|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czemu uciekam?
Poznałam fajnego chłopaka, nawet chcąc utrzymywac z nim kontakt, oddalam sie od niego z własnej głupoty. Tzn. gdy on chce sie spotkac to jestem na tak, ale zaraz sobie mysle ze pewno nic z tego nie bedzie i to spotkanie odkladam, az w koncu do niego nie dochodzi, a chłopak mysli ze mam go gdzieś. Moze po prostu boje sie ze go strace spotykajac sie z nim i wole nie isc?Ale co najgorsze- wiem ze juz stracone wszystko a ja na łeb i szyje znow walcze o ten kontakt i co dalej? Dalej odwlekam spotkanie. Ja sama się nie rozumiem
![]() Wiem ze moge sie z kims spotkac i sobie myslec ze po prostu ot tak z kims sie widze, bez zadnych zalozen ze musi byc pieknie dalej. Ale w praktyce to nie jest takie proste. Po prostu moim problemem jest to, ze gdy wiem, ze ktos mną zaczyna sie interesowac to uciekam... Edytowane przez 30STM Czas edycji: 2011-03-22 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czemu uciekam?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
postępowanie na zasadzie "chciałabym i się boję". Autorko, odwagi! Co ma być to będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Musisz się przełamać i sie z nim spotkać. Nawet,gdybyś miała negatywne myśli. W inny sposób nie zmienisz tej sytuacji. Odwagi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
oj rozumiem cie, często mam podobnie. ale tylko wtedy kiedy mi na kimś średnio zależy( czyli zazwyczaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ja też tak mam, że ni eumiem wprost i bezpośrednio, ale naewt nie wiesz, jak teraz żaluję, że nie bylam kiedyś kilka razy odważna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Sama unikam takich spotkań, ale to chyba wynika zazwyczaj z tego, tak jak ktoś już wcześniej napisał, że mi średnio zależy. I tak uciekam, odwlekam to.. Wyobrażam sobie najgorsze scenariusze - krępującą cisze, faceta-potwora, albo nudziarza, strasznie się stresuje takimi rzeczami, często myśląc po co w ogóle to wszystko? A po co.. chyba właśnie po to, żeby nie mieć poczucia, że coś nam umknęło przez naszą głupotę.
Kilka takich spotkań już zawaliłam - po jednych płakałam i starałam się coś uratować, ale na marne, po innych nie zostało nic i chyba już nigdy się nie dowiem co by było gdyby. A tak na koniec - od spotkania z moim obecnym facetem też mało co nie uciekłam ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez tak miałam po rozstaniu z Eks..... Długo to trwało chciałam byc szczesliwa ale sama sobie to szczescie odbieralam... uciekalam z daleka jak juz facet zaczol sie mna interesowac.. to bardzo go zwodzilam... nie wiedzialam czego chce.... czasem tak jest... ale wkoncu sie przelamalam... zapomnialam o bylym... i zyje z dobrym nastawieniem ![]() A ty wiesz.. nie wmawiaj sobie , ze sie boisz bo to Ci nic nieda ...Powiedz sobie poprostu ze chcesz byc szczesliwa...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.