Consulting Com Sp. z o.o. - ktoś słyszał o tej firmie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-28, 15:58   #1
niieznana
Raczkowanie

Consulting Com Sp. z o.o. - ktoś słyszał o tej firmie

Consulting Com Sp. z o.o. · Lublin, Głowackiego 23/1 czy ktoś zna tą fimę i może coś mi o niej powiedzieć????
niieznana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 15:42   #2
kwokao1
Przyczajenie

Dot.: Consulting Com Sp. z o.o. - ktoś słyszał o tej firmie

Mam tam jutro rozmowę kwalifikacyjną ty też? Tylko nie wiem dokładnie na jakie stanowisko, bo nie mogę nigdzie znaleźć tej oferty.. Pomożesz mi?
kwokao1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-01, 15:11   #3
moniiiczkaa
Raczkowanie

Witam, tez jestem zainteresowana ta firma, jutro mam rozmowę. nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat tego czym się zajmują a w ogłoszeniu było tylko tyle że ogólnopolska firma handlowa. Czy ktoś był tam na rozmowie i wie coś na ten temat??
moniiiczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 09:36   #4
niieznana
Raczkowanie

ja też miałam iść na rozmowę, ale się rozchorowałam i nic z tego nie wyszło, ale naprawdę nic o tej firmie w necie na ten temat nie ma

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Monika, odpowiadaj jak było, dostałaś pracę?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Monika, odpowiadaj jak było, dostałaś pracę?
Stary 2013-03-02, 20:50   #5
moniiiczkaa
Raczkowanie

Nie byłam na tej rozmowie bo (scena jak z filmu) zalało mi łazienkę z rana. Mąż w pracy i nie może wyjść, żadnego nr do hydraulika ale na szczęście jakoś udało się to wszystko ogarnąć chciałam nawet zadzwonić przełożyć rozmowę ale oni dzwonili do mnie z zastrzeżonego także nie miałam kontaktu do tej firmy. Ale ciekawa jestem co oni oferują.
Stary 2013-03-03, 13:57   #6
kwokao1
Przyczajenie

A ja byłam na rozmowie jakoś ponad mc temu i powiem wam że łatwo nie jest na każdą godzinę poumawiane jakoś po 10 osób, panowie bardzo mili nie powiem pytania typu jak długo szukam pracy , która to moja rozmowa kwalifikacyjna , moje mocne i słabe strony, wymarzona praca i takie tam. Nie wiem do końca czym zajmuje sie ta firma ale to chyba sprzedaż usług..
kwokao1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-03, 21:24   #7
moniiiczkaa
Raczkowanie

I jak ta rozmowa się skończyła? Mieli oddzwonić i nic z tego czy sama dałaś sobie spokój?
Stary 2013-03-03, 23:29   #8
niieznana
Raczkowanie

Monika, czasami dzieją się rzeczy nie spodziewane./...czasami przeciwko nam ...dobrze że dałaś sobie z tym radę!!
kwokao1 czyli wybierali naj....najlepszych?? Czy o co im chodziło? Mi się jakoś szczerze nie widzi praca, polegająca na wciskaniu na chama jakiejś oferty. Sama nie lubię jak dzwonią do mnie z jakimiś ofertami...ciągle jakiś play...Orange...albo bank ;/ ehhhh sama bym nie chciała wciskać takiego kitu komuś!!!
Stary 2013-04-24, 20:53   #9
fotogra
Przyczajenie

Hej. Jo i może ktoś się wypowiedzieć czym w końcu ta firma się zajmuje i jak to tam wszystko wygląda?
Pilne
Dzięki
fotogra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-25, 13:25   #10
dooolec
Przyczajenie

ja tam byłam na rozmowie, ale do działu administracyjnego, mówili czym sie zajmują ale to dla mnie zatrudne:P branża jakby komputerowa, IT coś takiego
dooolec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-04, 10:53   #11
gacek059
Przyczajenie

Więc Ja powiem tak. Byłem na rozmowie i na jednodniowym szkoleniu. Praca to DOMOKRĄŻCA. Miła atmosfera, młody zespół, szefostwo ok. Jedziecie gdzieś na wieś i chodzicie od domu do domu i zachęcacie do kupna produktów np. usług telekomunikacyjnych. Te towary się zmieniają i firma delikatnie oszukuje klientów ale da się w niej zarobić. W moim przypadku była gadka że zmienił się dzierżawca łącz telefonicznych i teraz X-FIRMA jest właścicielem tych łącz i my docieramy żeby dopełnić papierkowej roboty, a jak się Pani nie zgodzi to do warszawy będzie jechać żeby to załatwić. No i babcia wystraszona taką wizją zgadza się i podpisuje papiery. Po dwóch dniach ma telefon czy był konsultant, czy WSZYSTKO wytłumaczył itp. i babcia potwierdza. W Toruniu jak chodzili i sprzedawali/dopełniali z tą X-FIRMĄ papiery to ludziom przychodzili później podwójne rachunki - tak wyczytałem na internecie. Szefostwo często przedstawia się jako CREATIVE LABS dzwoniąc do potencjalnych pracowników, wiem bo do mnie i mojego znajomego dzwonili w odstępie około 3 tygodni i tak się przedstawiali. Na rozmowie mówią że jest się przedstawicielem handlowym. No i mnie zaprosili po pierwszej rozmowie na jeden dzień szkolenia no i krążyłem cały dzień od domu do domu na jakiejś wsi pod Chełmem. A teraz pamiętajcie: jak po pierwszej rozmowie pracodawca zaprasza was do współpracy jako przedstawiciel handlowy, a wy nie macie w ogóle w tym doświadczenia to już podejrzane. W takich firmach jak CREATIVE żeby zostać przedstawicielem to rekrutacja składa się z CO NAJMNIEJ DWÓCH rozmów. I na koniec firmy takie firmy jak CREATIVE nie potrzebują PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH bo tą markę każdy dobrze zna tylko mają PRZEDSTAWICIELI FIRMOWYCH, którzy reprezentują firmę i firmowe nowości na międzynarodowych targach i innych imprezach. Na koniec aby dowiedziałem się od specjalistki 20 letniej która, mnie szkoliła w chodzeniu po domach, że w tej firmie ok 2000zł miesięcznie spokojnie można wyciągnąć. Godziny pracy praktycznie sami sobie ustalacie bo po różnych wsiach chodzicie w kilka osób i kwestia dogadania jak komu pasuje- szefostwo w to nie ingeruje.

Edytowane przez gacek059
Czas edycji: 2013-07-04 o 11:17
gacek059 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości