|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Consulting Com Sp. z o.o. - ktoś słyszał o tej firmie
Consulting Com Sp. z o.o. · Lublin, Głowackiego 23/1 czy ktoś zna tą fimę i może coś mi o niej powiedzieć????
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Consulting Com Sp. z o.o. - ktoś słyszał o tej firmie
Mam tam jutro rozmowę kwalifikacyjną ty też? Tylko nie wiem dokładnie na jakie stanowisko, bo nie mogę nigdzie znaleźć tej oferty.. Pomożesz mi?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Witam, tez jestem zainteresowana ta firma, jutro mam rozmowę. nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat tego czym się zajmują a w ogłoszeniu było tylko tyle że ogólnopolska firma handlowa. Czy ktoś był tam na rozmowie i wie coś na ten temat??
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ja też miałam iść na rozmowę, ale się rozchorowałam i nic z tego nie wyszło, ale naprawdę nic o tej firmie w necie na ten temat nie ma
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Monika, odpowiadaj jak było, dostałaś pracę? ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Monika, odpowiadaj jak było, dostałaś pracę? |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nie byłam na tej rozmowie bo (scena jak z filmu) zalało mi łazienkę z rana. Mąż w pracy i nie może wyjść, żadnego nr do hydraulika ale na szczęście jakoś udało się to wszystko ogarnąć
chciałam nawet zadzwonić przełożyć rozmowę ale oni dzwonili do mnie z zastrzeżonego także nie miałam kontaktu do tej firmy. Ale ciekawa jestem co oni oferują.
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
A ja byłam na rozmowie jakoś ponad mc temu i powiem wam że łatwo nie jest na każdą godzinę poumawiane jakoś po 10 osób, panowie bardzo mili nie powiem
pytania typu jak długo szukam pracy , która to moja rozmowa kwalifikacyjna , moje mocne i słabe strony, wymarzona praca i takie tam. Nie wiem do końca czym zajmuje sie ta firma ale to chyba sprzedaż usług..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
I jak ta rozmowa się skończyła? Mieli oddzwonić i nic z tego czy sama dałaś sobie spokój?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Monika, czasami dzieją się rzeczy nie spodziewane./...czasami przeciwko nam ...dobrze że dałaś sobie z tym radę!!
kwokao1 czyli wybierali naj....najlepszych?? Czy o co im chodziło? Mi się jakoś szczerze nie widzi praca, polegająca na wciskaniu na chama jakiejś oferty. Sama nie lubię jak dzwonią do mnie z jakimiś ofertami...ciągle jakiś play...Orange...albo bank ;/ ehhhh sama bym nie chciała wciskać takiego kitu komuś!!! |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Jo i może ktoś się wypowiedzieć czym w końcu ta firma się zajmuje i jak to tam wszystko wygląda?
Pilne Dzięki |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
ja tam byłam na rozmowie, ale do działu administracyjnego, mówili czym sie zajmują ale to dla mnie zatrudne:P branża jakby komputerowa, IT coś takiego
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Więc Ja powiem tak. Byłem na rozmowie i na jednodniowym szkoleniu. Praca to DOMOKRĄŻCA. Miła atmosfera, młody zespół, szefostwo ok. Jedziecie gdzieś na wieś i chodzicie od domu do domu i zachęcacie do kupna produktów np. usług telekomunikacyjnych. Te towary się zmieniają i firma delikatnie oszukuje klientów ale da się w niej zarobić. W moim przypadku była gadka że zmienił się dzierżawca łącz telefonicznych i teraz X-FIRMA jest właścicielem tych łącz i my docieramy żeby dopełnić papierkowej roboty, a jak się Pani nie zgodzi to do warszawy będzie jechać żeby to załatwić. No i babcia wystraszona taką wizją zgadza się i podpisuje papiery. Po dwóch dniach ma telefon czy był konsultant, czy WSZYSTKO wytłumaczył itp. i babcia potwierdza. W Toruniu jak chodzili i sprzedawali/dopełniali z tą X-FIRMĄ papiery to ludziom przychodzili później podwójne rachunki - tak wyczytałem na internecie. Szefostwo często przedstawia się jako CREATIVE LABS dzwoniąc do potencjalnych pracowników, wiem bo do mnie i mojego znajomego dzwonili w odstępie około 3 tygodni i tak się przedstawiali. Na rozmowie mówią że jest się przedstawicielem handlowym. No i mnie zaprosili po pierwszej rozmowie na jeden dzień szkolenia no i krążyłem cały dzień od domu do domu na jakiejś wsi pod Chełmem. A teraz pamiętajcie: jak po pierwszej rozmowie pracodawca zaprasza was do współpracy jako przedstawiciel handlowy, a wy nie macie w ogóle w tym doświadczenia to już podejrzane. W takich firmach jak CREATIVE żeby zostać przedstawicielem to rekrutacja składa się z CO NAJMNIEJ DWÓCH rozmów. I na koniec firmy takie firmy jak CREATIVE nie potrzebują PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH bo tą markę każdy dobrze zna tylko mają PRZEDSTAWICIELI FIRMOWYCH, którzy reprezentują firmę i firmowe nowości na międzynarodowych targach i innych imprezach. Na koniec aby dowiedziałem się od specjalistki 20 letniej która, mnie szkoliła w chodzeniu po domach, że w tej firmie ok 2000zł miesięcznie spokojnie można wyciągnąć. Godziny pracy praktycznie sami sobie ustalacie bo po różnych wsiach chodzicie w kilka osób i kwestia dogadania jak komu pasuje- szefostwo w to nie ingeruje.
Edytowane przez gacek059 Czas edycji: 2013-07-04 o 11:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

chciałam nawet zadzwonić przełożyć rozmowę ale oni dzwonili do mnie z zastrzeżonego także nie miałam kontaktu do tej firmy. Ale ciekawa jestem co oni oferują.
pytania typu jak długo szukam pracy , która to moja rozmowa kwalifikacyjna , moje mocne i słabe strony, wymarzona praca i takie tam. Nie wiem do końca czym zajmuje sie ta firma ale to chyba sprzedaż usług..