|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pilnie potrzebuje wsparcia...
Prosiłam o porade, ktorej juz nie potrzebuje.
Nie uzywam tego konta. Nie uzywam zadnego, bo niestety na tym xIx wiecznym forum nie mozna usunac SWOJEGO WLASNEGO, PRYWATNEGO konta. ! Edytowane przez vodoska Czas edycji: 2011-03-12 o 13:34 Powód: odtworzenie zniszczonej edycją wiadomości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pilnie potrzebuje wsparcia...
musisz być silna. sama widzisz, że ten związek raczej sensu nie ma... ale z toksycznych związków , paradoksalnie, często trudno się wyplątać, odejść. Ale trzeba, dla własnego dobra. Bądź silna, życzę powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Sama jasno to sobie przedstawiłaś. Mizernie wyglądają te plusy. Jesteś na jego utrzymaniu, więc uważa że może Tobą pomiatać. Potem będzie wymagał, żebyś podstawiała obiadki pod nos, bo mu się należy - przecież to on haruje i Cię utrzymuje. Jego zachowanie nie wróży nic dobrego. Nie planujesz z nim przyszłości, więc nie ciągnij tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A jaki sens może mieć związek z facetem, który ma kłopoty z prawem???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak, to toksyczny zwiazek.
Mam wrazenie, ze zyje czasem tylko wyobrazeniem o nim a nie z tym, jaki jest naprawde. Chce się rozstać, ale sie boje. Cierpienia, samotnosci, braku znajomych i wszystkiego... Nie wiem jak zyc z nim, ale nie wiem tez jak zyc bez niego...
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ale czekaj Vodoska, zaintrygowalas mnie. Dlaczego bedac z nim nie wezmiesz slubu, nie bedziesz miala dzieci ani nie odwiedzisz rodzinnego domu? To by troche naswietlilo sytuacje. Ale i bez tego wydaje mi sie , ze wiecej tu minusow niz plusow. Czy jestes gotowa na tak wielkie poswiecenie w imie milosci? Moze zacznij szukac pracy, jak znajdziesz to cie dowartosciuje i bedziesz miala sile odejsc? Powiem ci, ze jestem w troche podobnej sytuacji, tez sie poswiecilam w imie milosci i zaczynam zauwazac, ze nie dam rady, wiec planuje odwrot. Poboli i przestanie, tak sie ludze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, dlaczego niby nie możesz za niego wyjść, pokazać rodzicom? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Problemy z prawem - tutaj powinna ci się włączyć syrena ostrzegawcza i wyć na cały głos!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wiem, że powinna wyć, ale co zrobić, gdy ona właśnie nie bije?
Każdy zły incydent, zła wiadomość, czy złe słowo wywołuje u mnie szok, płacz, nerwy i załamanie. Po krótkim czasie przechodzi i po prostu sobie jest, tak na porządku dziennym. Nawet coś, co dla innych jest niewyobrażalne. To jakiś problem z oceną sytuacji, odczuwaniem? Bo że instynktu samozachowawczego mi brak to zauważyłam...
Nie uzywam tego konta. Nie uzywam zadnego, bo niestety na tym xIx wiecznym forum nie mozna usunac SWOJEGO WLASNEGO, PRYWATNEGO konta. ! Edytowane przez vodoska Czas edycji: 2011-03-01 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jakos tak ogolnikowo o twej sytuacji piszesz, ze nie da sie obiektywnie ogarnac.
Za to o emocjach piszesz wyraznie, a to juz dobry zank ze wiesz ze cos nie jest w porzadku. Wiec ja moge tylko doradzic, zebys sie wsluchala w ten wewnetrzny glos, ktory ci mowi ...no wlasnie co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Tych uczuc, odczuc jest tyle, na dodatek sprzecznych, że sama nie wiem co TEN GŁOS chce mi powiedzieć..
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Psycholog, bo to, co opisujesz się w chwili poznania tego facet w Tobie nie zrodziło. Problem tkwi głębiej, w przeszłości, w Twoich relacjach rodzinnych, może w Twoim środowisku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.