|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Żółty cień pomoc
Mam pytanie wiem, ze ktos pytal o zolty cien w polaczeniu z piwnymi oczami ja jednak chcialam zapytac czy zolty cien moze pasowac do osoby ktora ma czarne wlosy bardzo ciemna karnacje oczu i bardzo ciemne oczy z daleka prawie czarne ? Czy nie bedzie wygladac to dziwnie ?
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- a i zapomnialam dodac ze dla hooded eyes
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żółty cień pomoc
Tyle samo ile karnacji tyle jest odcieni żółtego. Najlepiej ruszyć się do perfumerii i pooglądać i poprosić konsultantów o pomoc.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
popieram w całej rozciągłości-żółty może być ciepły bądź chłodny i w wielu odcieniach,także na odległość nic nie doradzimy sensownego.Trzeba pójść do drogerii i samemu naocznie coś wybrać i przetestować.Ewentualnie do kosmetyczki i wtedy ona doradzi czego szukać.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.