|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chorwacja , Hiszpania czy Grecja ?
Wybieram sie w tym roku na oboz mlodziezowy ale nie wiem gdzie byloby lepiej pojechac. Dodam ze w Hiszpanii juz raz bylam i natrafilam na dość nieprzyjemne towarzystwo , wiec troche sie boje a jade sama i raczej w celu zwiedzania i wypoczynku niż imprezowania ( choć Hiszpanie kocham <3 to teraz mam lekki uraz do wyjazdu tam samemu). Rocznik 95 , najlepiej byloby pojechać do Hiszpanii samej i pozwiedzac różne jej części ale tak zupelnie sama jeszcze bez opieki to wole w tym roku nie jechać i rodzina mnie nie puści w świat xd dlatego pozostaje mi w te wakacje jeszcze obóz . Prosze o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Chorwacja , Hiszpania czy Grecja ?
Cytat:
![]() w tej miejscowości ludzie są bardzo mili i bardzo lubią Polaków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Byłam w Hiszpanii i Grecji ale chyba trochę bardziej pokochałam Hiszpanie, ten klimat, ludzie, no po prostu bajka <3 , ale skoro byłaś już w Hiszpanii, to polecam Ci teraz Grecję dla odmiany. Tam też jest cudownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja też kocham Hiszpanie !!! <3 i ja nie wiem co mam zrobić bo boje sie ją zdradzić xd zreszta to mój cel życiowy sie kiedyś do niej przeprowadzić ale tez z drugiej chciałabym zwiedzić coś innego i boje się że trafie na złych ludzi jak sama pojade. Kurcze jestem w kropce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też myślałam sobie o przeprowadzeniu się tam kiedyś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Parę lat temu na 100% napisałabym Chorwacja, bo jest tam pięknie, a ceny niewysokie... To się niestety zmieniło, więc jeżeli Chorwacja to tylko na jachcie, bo tylko wtedy odkryte małe plaże w zatoczkach i na wysepkach są w stanie konkurować ze splendorem Grecji, czy Hiszpanii.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Masz rację, Chorwacja jest typowo studencka - są tam jeszcze kuny i lipy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej. Dla mnie Grecja jest fantastyczna. Jak i cały rejon byłego Cesarstwa Rzymskiego, ale w Grecji najbardziej czuć klimat antyku. Do tego pyszne jedzenie, dobre wino, piękne plaże. Po ostatnich problemach gospodarczych jest też całkiem tanio
![]() Osobiście właśnie planuję babski wyjazd w ciepłe kraje w wakacje i wstępnie ustaliłam, że będzie to albo Grecja albo Włochy (południowe). Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.