|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wilgotna
.......
Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2012-02-08 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wilgotna
Jak tak masz, to pewnie normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często tak jest. Jedyne wyjście to chyba akceptacja. Gdy np ktoś zaczyna brać tabsy to jak to określasz wydzielanie 'soków' się przeważnie zmiejsza.(To nei reguła) (Tylko nie zrozumcie czasem, że ją do tego namawiam ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-03-03 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
To jest normalne? Ja jeszcze nie słyszałam o 'takim' podnieceniu.
Może jestem słabo doinformowana, albo cofnięta w sprawach seksu, ale naprawdę pierwszy raz spotykam się z takim przypadkiem. Podniecenie jest normalne, to owszem. Ale do tego stopnia? Myślę, że wszelkie wątpliwości rozwieje ginekolog.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ale tak jest od zawsze czy teraz nagle?
z innym partnerem też tak miałaś? jak nie było tak nigdy a teraz jest to albo masz kogoś kto cię aż tak podnieca że ciało reaguje w ten sposób albo wybierz się do ginekologa chociażby po to żeby usłyszeć od fachowca że jest to normalne być może zaradzi coś na ten twój dyskomfort |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Posłuchaj co ci powiem. Oddam ci miłą wypowieź, tak jak ty to zrobiłaś ze mną, a więc: Po1-sze nie mam pojęcia ile ty masz lat i ile mają latek niektórę przemądrzałe dziewczynki na tym FORUM. Może być tak, że mają jeszcze mleczko pod noskiem i chcę anonimowo udawać bardzo dorosłe i w każdej dziedzinie być mądre i doświadczone, ale umówmy się,że takich osób nie ma. Ja jestem już dorosłą kobietą mam 3 dzieci i mężą więc temat sex-u nie jest mi obcy i nie filozofuję na ten temat. A teraz sedno twojego pytania: jeśli nie byłabys wilgotna a doszłoby do zbliżenia to niestety krótko mówiąc nie wytrzymałabyś, ponieważ byś się zatarła i bardzo by cię bolało oraz twojego partnera, a to że masz dużo śluzu podczas podniecenia to zależy w jakim stopniu się podniecisz. I to koniec wyjaśnienia i tu ginekolog nie jest ci potrzebny. Nawet jeśli kobieta ma mało śluzu podczas stosunku to zalecanę są specjalne preparaty aby ją nawilżyć, bo ze stosunku bęą nici albo zero satysfakcj, a ból za to duży. Z pozdrowieniami. I nie przejmuj się co piszą ja się też nie przejęłam Pa
Edytowane przez mari1973 Czas edycji: 2011-03-04 o 21:29 Powód: http://mojarodzina-mari.blogerspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem że w czasie podniecenia, pochwa robi się wilgotna
![]() mnie dziwi jednak fakt że tego śluzu mam naprawdę dużo, tak dużo że czuję jak spływa po udach. Nie musicie mnie uświadamiać co się dzieje z podniecona kobietą ![]() mari1973 - dzięki za miłą wypowiedź ![]() new woman in town - od zawsze tak miałam. CytrynowaPannica- tylko ja tak mam? W sumie to chciałam zapytać, czy któraś z was też tak odczuwa podniecenie? ![]() invisible_01 - jestem już dorosła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Spoko, też tak mam. Ale nie wycieram- mam wtedy przyjemniejsze rzeczy do rooty
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wygląda na to, że nie.
![]() Ja zwykle nie mam problemu z podnieceniem, i też śluzu jest dużo w moim przypadku, ale nic mi po udach nie cieknie... Każdy jest inny. ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Każdy facet lubi kiedy jego kobieta jest rozgrzana. Im więcej soczków tym lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja czasami, w tych gorących momentach, potrafię baaardzo zmoczyć łóżeczko, nawet mój facet się z tego czasami śmieje
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że o czymś nie słyszałaś, wcale nie oznacza, że jest to coś nienormalnego, bądź z Tobą jest coś nie tak ![]() Taka wilgoć jest normalna. Np. ja podczas seksu z moim 1 mężczyzną byłam tak podniecona, że facet miał moje "soki" aż do kolan (tzw. pozycja klasyczna). Nie narzekam na żadne dolegliwości ginekologiczne, gin też niczego nie stwierdził, a facet był zachwycony, że tak na mnie działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tipsiara - według mnie to normalne, ale wspomnij o tym przy najbliższej wizycie u ginekologa. On rozwieje Twoje wątpliwości. Edytowane przez gramwzielone Czas edycji: 2011-03-04 o 19:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
gramwzielone;25516432]Dorosła baba, podobno czyjaś matka a podejście pokemonów z fotki czy naszej klasy, typu "Daje dziesiąteczkę, licze na rewanżyk", "Dziękuję za miły komentarzyk
Zostawię tę wypowiedź bez komentarza, ale uczepiłaś się sama nie wiesz czego. Nie wiem jaki miałaś powód, bo mnie nie znasz. A temat był inny niż ty poruszyłaś. Więc "czytaj ze zrozumieniem" TIPSIARA zadała proste pytanie i ja jak umiałam, starałam się na nie odpowiedzieć. Edytowane przez mari1973 Czas edycji: 2011-03-05 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ciesz się, że jesteś tak wilgotna, że aż mokra. Moja żona nawetwtedy, gdy chce seksu, nie jest na tyle wilgotna, aby mój członek gładko wszedł. Dlatego stosuję smarowanie swojego członka i elegancko wchodzi, nie ma otarć, a po chwili, gdy już jestem w środku moja żona dopiero wtedy sama z siebie wilgotnieje - doprawdy zadziwiające. Chciałbym aby moja luba reagowała na mnie tak jak TY droga TIPSIARO na swojego TŻ. Marzę o takiej ilości soków u mojej żoneczki. nie martw się. Tych soków nigdy za wiele. Dobre smarowanie jest najważniejsze (kto nie smaruje, ten nie jedzie).
Edytowane przez zagir Czas edycji: 2011-03-04 o 22:00 Powód: uzupełnienie tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdzie ja napisałam, że jest to nienormalne? Ja tylko poddałam to wątpieniu, gdzie w następnym komentarzu przyznałam, że każdy jest inny i najwidoczniej tak już jest. Błagam, nie dopisujcie do moich wypowiedzi swoich poglądów i podejrzeń.
![]() |
![]() |
#20 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Są tu ludzie którzy myślą podobnie jak ja i uważają że z TIPSIARĄ nie jest coś nie tak. Więc aby jej to przekazać to trzeba niektóre rzeczy wyjaśnić, normalnie. Myślę, że ZAGIR rozwiał wszystkie twoje wątpliwości.
Edytowane przez mari1973 Czas edycji: 2011-03-05 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Droga Tipsiaro !
Przeczytaj uważnie opinię specjalisty dr Depko i ciesz się że tak masz. Po prostu ciesz się! "Gdy kobieta jest zbyt "mokra" Dr Andrzej Depko Witam, do tej pory wszędzie czytałam o suchości pochwy i problemów z tym związanych, ja jednak mam odwrotny problem, tzn. wydzielam wg mnie za dużo śluzu, czasem doprowadza to do tego, że w czasie stosunku nic nie czuję, podobnie jak mój partner, który "ślizga" się w pochwie. Na suchość przydają się lubrykaty, a co zrobić, żeby zmniejszyć wilgotność? Madzia Lubrykacja pochwy zwiększa się pod wpływem stymulacji seksualnej. Ilość wydzielanego śluzu jest wyrazem kumulacji napięcia seksualnego u kobiety, wizualnym objawem pozytywnego reagowania na osobę partnera i jego pieszczoty. Trudno jest o ocenę jakościową fenomenu, który można opisać jako nadmierne wydzielanie śluzu, gdyż jest jego sekrecja jest proporcjonalna do siły napięcia seksualnego kobiety. Im kobieta jest bardziej podniecona i zaangażowana fizycznie i psychiczne w sytuację erotyczną, tym śluzu jest więcej i nie powinien przeszkadzać w przebiegu kontaktu seksualnego. Problem, który opisałaś w liście (gdy obydwoje partnerzy subiektywnie odczuwają dyskomfort z powodu "nadmiernej śliskości”) może być w rzeczywistości spowodowany obniżeniem napięcia mięśni pochwy, co przy obfitej lubrykacji może powodować takie odczucia. Podobna sytuacja może występować u partnerów z fizjologiczną niewspółmiernością budowy narządów płciowych. Nie ma preparatów, które powodują zmniejszenie lubrykacji. W Waszym przypadku wskazane byłoby podejmowanie współżycia przy złączonych udach partnerki oraz rozpoczęcie ćwiczeń zwiększających kurczliwość mięśni pochwy. Andrzej Depko " I co, poczułaś się lepiej Ty szczęściaro? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trudno - taka moja uroda już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.