|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwone plamki na jednej stronie ciała i ból skóry - uczulenie czy coś więcej?
Od trzech dni pojawiają mi się na prawej nodze i prawej ręce czerwone, wypukłe plamki. Gdy przejadę po nich palcem szczypią i bolą. Same z siebie nie swędzą, ale po podrażnieniu tak. Na udzie mam ich sporo, jedna jest przy zgięciu nogi, niżej nie ma. Na ręce też jest tylko jedna. Do tego boli mnie całe udo, nawet jak podniosę nogę. Przy dotykaniu skóry na udzie też boli, ale nie sama skóra tylko tak jakby wewnątrz. Nawet gdy leżę i trzymam nogę zgiętą to boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwone plamki na jednej stronie ciała i ból skóry - uczulenie czy coś więcej?
Najpierw to Ty się wybierz do lekarza pierwszego kontaktu.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwone plamki na jednej stronie ciała i ból skóry - uczulenie czy coś więcej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale jutro już jest poniedziałek i wszystko działa, więc się przejdź i postawią diagnozę. Bez zdjęć nikt Ci tu nie pomoże, bo z opisu prawie nic nie wynika.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.