|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kto się dołączy?
Chętnie bym się zapisała na siłownię, albo na jakieś grupowe zajęcia (żeby troszkę poćwiczyć uda i pośladki i brzuszek, no resztę też bym mogła), może jest jakaś Wizażanka, która też wolałaby z kimś na coś takiego uczęszczać? Podobno lepiej jest 'mieć kogoś' na takie zajęcia, bo jest się wtedy bardziej zmotywowanym, żeby wogle się ruszyć na takie zajęcia.
A może ja do kogoś mogłabym się dołączyć? Tylko, że ja to bym była na poziomie początkującym.. Aha- no i najważniejsze- najlepszym miejscem byłaby Gdynia! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kto się dołączy?
hehehe no wlasnie bo chyab do mnei na śląsk bys nei przyjezdzala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Chciaż wiesz, rowerkiem jakbym dojeżdżała, to bym nawet nie musiała już na tę siłownie chodzić ![]() pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a więc nikt.
szkoda.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Namiastko, ja bym była chętna zawsze i wszędzie, ale oczywiście przeszkodą jest odległość
![]() Pozdrwawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
GosikK! jesteś kochana!
![]() dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Też bym chętnie chodziła z toba,ale odległość...ogromna.Ale wiesz jakby się tak spotykać w połowie drogi?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Namiastko, jak widzisz ciężko znaleźć kogolowiek ze swojej miejscowości. Ja jestem akurat z południa Polski i niestety wspólna siłownia czy aerobik nie wchodzą w rachubę. Mogę Cię za to wspierać duchowo-internetowo, o ile cokolwiek to Ci pomoże i będziesz miała ochotę. W każdym bądź razie - na internecie możesz na mnie liczyć. Pozdrowienia
P.S. Sama mam ten problem, że w okolicy nie ma bratniej chętnej duszy do wspólnych ćwiczeń ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Kto się dołączy?
A kto jest z Poznania???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
To pocieszające, że nie ja jedna mam z tym problem.. Szkoda, bardzo szkoda.
Postanowilam więc się zmobilizować i ćwiczyć w domu. Najlepiej codziennie, ale może na początek co drugi dzień- żeby się nie zniechęcić. ![]() A że jestem śpiochem, to postanowiłam ćwiczyć wieczorem, więc Dziewczyny- co będziemy patrzeć na odległość- jeśli o mnie chodzi to zaczynam około 22giej, chętne mogą się dołączyć (będziemy ćwiczyć razem wirtualnie, no co zrobić..) ![]() Buziaczki dla Was, kochane Wizażanki ![]() I do 22giej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Namiastko ! To ja chyba jestem Twoim przeciwieństwem - ćwiczę zawsze rano, a wieczorem to jestem nieżywa
![]() ![]() Tak mnie podbudowałaś, że dzisiaj spróbuję. Zatem do zobaczenia o 22-giej. Do dzieła !! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A skąd jesteś Agnesko?Bo może ja bym mogła do Ciebie przyjeżdżać?Raczej się nie pisze na ćwiczonka o 22,bo nie zasnę w ogóle,mam problemy ze snem.Ale życzę wam powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Sandro jestem z Bielska-Białej. I dla mnie również ta pora jest niezbyt zachwycająca. A poza tym miło by tak było z kimś jednak pójść na prawdziwe grupowe ćwiczenia, bądź na rower, czy spacer na świeżym powietrzu. Daj znać jaka odległość nas dzieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Agnesko-jestem z Częstochowy,więc to chyba daleko.Nie wiesz,ile to kilometrów?Bo jeśli tak z 80 to mogłabym jechać.I tak myślę,żeby sie z kimś spotykać ze Śląska.Pozdróffka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ojojoj Sandro - obawiam się, że to jest więcej niż 80 km. Ja mam do Katowic 60 km, a Częstochowa jest raczej dalej ... W każdym bądź razie, tak na przyszłość zapraszam w nasze piękne góry - Beskidy, Szyndzielnia
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
No to rzeczywiście problem.Nie przypominam sobie,ale może byłam.Może napiszesz mi wiadomość na gg,to się zorientuję,czy byłam.Przy okazji mogłybyśmy pogadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
to co, Dziewczyny..? zaczynamy za 10 minut!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Sorki Sandra, że się nie odezwałam, ale musiałam wyjść i dopiero niedawno wróciłam. Co do tego gg - nie używam komunikatorów
![]() ![]() Tymczasem pozdrawiam serdecznie
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ok.Agnesko-rozumiem.Może kiedyś uda nam się pogadać.Ja teraz nie mam się czym pochwalić,trochę wieczorem pojadłam,ale powtarzam sobie,że raz na jakis czas można.Dzisiaj to zrzucę na aerobiku.Zaczynam po 16,ćwiczę z koleżanką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.