Chorwacja , Hiszpania czy Grecja ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 08:31   #1
Elenaa25
Raczkowanie

Chorwacja , Hiszpania czy Grecja ?

Wybieram sie w tym roku na oboz mlodziezowy ale nie wiem gdzie byloby lepiej pojechac. Dodam ze w Hiszpanii juz raz bylam i natrafilam na dość nieprzyjemne towarzystwo , wiec troche sie boje a jade sama i raczej w celu zwiedzania i wypoczynku niż imprezowania ( choć Hiszpanie kocham <3 to teraz mam lekki uraz do wyjazdu tam samemu). Rocznik 95 , najlepiej byloby pojechać do Hiszpanii samej i pozwiedzac różne jej części ale tak zupelnie sama jeszcze bez opieki to wole w tym roku nie jechać i rodzina mnie nie puści w świat xd dlatego pozostaje mi w te wakacje jeszcze obóz . Prosze o pomoc
Elenaa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 08:55   #2
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Dot.: Chorwacja , Hiszpania czy Grecja ?

Cytat:
Napisane przez Elenaa25 Pokaż wiadomość
Wybieram sie w tym roku na oboz mlodziezowy ale nie wiem gdzie byloby lepiej pojechac. Dodam ze w Hiszpanii juz raz bylam i natrafilam na dość nieprzyjemne towarzystwo , wiec troche sie boje a jade sama i raczej w celu zwiedzania i wypoczynku niż imprezowania ( choć Hiszpanie kocham <3 to teraz mam lekki uraz do wyjazdu tam samemu). Rocznik 95 , najlepiej byloby pojechać do Hiszpanii samej i pozwiedzac różne jej części ale tak zupelnie sama jeszcze bez opieki to wole w tym roku nie jechać i rodzina mnie nie puści w świat xd dlatego pozostaje mi w te wakacje jeszcze obóz . Prosze o pomoc
byłam w Grecji w Olimpic Beach i mogę z całą pewnością polecić
w tej miejscowości ludzie są bardzo mili i bardzo lubią Polaków do tego stopnia że znają nawet trochę naszego języka i idzie się porozumieć łamanym angielsko-polskim
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 13:45   #3
olkaa77
Raczkowanie

Byłam w Hiszpanii i Grecji ale chyba trochę bardziej pokochałam Hiszpanie, ten klimat, ludzie, no po prostu bajka <3 , ale skoro byłaś już w Hiszpanii, to polecam Ci teraz Grecję dla odmiany. Tam też jest cudownie
olkaa77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 19:37   #4
Elenaa25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olkaa77 Pokaż wiadomość
Byłam w Hiszpanii i Grecji ale chyba trochę bardziej pokochałam Hiszpanie, ten klimat, ludzie, no po prostu bajka <3 , ale skoro byłaś już w Hiszpanii, to polecam Ci teraz Grecję dla odmiany. Tam też jest cudownie
No właśnie ja też kocham Hiszpanie !!! <3 i ja nie wiem co mam zrobić bo boje sie ją zdradzić xd zreszta to mój cel życiowy sie kiedyś do niej przeprowadzić ale tez z drugiej chciałabym zwiedzić coś innego i boje się że trafie na złych ludzi jak sama pojade. Kurcze jestem w kropce.
Elenaa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 08:27   #5
olkaa77
Raczkowanie

Też myślałam sobie o przeprowadzeniu się tam kiedyś ale to tylko wyobrażenia no i marzenia. Zawsze niestety jest ryzyko, że jeśli się jedzie samemu to można trafić na kiepskie towarzystwo niestety I warto też pozwiedzać resztę świata, żeby zobaczyć jak jest
olkaa77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 09:38   #6
zimorodek1321
Przyczajenie

Parę lat temu na 100% napisałabym Chorwacja, bo jest tam pięknie, a ceny niewysokie... To się niestety zmieniło, więc jeżeli Chorwacja to tylko na jachcie, bo tylko wtedy odkryte małe plaże w zatoczkach i na wysepkach są w stanie konkurować ze splendorem Grecji, czy Hiszpanii.
Stary 2014-03-01, 23:56   #7
mad_oo
Raczkowanie

Masz rację, Chorwacja jest typowo studencka - są tam jeszcze kuny i lipy Za to w Grecji (mimo, że jest biedna i zadłużona) oraz w Hiszpanii jest euro i średnio to się przekłada na studenckie szaleństwa... w Hiszpanii jeszcze nie byłam, ale wyspy greckie są przecudne!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-02, 20:50   #8
Arkona
Raczkowanie

Hej. Dla mnie Grecja jest fantastyczna. Jak i cały rejon byłego Cesarstwa Rzymskiego, ale w Grecji najbardziej czuć klimat antyku. Do tego pyszne jedzenie, dobre wino, piękne plaże. Po ostatnich problemach gospodarczych jest też całkiem tanio
Osobiście właśnie planuję babski wyjazd w ciepłe kraje w wakacje i wstępnie ustaliłam, że będzie to albo Grecja albo Włochy (południowe).
Pozdrawiam.
Arkona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości