|
Notka |
|
Wariacje kolorystyczne z IsaDora Graffiti Nails! 50 Ambasadorek testuje online zestawy lakierów marki IsaDora, dzięki którym można stworzyć niezwykły efekt graffiti.
Ambasadorki na własnych wątkach-blogach przez 2 tygodnie będą dzielić się wrażeniami z używania lakierów i pochwalą niezwykłymi efektami stylizacji paznokci. Im ciekawsze wątki, tym lepiej! Po dwóch tygodniach komisja konkursowa wybierze 25 najciekawszych, najbardziej oryginalnie prowadzonych wątków i nagrodzi autorki zestawami kosmetyków IsaDora o łącznej wartości 426zł każdy! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pazurkowe Inspiracje Ewelinusi przy użyciu lakierów IsaDora :)Witam serdecznie na moim testowym wątku ![]() Zostałam szczęśliwą posiadaczką lakierów IsaDora Graffiti Nail Top oraz Wonder Nail. Bradzo się cieszę że mogę przetestować najnowszy "trend paznokciowy". ![]() Gama lakierów Graffiti IsaDora przedstawiona jest na pierwszym zdjęciu. Chciałabym przedstawić wam listę lakierów jakie dostałam do przetestowania: Graffiti Nail Top
Wonder Nail
Oraz nabłyszczacz IsaDora. Lakiery IsaDora Graffiti są absolutną nowością na polskim rynku. Są ekstrawaganckie i przyciągające uwagę otoczenia. Świetne na imprezę, absolutnie orginalne pazurki. Jestem nimi zachwycona ![]() ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-15 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pazurkowe Inspiracje Ewelinusi przy użyciu lakierów IsaDora :)
Przedstawiam wam mój pierwszy eksperyment z lakierami Graffiti IsaDora
![]() Podstawą był lakier Blue Jeans 702 Pękający lakierPink Bite 807 Tak moje paznokcie wyglądały wczoraj ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-15 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Moje pazurki w dniu dzisiejszym prezentują się następująco
![]() Podstawą jest miętowy lakier No Name Pękający lakier Black Tag 801 Taki zestaw na pazurkach wygląda jak naklejka. Przyciąga uwagę otoczenia. W pracy zrobiłam furorę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-15 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te zielone
![]()
#6 |
Zadomowienie
|
Witam i dziękuję za komentarze. Bardzo się cieszę że pazurki się podobają ![]() Mam dla was kolejny zestaw. Totalnie imprezowy. ![]() ]Podstawą jest Silver Sparkles 651 (pięknie się mieni ![]() Pękacz to Black Tag 801 (pasuje do każdego lakieru! ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-16 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
bardzo fajne!
Zielone są faktycznie piękne |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witam po przerwie. ![]() Mam dziś wam do zaprezentowania pazurki z serii intensywny kolorek ![]() Świetnie się prezentują, po tym wydaniu pazurkowych pękaczy wszystkie moje koleżanki i znajome chcą kupić Lakier Graffiti ![]() Intensywny kolor pięknie wydobywa popękany lakier ![]() Oto kolejny tego przykład ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-21 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Tym razem udostępniam bardziej stonowany zestaw pazurkowych inspiracji
![]() Brąz podstawa-Cool Camel 708 Brąz pękacz -All City Brown 810 ![]() Przepraszam za tło zdjęć, były robione "na szybko" ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-20 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No piękne te pazurki
![]() najbardziej przypadły mi do gustu ostatnie ![]() a jaka cena tego pękającego cudu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na allegro są aukcje po 27zł ![]() A z w drogeriach można je znaleść na pewno w Super-Pharm ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-21 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czarny jest uniwersalny ![]() Ogólnie bardzo fajnie się prezentuje lakier Graffiti, zdjęcia tego tak nie odzwierciedlają ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
piekny niebieski kolor P_P
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Podstawa to biały lakier no name Pękacz black tag ![]() Dokładam kilka zdjęć w świetle dziennym ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-22 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dziękuję ![]()
#18 |
Zadomowienie
|
![]() Mam dziś do zaprezentowania pazurki koleżanki ![]() Jest równie mocno zaaferowana Lakierami Graffiti jak ja ![]() Jej połączenie to: szaraczek no name Graffiti Pink Bite 807
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-22 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie wizażanki
![]() Po męczącym dniu w pracy wracam do was z nowinką że w kwietniowym HOT moda&shopping jest wzmianka o naszych lakierach Graffiti ![]() ![]() "Pękający manikiur to nowy, mocny trend w malowaniu paznokci. Proponuje go wiele marek, m.in. IsaDora. Jak to działa? Najpierw malujesz płytkę dowolną emalią, by potem pokryć ją warstwą specjalnej emalii Top Coat (do wyboru masz 8 odcieni). Lakier rozlewa się na paznokciu, tworząc ciekawy marmurkowy wzór. " Mam dla was do zaprezentowania kolejny marmurek ![]() Użyłam troszkę innej taktyki niż dotychcZas ![]() Efekt totalnie marmurkowy ![]() Podkład czarny lakier Graffiti Pink bite
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-24 o 13:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dzisiejsza prezentacja (1 odsłona) jest skromna. Zakochałam się z niebieskim lakierze IsaDora który dostałam jako podkładową emalię pod Graffiti, Piękny głęboki kolor, świetna konsystencja emalii. Mój zdecydowany faworyt. Po dwa pazurki pociągnęłam Czarnym Graffiti ale niewiele go widać. Tak ogólnie mój czarny Pękacz ledwo żyje, jest prawie całkowicie zaschnięty (nie wiem czy to moja wina-starałam się dokładnie zakręcać lakiery. Jednak faktem jest że czarnego pękacza używałam najczęściej) Przedstawiam wam moje mroczne wydanie w dziennym świetle ![]() Podstawa lakier Blue Jeans 702 Grafiti na 4 paluszkach Black Tag
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2011-03-27 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() Neonek pokryty pękaczem ![]() Mam jeszcze kilka gotowych w głowie połączeń kolorków lakierów z pękaczami jednak brak czasu uniemożliwił mi pokazanie wam moich wszystkich pomysłów ![]() Przedstawiam wam mój ostatni zestaw Graffti Podstawa kanarkowy lakier no name Graffiti Black Tag Idzie Kwiecień miesiąc wiosny, Kolorowy i radosny, Nowych trendów nastał czas, obdrapaniec kusi nas. ![]() ![]() Bardzo dziękuję za te dwa tygodnie ![]() Moim zdaniem to bardzo fajna moda, niecodzienna i wyjątkowa. ![]() Na pewno będę powiększać moją kolekcję Lakierów Graffiti o nowe kolorki. Przy okazji poznałam inne lakiery IsaDora i jestem zachwycona ich jakością i ogólną trwałością. POLECAM! ![]() ![]() ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.