|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
grupa wsparcia dla Dużej Dolory
Witam!
Mam do Was prośbę o wsparcie, porady, kibicowanie, a kiedy będzie taka potrzeba to i kopa w tyłek. Oczywiście, proszę nie myśleć że przychodzę na gotowe. Nigdy się nie odchudzałam i jestem zielona w tym temacie. Ciągle wydawało mi się że wszystko ze mną jest ok, aż się 'obudziłam' z 119kg. Zdecydowanie jest ich za dużo ![]() To co teraz robię to czyste szaleństwo, ale wydaje mi się że jest to słuszny krok. Zapraszam i postaram się służyć wsparciem też i dla Was. Pozdrawiam Duża Dolora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: grupa wsparcia dla Dużej Dolory
Ja się przyłączę. Opis poniżej. Już poraz kolejny podchodzę do odchudzania i mam nadzieję, że uda się schudnąć do 72 kg.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Przyłaczam się do was
![]() ważę ![]() jestem na diecie od poniedziałku za tydzień się zważę i wtedy napisze ile ubyło . Mój cel do sierpnia to 72kg.Jestem mocno zdeterminowana i wierze że mi się to uda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie nie zdrowo
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
zdrowo czy nie zdrowo schudnąć trzeba Ja się nie mam zamiaru poddać a wiem ze to jest realne
![]() Mniej jeść i dużo ruchu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- ja 48kg zrzuciłam w prawie 2 lata i mam nadzieje ze juz nigdy do mnie wroca
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
amor vincit omnia
|
mniejsza o to. zrzucenie takiej dużej nadwagi w tka krótkim czasie wiąże się z tym ze skóra na pewno nie będzie równomiernie się obkurczała, a z tym się wiążę nieuchronnie nadmiar skóry (bardzo nieestetyczna sprawa), rozstępy itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ja zrzucilam przez 2 lata i brzuch jest jaki jest
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dołączam do was. Przy wzroście 168cm ważę 87kg, od teraz chcę zabrać się za siebie i pozbyć się ok 30 kg. Mam nadzieję, że wspólnie będziemy się mobilizowały
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
DDolora, wspieram i trzymam kciuki mocno, mocno!
![]() Ja startowałam z wagi 100 kg, na dzień dzisiejszy jest 95 i jestem dumna. Chcę dojść do 75. Nie będzie to na pewno w krótkim czasie, ale cóż... w końcu osiągnę cel! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dołączam do was
![]() Moja waga na dzień dzisiejszy 72 kg, dążę do 60 kg i wiem że mi się uda ![]() Wam kochane też życzę powodzenia i wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
witam
![]() dołączę do was dziewczynki. Mam 17 lat, ważę 65 kg przy wzroscie 172 cm, wydaje sie ze to idealna waga, ale mam "brzuszek" i "boczki". i musze sie ich pozbyć. moim celem na początek jest 60 kg, a pózniej 55kg, chodze do szkoły wiec codziennie jestem narażona na stresy;/ nieregularne posiłki, bo kończę lekcje o rózniej godzinie, czesto podjadam, bo jak to w szkole, ktoś kupi ciastka, ktoś jakiś batonik i kusi ;> a na dodatek bardzo mało piję, w sumie to nie wiem czemu, nie mam czasu, hihi, to tez musze zmienić, od dziś zaczynam ćwiczenia, będę sie je starałą wykonywać codziennie przez minimum 1 h , życzę powodzenia sobie i Wam!! ![]() ______________ 65 (22.05)-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
![]() You Raise Me Up – Westlife The Red Jumpsuit Apparatus- your Guardian Angel Jason Walker – Down Shania Twain - Forever And For Always Michael Jackson - You are not alone ![]() Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2011-05-22 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
niee ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a moze jakieś przyklady ćwiczen? co wy na to ?
ja preferuje: -brzuszki, -skłony -skoki na skakance -krecenie hula-hop
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ja biegam
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam dziewczyny,
przestraszyłam się, że moderator nie opublikuje pierwszego postu, bo dopiero później przeczytałam regulamin tego działu. Jak na razie waga nie spada, ale za to uczę się słuchać swojego ciała. Lubię gotować i lubię jeść, ale dopiero teraz zauważyłam, że wymknęło mi się to z pod kontroli. Obawiam się sytuacji, w której okaże się, że wybrana przeze mnie dieta nie jest skuteczna. Myślę, że metoda małych kroczków będzie najlepszym rozwiązaniem. Na razie chodzę na basen dwa razy w tygodniu (jutro będzie 4 raz) i jem mniejsze posiłki, ale nadal wyglądają one jak porcje dla małego słonika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.