![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczniowa akcja dziurkaczowo-stempelkowa
Zapraszam serdecznie na nową akcję zakupową z m.in. nowymi stempelkami
![]() Ponieważ z minimum mamy problem, to akcja trwa DALEJ !!! Dajemy sobie czas do 31.01.11. Proszę więc zwłaszcza przy zamówieniach na ostatnią chwilę, nie zwlekajcie z płatnościami, bo to one czasem mocno wydłużają całą akcję... I jak zwykle przypominam: jeśli z minimum logistycznym będzie krucho, to wówczas się zakupy przeciągną. Zamówienia standardowo już wpisujecie same TUTAJ. W razie pytań, problemów nie krępujcie się ![]() carrot@przydasie.info Drobna uwaga: cały poniższy podgląd oferty dziurkaczy i art. ozdobnych ma niestety nieaktualne ceny (to są zeszłoroczne z VATem 22%, ceny w tym roku są bardzo nieznacznie ale jednak, wyższe - na przydasiach są już aktualne, więc zachęcam do podglądania tam ![]() I podgląd oferty dalprintowskiej (ostatnie nowości na fioletowo), podgląd stempelków w poście poniżej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2011-01-27 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowa akcja dziurkaczowo-stempelkowa
Podgląd stempelków:
1. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 5. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() 9. ![]() ![]() 11. ![]() ![]() 13. ![]() ![]() 15. ![]() ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2011-01-15 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Emm, jak trafić do cen na stronie?
![]() Nieaktualne, zalogowanie się pomogło^^ sorry --- Znalazłyby się może osoby z Warszawy chętne do wspólnej przesyłki (w celu zmniejszenia jej kosztów)? Edytowane przez maly_karaluszek Czas edycji: 2011-01-15 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ahh czyli dobrzedzisiaj wyczaiłam na przydasiach, ze ruszyłą akcja
![]() Zamóienie juz am w koszyku, teraz tylko zostaje najgorsze ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos sie pomysli, bo to wszystko co jest w koszyku po prostu musze miec
![]() ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ewcia to podobnie jak ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja też to mam - tyle że u mnie koszt przesyłki i przelewu wyniesie prawie drugie tyle co zamówienie pewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hiehie - ja już zaczynam myśleć... na razie oglądam, nie zamawiam... ale swoją drogą - to może jest ktoś z okolic Sosnowiec, Mysłowice, Dąbrowa Górnicza, Będzin, Katowice - chętny na wspólną przesyłkę.... a tym samym zmniejszenie kosztów.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wiola nie wiem jak Twój, ale mój narazie nie
![]() ![]() A żeby beż offtopu było to piszę, ze zdanie co do zamóienia zmieniam z godziny na godzinę i znów nie wiem, bo chcę tyyyyyle ale neistety aż tyle kasiorki na to wszystko nie zdołam uciułać ![]() Ale na pewno coś kupię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hejka
Ja reflektuję na wszystkie stemple. Wieczorkiem zrobie przelew. ale mam radochę ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Nie mogę znaleźć jeszcze ceny dziurkaczy ad130 i ad120. Pomoże ktoś . Stempelki już zamówiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mila, widziałam Twoje zamówienie
![]() ![]() jak się zalogujesz, to tutaj kliknij w ad120: http://przydasie.info/akcje-zakupowe...&category_id=1 i ad130: http://przydasie.info/akcje-zakupowe...&category_id=1 Aha - wczoraj wreszcie macałam te nowe stempelki i muszę Wam powiedzieć, że są świetne! Pomijam już wzornictwo, bo to akurat widać ![]() I jeszcze pytanko. Będzie któraś zainteresowana konturówkami? Takimi jak te: ![]() Kilka kolorów w ofercie. Cena ok. 8,5 zł przypuszczam. Edytowane przez carrot Czas edycji: 2011-01-18 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kasiu, ja jak zwykle chcę się załapać na konturówki. Tym razem najbardziej interesowałby mnie kolor biały. Napisz, jakie są kolorki, może wybiorę inne.
A stempelki, dziurkacze i inne cudowności czekają w koszu, bo jeszcze ciągle coś oglądam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu przelew za stemple zrobiony .
Co do dziurkaczy to jeszcze muszę sie zastanowić . Może dopiero przy następnej akcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie mizernie z zamówieniami, więc jakby co to się przeciągnie akcja i będzie można spokojnie i konturówki zamawiać a na razie to w ogóle je wrzucę na przydasie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No i kasiorka sie uzbierała
![]() oczywiscie musiałąm domówic jeszcze trochę bo bym zwariowałą a jak akcja sie przeciągnie to i może jeszcze coś dobiorę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
zamówiłam, zapłaciłam i czekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Oj Wiola, nie łam się
![]() ![]() Jutro sprawdzę jak tam z minimum logistycznym stoimy i dam Wam znać czy przedłużymy i jeśli tak to do kiedy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
carrotko, można jeszcze?
weekend miałam tak zabity, że nie dałam rady nic zrobić... jak można to dziś zamknę zamówionko swoje i zapłacę ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ola, dawaj, dawaj, przed momentem robiłam wyliczenia i jeszcze brakuje do minimum trochę...
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Myślę, że tak do jutra jeszcze poczekamy, może inni spóźnialscy jeszcze się skuszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
mam nadzieje ze moje parę złotych pomoże ![]() Kasiu zrobiłam 2 zamówienie . Pieniądze już powinny być u ciebie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Kamcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
carrotko, zrobiłam zamówienie...
![]() ![]() ![]() wczoraj mnie wywalało nawet z przydasiów i wizazu i facebooka w domu - wrrr ![]() ![]() będę próbować w ciągu dnia... może się uda do wieczora ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dostałam info, że wciąż mamy za małe zamówienie na dziurkacze - no i obawiam się, że to samo ze stemplami.... no więc będziemy się jeszcze dyndać. Może ktoś jeszcze coś domówi???
Przepraszam Was, mimo tego, że wydawało mi się zamówienie już w sumie spore, to jednak po przesłaniu dalej dowiedziałam się, że "zamówienie nie osiągnęło min. log." i mogą zrealizować ale będzie się to wiązać z dodatkowymi kosztami za przesyłkę. Zła jestem, bo w końcu już raz odwaliłam robotę ze zliczaniem, wpisywaniem w formularze i sprawdzaniem a teraz przyjdzie mi jeszcze raz się w to bawić. GRR, coś źle się ten rok zaczął ![]() A łudziłam się, że tym razem tak fajnie to szybko poleci ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2011-01-27 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Gdyby czasem akcja przeciagneła sie w okolice 10 lutego to ja bym domówiła jeszcze pare dziurkaczy. Teraz pod koniec miesiąca już krucho z kasiorką .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
ja w sumie też... (znaczy miałam nadzieję, że szybko pójdzie) eh, nic to poczekam
![]() ale mam apel ![]() ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2011-01-28 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
jaka to akcja dziewczyny?????????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Na stronce podanej w 1 poście można zakupić po niższych cenach przydasie do skrapkowania . Jedna osoba zamawia i rozsyła do pozostałych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie to
http://przydasie.info/akcje-zakupowe...&category_id=7 ale tam trzeba sie zalogować tak?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Tak. Trzeba założyć sobie konto. Bardzo łatwo to się robi .
Potem dodać do koszyka. Złozyć zamówienie . Przyjdzie numer konta do wpłat . Zapłacić i już tylko czekać na przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.