|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
drugi okres po odstawieniu tabletek anty
Witam tak sie zastanawiam jak to u Was kochane wiazazystki bylo z "dochodzeniem do siebie" po odstawieniu tabletek? Przedstawie jak to bylo u mnie. Ostatnia Yasmin wzielam w pon 3.01. pozniej krwawienie 6.01. Na pierwszy okres po odstawieniu nie czekalam dlugo. Moj cykl trwal tylko 25dni, 26 dostalam okres, czyli 01.02. Przyznam szczerze ze ostaralam sie z moim TZ o dzidziusia i nie wiem czy udalo sie czy nie, bo biorac pod uwage ostatni cykl to okres powinnam dostac jutro, a objawow brak
![]() Jak wygladaly u Was cykle po odstawieniu? Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: drugi okres po odstawieniu tabletek anty
Ja mialam prawdziwa hustawke .. Tabletki odstawilam w styczniu. Pierwszy okres przyszedl normalnie, kolejne 4 byly co 2, a nawet 3 miesiace .. Moj ginekolog mowi, ze to normalne, choc teoretycznie wszystko powinno wrocic do normy po 6 miesiacach. Ja juz w koncu stracilam cierpliwosc do nieregularnego okresu i wrocilam do tabletek.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no u mnie to wygląda w ten sposób, że jak przestałam brać tabletki to pierwszy okres miałam tak jak zawsze w trakcie tej przerwy 7 dniowej, później miałam cykl 35 dni i ostatnio 37 dni, teraz czekam na kolejny ciekawa jestem czy może w końcu się wyreguluje do 28
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
ja sie chyba normalnie czulam. tzn bolesci zadnych nie mialam. krwawienie z odstawienia mialam jakos 24-28 stycznia (wtedy zauwazylam juz tylko plamke i koniec)
20 lutego dostalam naturalna miesiaczke |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.