do 3700 zł. Zaproponowali, że jeśli wezmę długi welon to dadzą mi też krótki gratis. Podejrzewam, że teraz ona będzie tańsza. Ja ją zamawiałam w listopadzie więc była hitem, ale teraz to już przeżytek ![]() Ślub mam we wrześniu ![]() Jeszcze raz dzięki kochane za wszytsko
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A ja polecam buty Menbura, znajdziesz je na allegro .
Polecam |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
żadnego welonu!
To bardzo elegancka, wysmakowana suknia, więc piwonie IMHO sa zbyt rustykalne. Nie wiem jakie lubisz kolory, ale widziałabym długie kalie albo pojedynczą strelicję.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

Ty sie pomylilas w skladaniu zamowienia, czy blad salonu, bo jesli tak to bym sie o znizke klocila na te wszystkie dodatki albo o zamiane na bialy kolor
ja mierzyłam ivory i była naprawdę ładna
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)