|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Akcesoria, ozdoby ślubne
Witam!
Drogie dziewczyny mam problem z zakupem dekoracji ślubnych, takich jak balony, naklejki an wódkę, zawieszki i itp. Czy moze któras z Was podać link do tanich ozdób na allegro. Gdzie takie ozdoy moge dostac w Kielcach. POmocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: akcesorja, ozdoby slubne
Na allegro masz wyszukiwarkę
![]() Dasz spokojnie sama radę ![]() A zresztą: http://allegro.pl/listing.php/search...99,+zawieszki) A co do miejsc w Kielcach - google ![]() No i pewnie w sklepach papierniczych, z zaproszeniami ![]()
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-03-10 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a np.w hurtowni tej google nie gryzie
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nic dziwnego ze nie mozesz wyszukac takich rzeczy nigdzie. balony naklejki na wodke to wszystko bylo jakies 20 lat temu ! Teraz zyjemy w troche innych czasach..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akcesoria, ozdoby ślubne
ale jesteś mądra Karolcia, a ty w jakich czasach żyjesz. Ciekawa jestem czym według ciebie dekoruje sie teraz sale weselna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja w teraźniejszych, tylko Ty sie zatrzymałaś chyba w czasie jakies 20 lat temu..
Balany..nie ma chyba większej żenady niż balony na weselu Porozglądaj się w sieci za profesjonalistami, takimi przez duże "P", bo Ci pseudo dekoratorzy to też pożal sie boże Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwań |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś zawiść czy co? Naklejek i wszystkiego o co prosi jest pełno na allegro. Chce zrobić wesele w określony sposób, potrzebuje konkretnych rzeczy - to w czym problem? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Już znalazłam Twój wątek. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22903821 I wszystko jasne ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
co "wszystko jasne"?? do niczego nie nawiązałam więc nie wiem po co Ci sie ujawnił syndrom Monka ?! no ale powiedzmy że chciałas błysnąć.. :p szkoda ze nie wyszło..
A to ze udzieliłam odpowiedzi co było kiedyś a co jest teraz na poziomie, nie oznacza, że zmuszam kogoś do zrobienia takiej dekoracji, jesli kopaga marzy o balonach bardzo prosze, ale wydaje mi sie ze mozna podpowiedzieć ze ta era juz minała pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz firmę dekoratorską/promujesz jakąś, ok, ale zaznaczanie tego w taki sposób na pewno nie przekona nowych klientów na wybranie Twojego pomysłu.
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
to sie Monk nie popisał, nie mam firmy dekoratorskiej, ale pewnie Zwies wie lepiej..
Jak sie czyta niektóre posty to na prawde brak słow <zalamka> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czytaj ze zrozumieniem
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
No wiesz każdy tam sobie dobiera ozdoby ślubne jak mu się podoba, nie zawsze musi być modnie. Czy balony są niemodne to nie wiem, nie znam się. Ja tam lubię balony
![]() No właśnie ![]() ![]() Edit: Może też warto przeczytać: poradnik jak dobierać ozdoby ślubne - na pierwszym zdjęciu niezbyt, ale środkowe całkiem fajnie się prezentują.
Pozdrawiam ;-) Edytowane przez nemon Czas edycji: 2011-03-22 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.