|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
PayU: płatność nie powiodła się, ale pieniądze zniknęły z konta. co robić?
Czy może któraś z was miała taką sytuację, bo nie wiem czy dochodzić tego z bankiem czy z payu/allegro. Wczoraj placilam za coś i ze strony banku była informacja, że przelew został zrealizowany, a ze strony PayU, że wpłata nie powiodła się. Anulowalam więc płatność i zapłaciłam ponownie. Okazało się, że pieniądze zostały pobrane ode mnie podwójnie za te sama aukcje ale do sprzedającego dotarła (prawdopodobnie) tylko jedna wpłata. Do kogo teraz się zwracać z reklamacja, do banku czy PayU?
Edytowane przez ulfrinn Czas edycji: 2016-09-09 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: PayU: płatność nie powiodła się, ale pieniądze zniknęły z konta. co robić?
Miałam taką sytuację, ale nic nie anulowałam tylko poczekałam chwilę i zadzwoniłam do banku. Pieniądze poszły na konto sklepu, ale dopiero po chwili pojawiła się informacja, że dotarły na konto (a wcześniej był komunikat, że się nie udało). Więc dzwoń do banku i się zapytaj o te przelewy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: PayU: płatność nie powiodła się, ale pieniądze zniknęły z konta. co robić?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.