|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dr R. Siwek - korekcja uszu
Witam serdecznie
Poszukuję osób, które mogą podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z korekcją uszu przeprowadzoną przez dr. Siwka (Lublin). W szczególności interesują mnie wrażenia tych osób, które przeszły ten zabieg przynajmniej rok temu, gdyż, jak powszechnie wiadomo, tyle mniej więcej potrzeba czasu, aby nowe uszka znalazły swoje ostateczne położenie. Konkretnie nurtują mnie następujące kwestie:
Edytowane przez SABRINA_80 Czas edycji: 2011-03-21 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dr R. Siwek - korekcja uszu
Ja miałam u niego taki zabieg jakieś 9 lat temu. I szczerze mówiąc polecam.Nawet już zapomniałam że miałam taki problem. W zasadzie nic nie bolało. Rany szybko się zagoiły. Czy są bliżny? Raczej nie... Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Blizny zawsze jakieś są po operacji, ale z czasem się goją. Blizna od korekty ucha wygląda jak zadrapanie kota (kreska), ale po jakimś czasie znika. Wiadomo- u młodszych szybciej, u starszych wolniej. A co do ceny korekty uszu to ceny wahają się od 1500zł do 3500 zł za obydwa uszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jakie igły?? Pozatym zabieg przeprowadza się pod znieczuleniem więc nie ma prawa Cię nic boleć podczas zabiegu. Jedyne co jest nieprzyjemne to to co słyszysz, czyli np.dźwięk łamanych chrząstek, czy dźwięk rozcinanej skóry skalplem. Nie jest źle. Kobiety wszystko przetrwają,żeby dobrze się czuć we własnej skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dokładnie, wiele jesteśmy w stanie przecierpieć, aby pozbyć się kompleksów...W moim przypadku obawa nie dotyczy jednak igieł, bólu, nawet wydatek można jakoś przełknąć. Boję się tylko, że po operacji uszka z powrotem wrócą na swoje miejsce i potrzebna będzie reoperacja... Przeglądając forum znalazłam kilka osób operowanych przez dr. Siwka, którym uszka odskoczyły, dlatego zastanawiam się, czy nie lepiej poddać się zabiegowi w Warszawie, a konkretnie u dr. Szymańskiego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.