|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błagam o pomoc ! Źle obcięta grzywka
Witam, dzisiaj postanowiłam zrobić sobie grzywkę- moja mama nie była tego zwolennikiem, az w koncu zdenerwowała sie i zamiast iść ze mną do fryzjera sama ją obcięła. Chciałam grzywkę na bok, ladnie wycieniowaną a Ona obcięła mi prosto . Ja zaczesuje ją na bok, ale to i tak nie to samo. Chciałam się zapytać czy da się jeszcze jakos naprawić tę grzywke i obciąć aby była taka jak w pierwszym załączniku. W następnych załącznikach dodałam moją grzywkę gdzie pokazane jest jak krzywo ona wyglada oraz zdjecie bez grzywki. Bardzo proszę o pomoc, poniewaz wyglądam okropnie. pozdraawiam,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Błagam o pomoc ! Źle obcięta grzywka
Zeby miec taka grzywke jak na 1 zdjeciu musialabys poczekac az Ci odrosnie
![]() Wg mnie powinnas (jak masz sprawna reke) sama ja DELIKATNIE wyrownac ale tak zeby byla krzywo ![]() generalnie to chyba masz krecone wlosy wiec zawsze mozesz grzywke spinac do tylu az do momentu az Ci nie odrosnie do idealnej dla Cb dlugosci. I na wszeliki wypadek nie dawaj mamie nozyczek do reki jak jest badz byla niedawno podenerwowanaXP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem nie jest aż tak źle
![]() Niech tylko podrośnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim to przedzialek musi być na boku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie jest źle, wyrównaj grzywkę i KatePe ma rację - już naprawdę zrób to sama.
Szybko urośnie Ci do takiej długości, którą sobie wymarzyłaś. Ja niejednokrotnie sobie za krótko grzywkę podcięłam, ale nie ma rozpaczy. I zgadzam się z poprzedniczkami, pasuje Ci bardziej grzywka zaczesywana na bok. Masz bardzo ładną twarz i nie ma co zasłaniać jej tak dużej części (sama też mam grzywkę na bok, bo marzyła mi się właśnie grzywka, ale niezbyt ładnie wyglądałam z taką na całym czole). Możesz też upinać grzywkę na różne sposoby: http://www.youtube.com/watch?v=jKowAMrfZPo Edytowane przez suszona_morela Czas edycji: 2011-05-02 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że jak zrobisz przedziałek na boku, taki lekko po skosie w kierunku czubka głowy, zaczeszesz włosy ze środka głowy na grzywkę i podetniesz je tak jak chcesz, to będzie to wyglądało lepiej.
Sama mam grzywkę z takim skośnym przedziałkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dokładnie! dziewczyna z załącznika ma grzywkę wybraną z góry, z tzn ma duzo włosów na grzywkę, mozęsz wziaść włosy z wyższej partii, wiecej niz masz teraz grzywki i ściąc ją jak chcesz, a ta co jest teraz schowa sie pod spodem, wydaje mi się że ta fryzura wymaga prostowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.