|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Może ktoś jest chętny na produkty Benefit ?
Hej, witam wszystkich. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam napisać bo znalazłam fajny sklep gdzie mogę dostać kosmetyki Benefit. Mieszkam w małej miejscowości i nie mam możliwości kupienia tych kosmetyków w zwykłych sklepach a na tej stronie którą znalazłam można je kupić tanij niż normalnie.
Problem polega na tym że jeśli chcę je kupić jeszcze taniej to muszę zamówić większą ilość ![]() I tu właśnie moja prośba, może ktoś chciałby zamówić ze mną żebym mogła zapłacić mniej ![]() Jaby co to chciałabym zamówić : -Benefit Line Diffuser Brush (trzeba zamówić 12 SZT), -Benefit Shadow Contour Brush (trzeba zamówić 12 SZT), -Benefit Precision Angle Brush (trzeba zamówić 12 SZT), -Benefit Brow Zings Pans (trzeba zamówć 6 SZT), -Benefit Miss Popularity Precision Highlighter (5 SZT), P.S. A tu macie linka do cen i całej listy [Złamanie Regulaminu](Promocja trwa do 23 listopada i wtedy podobno ma być to zamówienie). Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-20 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Może ktoś jest chętny na produkty Benefit ?
A wiesz, ze ten sklep to jakis antykwariat? Ceny tych kosmetykow, ktore nie sa przeterminowane wcale jakies promocyjne nie sa. Miazdzaca wiekszosc kosmetykow to starocie. Jeden z zestawow ma 9 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=magdawe;37697810]Hej, witam wszystkich. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam napisać bo znalazłam fajny sklep gdzie mogę dostać kosmetyki Benefit. Mieszkam w małej miejscowości i nie mam możliwości kupienia tych kosmetyków w zwykłych sklepach a na tej stronie którą znalazłam można je kupić tanij niż normalnie.
Problem polega na tym że jeśli chcę je kupić jeszcze taniej to muszę zamówić większą ilość ![]() I tu właśnie moja prośba, może ktoś chciałby zamówić ze mną żebym mogła zapłacić mniej ![]() Jaby co to chciałabym zamówić : -Benefit Line Diffuser Brush (trzeba zamówić 12 SZT), -Benefit Shadow Contour Brush (trzeba zamówić 12 SZT), -Benefit Precision Angle Brush (trzeba zamówić 12 SZT), -Benefit Brow Zings Pans (trzeba zamówć 6 SZT), -Benefit Miss Popularity Precision Highlighter (5 SZT), Złamanie Regulaminu Nie widzie tego linku;/ Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-20 o 18:56 Powód: Złamanie Regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Złamanie Regulaminu
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-20 o 18:55 Powód: Złamanie Regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tak dziala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]() Mam nadzieję że uda mi się kogoś znaleźć bo pisałam do nich meila i podobno niedługo ma być ta sama promocja ale z kosmetykami innej firmy więc chciałam wypróbować jak to ma działać wogóle. Edytowane przez magdawe Czas edycji: 2012-11-19 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
btw od razu przypomniała mi sie afera z azjatyckimi kosmetykami na jednym blogu . Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-20 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Blog do sprzedaży? No i te kosmetyki... Nie mam nic Benefitu, ale przy minimalnej orientacji w temacie widzę, że to są jakieś podejrzane produkty, obstawiałabym podróbki albo prehistoryczne serie. Daj spokój, to jest niepoważne. Poza tym, jak już kupujesz kosmetyki z wyższej półki, to lepiej już wydać trochę więcej u autoryzowanego przedstawiciela i być pewnym oryginalności produktu (przynajmniej sama mam takie założenie).
#9 |
Przyczajenie
|
Na ich blogu umieszczona jest tylko informacja o promocji a ich sklep jest pod adresem [Złamanie Regulaminu]
Nie rozumiem waszych obaw ![]() ![]() Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-20 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. Benefit D'Finer D'Liner jest z 2009 roku chciałabyś coś co leżało w nie wiadomo jakich warunkach przez prawie 4 lata? Tak samo te szminki - Benefit już dawno zmienił opakowania, one mogą mieć nawet po 9 lat
So much internet so little time. Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-11-20 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Kochane, ja chce zamówić pędzle które raczej nie mają daty przydatności, rozświetlacz który jeszcze niedawno był w promocji na stronie Benefitu i zestaw do brwi . Bardzo doceniam waszą troskę ale uwierzcie mi że jestem dość rozgarniętą osobą i sama sprawdziłam co chcę kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.