|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
malutka, szeroka plytka
mam pytanie
jak zrobic krotkie pazurkie zelowe.... tzn wiem jak sie robi paznokcie z tym ze jak sa dluzsze paznokcie to ma sie wiecej opcji manewrowania... krzywa c latwiej nadac i ksztalta jak sie ma klientke ktora ma nie dosc za malutka plytke i szeroka??? ![]() zrobilam i byla zadowolona (chyba) ale nie wiem czy zrobilam to tak jak powinnam.... czy moga byc ksztalty paznokcie na ktorych french kiepsko bedzie wygladal?? mi sie wydawalo ze do malej plytki i do tego krotkiej( wymog pracy) lepsza np beda migdalki? sama nie wiem moze ktos bardziej doswiadczony mi doradzi na przyszlosc... jak zabierac sie do takiej plytki..
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: malutka, szeroka plytka
czy będą pasowały migdałki czy kwadraty zależy od kształtu płytki jak i dłoni
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, przede wszystkim zaciskanie, zrobię kiedyś na moich ogryzkach taki step: jak zrobić coś z niczego
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje z odpowiedz
![]() tipsy typu french w ogole nie uznaje dla mnie sa fuuuujj i prawde mowiac nie wiem po co sa produkowane bo sa takie plaskie usmiechy ... myslalam zeby wlasnie zrobic jak piszecie (robie glownie na szablonie) ale klientka przyszla uzupelnic po innej "stylistce" wiec jedynie z tych lopatek ktore miala zwezilam pazurki i je lekko uwypuklilam bo byly plaskie i przez to wygladaly jeszcze bardziej szersze... a moge prosic wlasnie o taki step by step ????? zazwyczaj trafiaja mi sie osoby ktore chca dluzsze paznokietki
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram Ci się jutro wkleić to, rano zrobię i obfocę i koło południa, albo popołudniu wkleję tutaj
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
super bede czekac
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

z tym ze jak sa dluzsze paznokcie to ma sie wiecej opcji manewrowania... krzywa c latwiej nadac i ksztalt