|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Tania apteka w Krakowie :-)
Dziewczyny, czy znacie jakąs tanią apteke w Krakowie, chodzi głównie o kosmetyki apteczne, ale lekarstwa również. Dzieki
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Tania apteka w Krakowie :-)
Przy ul. Królewskiej 92 (bodaj że) tak bliżej pl. Inwalidów jest "zielarnio-apteka" w której można znaleźć tańsze leki (a przynajmniej tańsze zamienniki). Są też tam kosmetyki, ale nie zagranicznych firm.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie, gdzie??
Mnie także by ten temat bardzo interesował, z racji mojej nadwrazliwej skóry , na dodatek w nłojotokowymi stanami zapalnymi musze czesto kupować dość drogie preparaty, aktualnie chcialabym sprobowac cos zamiast Physiogelu i wypatrzylam Sensibium [czy jakos tak] D.S. Biodermy ale na razie widzialam za 38 zł, wiem, że cenmy takich preparatwów [vichy, LRP, Bioderma, Stiefel etc] bywaja p0rzerozne, w roznych aptekach wiec bardzo chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna taniej
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Re: wlasnie, gdzie??
Merigold, w aptece w Carefour (Zakopianka) widziałam 2 dni temu Physiogel po 26,-
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ritko! :)
nie zroumiałysmy się
zreszta musze kupowac tez "specjalne" szampony, dezodoranty, bleee, na dodatek jem tabletki anty |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Re: ritko! :)
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem ,czy bardzo Ci pomogę. Ja znalazłam tańsze produkty La Roche Posay w aptece przy ul. Krowoderskiej numeru nie pamiętam, 29 lub 27. Nie wiem jak cany leków. To tyle.
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem ,czy bardzo Ci pomogę. Ja znalazłam tańsze produkty La Roche Posay w aptece przy ul. Krowoderskiej numeru nie pamiętam, 29 lub 27. Nie wiem jak ceny leków. To tyle.
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, wszystkie info są cenne! :) n/t
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
podciagam
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
nie wytrzymam... :))
właśnie kupiłam preparat Sensibio D.S który widziałam w euro aptece za ok 38 zł za 29,40 w aptece za supermarketem Alma!!!!!!! [dawna krakchemia] WOW
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
najtańsza apteka w krakowie jest na krowoderskich zuchów koło pętli tramwajowej 3,13,5 Z całego krakowa tam przyjeżdzają więc trzeba się przygotować na duże kolejki.Jest też druga apteka na ul.Lwowskiej vena-vita oni też sprzedają przez internet www.vena-vita.wkrakowie.net/
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tania apteka w Krakowie :-)
Do tej pory najtansza apteke znalazlam na ul. Retoryka 23 - Zico. Roznica na moim leku ( Aknenormin ) wynosi 30-40 zl w porownaniu z innymi aptekami w Krakowie. Ale sprawdze tez ta w Almie i na Krowoderskich Zuchow. W koncu im taniej tym lepiej
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
na al pokoju w przychodzi (za rondem grzegórzeckim)
mają tam ceny hurtowenp - nowość - filtry Iwostinu kosztują tam 22-23 zł a w innych aptekach 28-30 zł ![]() tanio jest też w Hygieia (effaclar K kosztuje tam 29 zł a w innych nawet ponad 40zł)
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i do końca kwietnia najtańsza jest euroapteka
od godz 9-11 są godziny bez marzy czyli wszystko taniej 20-25%
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Opłaca się przejechać pare przystanków do Wieliczki . Ceny są niższe o od 20% do 50%!!!
(koło cmentarza, tak się nawet przystanej 104 nazywa, łatwo znaleźć)
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam tą, o której pisała Merigold - w Galerii Kazimierz Super Pharm czy jakos tak się nazywa. Często są tam promocje na kosmetyki apteczne.
Polecam też swoją aptekę - wszysto jest tam tańsze - ul. Chmieleniec (za Ruczajem) - obok nowego Kampusu UJ
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi tam byc tanio, bo zawsze jak jade tramwajem to widze takie kolejki jakby tam cos conajmniej rozdawali
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Przenoszę wątek na plotkowe
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ale która z nich jest najtańsza.Muszę w najbliższym czasie zrobic full zaopatrzenie dla męża bo wyjeżdza z kraju.Najbliżej mam do veny ale zastanawiam się nad wieliczką i krowoderskich zuchów.
Najwięcej słyszałam o tej ostatniej że jest najtańsza i że ludzie do niej jeżdzą z całego krakowa.A wy jak myślicie? |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie czy ktora kojarzy jakas tania apteka na ul Pawiej? lekarz powiedzial mojemu tz ze tam jest taniej niz w Ziko, az truno mi wierzyc, a nie bardzo kojarze tam zadnej apteki, jedynie ta w galeri krakowskiej ale ona jest droga
zalerzy mi na jak najtanszym zakupie szczepiongi SILGARD
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Polecam Aptekę Słoneczną ,ul.Westerplatte 1 (niedaleko Galerii Krakowskiej) -niskie ceny i częste promocje
jakby kto miał problem http://www.e-sloneczna.pl/3d/index.html
Edytowane przez Noa_ Czas edycji: 2011-01-28 o 00:01 |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
apteka austriacka przy Krupniczej
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Ja uważam, że jedną z najtańszych aptek jest Volfarm, ma kilka stacjonarnych aptek w Krakowie. W internetowej aptece av.pl jest zdecydowanie taniej, średnio o 10 % -15%. Jestem stałą klientką ich, jak poprosicie o mały rabacik, to zawsze chętnie dadzą
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam Volfarm na Lea, zapłaciłam tam za tabletki 27 zł, natomiast za te same na ul. Królewskiej dałam już 33 zł. Ale tak jak mówię, Lea polecam, niemal zawsze kupuję tam lekarstwa
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się ostatnimi czasy zraziłam się do Ziko (konkretnie tej przy Herbewie) ale za to polubiłam Niezapominajkę (kilkadziesiąt metrów dalej)
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a w innych nawet ponad 40zł)

zalerzy mi na jak najtanszym zakupie szczepiongi SILGARD

Polecam Volfarm na Lea, zapłaciłam tam za tabletki 27 zł, natomiast za te same na ul. Królewskiej dałam już 33 zł.