|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jakie dodatki do sukni slubnej pomocy!
Wybralam dosc klasyczna sukienke szukam do niej fajnych dodatkow narazie kupiłam jedynie woalkę...
http://www.sukniesplendor.pl/public/img/659.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: jakie dodatki do sukni slubnej pomocy!
BArdz ładna suknia. Woalka mi do niej bardzo pasuje, kwestia tylko jaka. Jaka wybrałaś? . Moim zdaniem nic już więcej na szyję i na ramiona, tylko długie kolczyki nawiazujące do tej "broszy" na górze, np. w kształcie ażurowych rombów. Moim zdaniem do woalki włosy spięte, może byc w nich spinka w tym stylu co kolczyki, albo kwiat taki jak w bukiecie. bukiet wyraźny, w intensywnych kolorach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja bym do niej wybrała jakieś większe kolczyki i bransoletkę. Ale to zależy czy chcesz mieć spięte włosy czy raczej rozpuszczone? A jeśli chodzi o formę biżuterii to najlepiej byłoby gdybyś dopasowała ją do tego zdobienia na sukni. Jeśli są to kryształki, to kup coś w kryształkach.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też zastanawiałam się nad prawie identyczną suknią! Tyle, że chciałam by mi ucięli to ramiączko bo było bardzo niewygodne
![]() Woalka jak najbardziej będzie pasować! Na szyję nic nie zakładaj tylko kolczyki + ewentualnie bransoletka ![]() 1.jpg Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-02 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
za sukienke zaplacilam 2100 tak właściwie ja wypozyczam i zwracaja mi za nia polowe przy oddaniu w termine do 7 dni
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Wybralam klasyczna wolalke przypinana na wsuwki. Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- dzis kupilam bransoletke i kolczyki ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=86&ty=37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
oo kurcze- rombki tak jak radziłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.