|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak nadac wlosa lekkosci ?
Hej dziewczyny, zastanawiam sie co zrobic zeby nadac wlosa lekkosci, jakich kosmetykow uzywac.
zwrocilam uwage na pantene aqua light, ale z forum i KWC wynika ze nie ma on raczej najlepszej opinii wsrod wizazanek. znacie moze jakies inne podobne kosmetyki do wlosow ktore moglyby dac taki efekt ? mam wlosy normalne, raczej bym powiedziala ze sa w dobrej kontycji, bo od roku bardzo o nie dbam, naturalne szampony, maski do wlosow itp. bede wdzieczna za wszelkie porady, pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak nadac wlosa lekkosci ?
Moje włosy są taakie leciutkie (z natury są cienkie) po użyciu takiego zestawu : szampon Babydream i jedwab biosilk.Po prostu chodzi mi o to, że nie powinny być niczym obciążone. (maleńka kropla dosłownie tylko na końcówki) myślę też, że włosy nabiorą lekkości po ścieniowaniu
![]()
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera!" "Doskonałość dobra moralnego lub ludzkiego wymaga, by rozum kierował uczuciami... Edytowane przez kinga15p Czas edycji: 2011-02-28 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
kiedys probowalam szamponow dla dzieci typu babydream ale strasznie mi wlosy plataly, wiec nie wiem czy to dobry pomysl.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może używałaś szamponów do każdego mycia ?
Mi lekkości i blasku nadaje lotion Seboradin z czarną rzodkwią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
szczerze mowiac to nie wiem czy to byl do kazdego mycia.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie no - mówię dosłownie - może uzywałaś szamponu za każdym razem jak się myłaś bo włosy wcale nie lubią być codziennie mocno odzierane z łoju, który działa antybakteryjnie i przeciwgrzybicznie. Wizażanki często myją włosy odżywkami i to ich nie przetłuszcza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie uzywalam codziennie, uzyalm go doslownie kilka razy sporadycznie, ale mi nie podchodzil wiec sie go pozbylam. ;] a Ty jak uzywasz tego szamponu to nie stosujesz juz pozniej zadnej odzywki czy maski zeby wlosy sie latwiej rozczesywaly pozniej ? szarpanie sie z wlosami po tym szamponie troche mnie przeraza;p hmm, no ale moze sprawdze go jeszcze raz;]p
keepin' your love lockdown... Edytowane przez eloania Czas edycji: 2011-03-01 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.