|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co zrobic zeby wlosy blyszczaly?
moje po nalozeniu farby(jasny popielaty blond loreal )sa strasznie matowe,bez polysku,nie chce je spryskiwac lakierem nablyszczajacym ale sa moze jakies inne produkty zeby ten wlos ladnie lsnil?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co zrobic zeby wlosy blyszczaly?
najlepiej najpierw skorzystac z KWC orac z wyszukiwarki a potem ewentualnie w stosownym watku dopytac
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
jedwab
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam ten sam problem co Ty i też mam jasną platynkę
Jeśli nie chcesz używać lakieru nabłyszczającego( rozumeim że dlatego że wysusza wlosy, skleja i staja sie łamliwe) to spróbuj użyc spraju nabłyszczającego- to nie to samo! Spraye często są nawilżające i z olejkami czyli służa włoskom. Jedwab- no owszem, ale w malych ilosciach bo włosy są po nim tłuste. Ja używamn tez dwufazowego sprayu do prostowania włosow BABYLISS, jedna"faza" to nabłyszczacz.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
nablyszczacz-slalom attraction ok 45 zl na allegro
efekt swietny!
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
`po umyciu wloosw plocz je pluaknka pol cytryny na 1 litr wody cytryna nablyszcza wlosy po 3 razach jzu bedzie widac efekty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

Jeśli nie chcesz używać lakieru nabłyszczającego( rozumeim że dlatego że wysusza wlosy, skleja i staja sie łamliwe) to spróbuj użyc spraju nabłyszczającego- to nie to samo! Spraye często są nawilżające i z olejkami czyli służa włoskom. Jedwab- no owszem, ale w malych ilosciach bo włosy są po nim tłuste. Ja używamn tez dwufazowego sprayu do prostowania włosow BABYLISS, jedna"faza" to nabłyszczacz.