|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Najlepszy fryzjer w Ostrowcu Św
Witam!Poleccie mi dobrego fryzjera w Ostrowcu Świętokrzyskim jesli wogole ktos na tym forum jest z tych okolic
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepszy fryzjer w Ostrowcu Św
Polecałabym salon U Marty na Czystej. Miła, profesjonalna obsługa. jak dla mnie numer jeden w mieście. Tylko tam idę i nie boje się, ze po całej zabawie nie będę mogła pokazać sie ludziom
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie tez tam zawsze chodziłam ale odkąd odeszła Danusia juz nie jest tak samo.Teraz chyba jest ok na Reja a konkretnie u Moniki.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Fakt, Danusię wielbiłam za to co robiła z moimi włosami... Obecnie mam tam juz upatrzona nową ofiarę na ulubiona fryzjerkę
![]() Co do salonu na Reja to jakos nie jestem do niego przekonana... |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
To zdradz mi jesli mozesz oczywiscie jej imie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
w ostrowcu ciezko o kogos dobrego z fajnymi pomyslami.W sumie do Kielc niemasz daleko a tam jest na dzien dzisiejszy najlepszy moim zdaniem i nietylko moim pan Marcin
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Ci, że nie mam pojęcia jak ma na imie. Taka malutka brunetka...
![]() A co do tego, że w Ostrowcu nie ma dobrego fryzjera to sie nie zgodze. Niczym wg mnie nie odbiegają od sredniej krajowej, a moze nawet w dużej mierze są lepsi, bo musza sie starać o klientów. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Technike miala beznadziejna
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
witam serdecznie,bywam często w Ostrowcu i równie często spotykam w tesco np, panie widać strzyżone i czesane przez jednego fryzjera szczególnie ten tapir i włosy ulożone w pasemka odbite od skóry-czy to jakas moda w Ostrowcu czy jakiś znany salon tak czesze?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi sie ze teraz to wszyscy tak czeszą bo to ''modne'' i kazda tak chce, niestety, potem chodzi armia klonów, tez szukam dobrego fryzjera w ostr i znależć nie moge, byl taki jeden kiedys, miał fantazje, nie na oklep, ale juz go nie ma ;(
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
witaj bywam w różnych miastach ala takiego tapiru i tak ułożonych włosów w paseczki nie widziałam a w ostrowcu tego jest pełno,no może na impreze to fajne ale na codzień?przeczytalam tysiące opinii na temat fryzjerów w ostrowcu i juz teraz zupełnie nie wiem gdzie się udać.
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- polecają ten salon Marta ale tyle co pozytywów to i negatywów ale chyba co do ceny raczej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

Technike miala beznadziejna
wydaje mi sie ze teraz to wszyscy tak czeszą bo to ''modne'' i kazda tak chce, niestety, potem chodzi armia klonów, tez szukam dobrego fryzjera w ostr i znależć nie moge, byl taki jeden kiedys, miał fantazje, nie na oklep, ale juz go nie ma ;(