|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Problem
Długo zastanawiałam się czy poprosić was o pomoc, ale nie mam wyjścia, jestem bezradna, a nawet nie mam z kim porozmawiać. Bardzo prosze o wyrozumiałość
Zacznę od początku. Zawsze byłam osobą cichą, nieśmiałą. Moje stosunki damsko-męskie zazwyczaj polegały na tym, że jedyne co potrafiłam zrobić w kierunku kogoś kto mi się podoba to się uśmiechnąć, nigdy nie pomyślałabym o zrobieniu pierwszego kroku. Aż do tego czasu... Od 1,5 roku podobał mi sie pewien chłopak. Był cudowny, blondyn niebieskie oczy, wysoki. Nigdy nie pomyślałabym o tym, aby do niego podejść czy coś, ale zrobiłam to, bo chcialam zobaczyć co się stanie. Jeszcze nigdy sie tak nie bałam Nie wiem co sie stało i dlaczego tak jest, ale gdy tańczył z Justyną to nie wytrzymałam i po prostu wyszłam. Nie wiem co teraz zrobić, nie mam do niego kontaktu ani nic Chciałabym o niego zawalczyć, bo nie nawidze takich nieporozumień. Doradzicie coś?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem
Cytat:
Skoro do niego napisałaś - to znaczy że kontakt ma. Jeśli mu się spodobałaś - wie gdzie Cię szukać ![]() Tak mi się nasunęlo teraz że wczoraj oglądałam 'kobiety pragna bardziej'i tam był taki fajny początek - baby się pocieszały - nie napisał bo na pewno zgubił telefon, nie przyjechał bo na pewno zgubił adres, na pewno o Tobie pamięta tylko może ma jakiś problem albo może zjadł go lew ![]() NIE. Jak będzie chciał - zna drogę.
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie chciał to przyjdzie do Ciebie. Nie będzie- bywa, to nie koniec świata przecież.
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, o co chcesz walczyć? Jak będzie chciał to odezwie się.
Jeżeli nie to... odpowiedź jest banalna, ale może potrzebujesz, żeby ktoś jasno Ci wyjawił tajemnicę: nie jest Tobą zainteresowany. Tu nie ma o co walczyć, sprawa jest prosta.
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie chciał, to Cię znajdzie. Ma przecież numer.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
jesli od samego poczatku pokazesz ze zalezy ci bardziej niz jemu bedzie to bardzo mocno wykorzystywal, a ty bedziesz sfrustrowana laska, ktora narzeka ze facet jej nie kocha, i nie szanuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Zacznę od początku.