|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zespół weselny - lubuskie
Dziewczyny pomóżcie.
Szukam dobrego zespołu. Wesele w woj. lubuskim - zespół w takim razie mógłby być z lubuskiego bądź dolnośląskiego. Jeżeli słyszałyście o naprawdę dobrej kapeli dajcie mi proszę znać, bo czas mnie goni..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół weselny - lubuskie
kolezanko to zalezy czy chcesz 5 osobowy zespół w pełni na żywo czy kapele "grającą" na keybord i wokal ewentualnie jakas gitarka czy drugi klawisz?
wszystko zależne jest od ceny: zespoły około 5 osobowe: (4-6 tys zl za wesele) -albtrosy (głogów) - brokers(zg) - holidays ( kolo leszna) - flash ( kolo leszna) - longplay (ok.wschowa-głogów) bede mowila tylko o tych ktore slyszalem i znam zespoły muzyczne (2-3 osobowe, jest ich bardzo bardzo dużo ale wymienie tylko te ktore po uslyszeniu nadaja sie do polecania dalej)(cenowo przypuszczam ze z polowe taniej): - zacharzewscy (głogów okoł 3500-4000zł) - zespół factory (www.zespolfactory.pl około 2000zł+dojazd) - zespół orange (www.orangersi.pl około 2000-2500zł) - weekend (2500-3000) jak juz pisałam jest duzo takich zespołów ale nie wszystkie sa sobie równe wymieniłam tylko te które warte sa polecenia i które słyszałam sama i widziałam ![]() milego przegladania i słuchania demówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.