|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
pilnie spodniczki floral i oldschoolowej, "świecącej" bluzy
hej, moja "normalna" wish chwilowo nieaktualna, gdyz nagle zaczełam pilnie potrzebować tych 2 rzeczy, jestem w stanie oddać za nie pół wątku, jak i szukać poza nim z waszych wish..
Mój watek jak co (nie mam w podpisie) : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512843 JEŚLI CHODZI O ROZMIAR, NOSZĘ XS/S/M - zalezy jak wypadają te rozmiarki, ogólnie jestem typową "eską", ale nosze też większe xs jak i małe m. SPÓDNICZKA FLORAL - interesują mnie najchętniej takie na gumie, mini, ale rozpatrze każda propozycje, ważne, żeby była krótka (przed kolano ![]() BLUZA - hmm nie umiem opisać o jaka mi konkretnie chodzi, tzn taka adidas(ale oczywiście niekoniecznie;p) zrobiona jakby z satyny, najbardziej marzy mi się czarna lub w jakimś ładnym kolrku np pudrowy róż, czerwona.. ![]() kiedyś widziałam podobne, takie a'la satynowe bluzy japan style i takie także mnie interesuja ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-03-17 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: pilnie spodniczki floral i oldschoolowej, "świecącej" bluzy
moze u mnie??
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=kasetki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
up..
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- up ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- ;p ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- nikt nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja mam spodniczkę na gumce, ale u Ciebie w wątku nic nie znalazłam, chyba że coś poszukasz ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
u mnie spódniczka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
odpisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.