|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie potrzebuje pomocy! Prosze...
Hej dziewczyny , nie bardzo wiedziałam gdzie ten temat wkleic wiec postanowiłam napisać tutaj,ale do rzeczy...
Od pewnego czasu robię kurs fryzjerstwa i obcinam jak narazie głowki treningowe zeby sie nauczyc i zauważyłam że zawsze lewa strona pozostaje dłuższa ... doslownie za każdym jednym obcięciem lewa strona jest dłuzsza , moje pytanie to czy ma ktos pojecie czym to moze byc spowodowane? Moja kolezanka zasugerowała że to może byc zaburzenie błędnika? Chciałabym to zdiagnozować tylko nie wiem gdzie sie udać , prawde powiedziawszy niepokoi mnie to bardzo... sorki za zasmiecanie forum ale to dla mnie wazne i licze na pomoc z góry dziekuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie potrzebuje pomocy! Prosze...
do lekarza
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Kochane
) Ale myślicie ze to jakies zaburzenia wzroku czy tego błędnika?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
A tu szukałaś? Dział fryzjerski https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=20
Jeśli nie masz innych objawów, to może po prostu masz na razie złą technikę? co mówi Twój instruktor na kursie? |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dla kogos, kto nie siedzi w temacie wyrazenie ''obcinam glowki treningowe'' brzmi dosyc drastycznie. hi hi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wmawiaj sobie choroby bo skoro jestes na etapie główek treningowych to znaczy, ze niewiele jeszcze umiesz. Mogą zdarzać się błędy. Uważaj na to i tyle.Ps. co w tym temacie intymnego?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

bo skoro jestes na etapie główek treningowych to znaczy, ze niewiele jeszcze umiesz. Mogą zdarzać się błędy. Uważaj na to i tyle.