![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Benefit, MAC, Kryolan, cienie Guerlain i Lancome, La Roche Posay, EL Sensous No
cos za:
- Różowy rozświetlacz - ciastko Smashboxa "FUSION SOFT LIGHTS BAKED STARLIGHT" - użyty raz, zużycie niewidoczne (nietrafiony prezent) - Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% za estee lauder oddam baaardzo wiele! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Benefit, MAC, Kryolan, cienie Guerlain i Lancome, La Roche Posay, EL Sensous No
Witaj
![]() Może coś u mnie za - Estee Lauder Sensous Noir zużyte ok 30 procent z 50 ml. Poza wątkiem mam też YSL Elle edp. (nie intense), ale może akurat Cię zainteresuje. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ol_ póki co nic nie znalazłam, może potem na spokojnie przejrzę jeszcze raz. Dzięki.
PS. Illuminator na pewno nie jest świeżutki, bo już jest wycofany, kupiłam na wyprzedaży. To tak żeby nie było wątpliwości. Mnie interesują perłowe rozświetlacze i korektory więc w razie czego pisz na mail inecita@poczta.onet.pl ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Powącham gdzieś przy okazji Elle normalne oraz Nil, bo dużo o nim słyszałam. Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie w zamian za:
- Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% - Pigment rozświetlający MAC kolor MELON (złoto - różowy pyłek), zużycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za - Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% ? Baaaaaaaaaardzo bym chciała ![]() Pozdrowionka!
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Estee Lauder Sensous Noir zużyte ok 30 procent z 50 ml
Moze cos znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki
- Poczwórne cienie Maybelline, kupione w Kanadzie, 50 Sunlit Bronze, zużycie minimalne (użyte od 2 do 4 razy) cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za
Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% - Pigment rozświetlający MAC kolor MELON (złoto - różowy pyłek), zużycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ile masz próbek Hydreane i Hydraphase ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
hej) może coś za coś z tego?
- Różowy rozświetlacz - ciastko Smashboxa "FUSION SOFT LIGHTS BAKED STARLIGHT" - użyty raz, zużycie niewidoczne (nietrafiony prezent) - Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki - Poczwórne cienie Maybelline, kupione w Kanadzie, 50 Sunlit Bronze, zużycie minimalne (użyte od 2 do 4 razy) - Minatura cieni poczwórnych Lancome kupione w Kanadzie, kolry Spectra, Contrast, Silver Screen i Snap (fiolety + srebrno - zielony) - zużycie niewidoczne - Benefit korektor ERASE PASTE numer 2 użyty jeden lub 2 razy, zużycie minimalne, nowiutki, zero śladów na opakowaniu - Estee Lauder Sensous Noir zużyte ok 30 procent z 50 ml
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na razie nic nie wypatrzyłam, dzięki.
Próbki zostało Emolium 2 Hydraphase intense riche 4, legere 1 hydreane riche 2, legere 1 Toleraine 2 Effaclar duo 5 Clinique trzy kroki - kilka sztuk Clinique Superfit Make up Próbki perfum damskich burberry sport L'eau par Kenzo Loud tommy hilfiger F for Fascinating Ferragamo Versus Versace tylko na próbki perfum z wishlisty lub Dior Addict (granatowy) Oprócz tego pojedyncze próbki normaderm kremów i żelu do mycia twarzy, pojedyncze próbki mleczka do demakijażu Avene itp. - głownie apteczne firmy ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Dziewczyny, nie będę teraz miała czasu często zaglądać do wątku, konkretne oferty wymian na maila inecita@poczta.onet.pl ewentualnie na priv. Wielkie dzięki! Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-02-28 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
- Różowy rozświetlacz - ciastko Smashboxa "FUSION SOFT LIGHTS BAKED STARLIGHT" - użyty raz, zużycie niewidoczne (nietrafiony prezent) - KRYOLAN - szary matowy liner (bez drobinek), totalna nówka, kupiłam tydzień temu na targach, użyłam raz ale nie podszedł mi, nie ma tylko kartonika
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za oczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292,?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za fiolety Guerlain?
![]() |
#19 |
BAN stały
|
- Różowy rozświetlacz - ciastko Smashboxa "FUSION SOFT LIGHTS BAKED STARLIGHT" - użyty raz, zużycie niewidoczne (nietrafiony prezent)
- Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% - Benefit korektor ERASE PASTE numer 2 użyty jeden lub 2 razy, zużycie minimalne, nowiutki, zero śladów na opakowaniu - Benefit żółty korektor Lemona Aid, zużycie ok. 10% (max. 15%) znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za Estee Lauder Sensous ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
perfumove love
|
hej
![]() może znajdziesz coś u mnie za Estee Lauder Sensous Noir? zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czy cos za
- Benefit korektor ERASE PASTE - Litrowy fryzjerski szampon L'Oreal do włosów cienkich, nadający objętość L'Oreal Nature Abondance de Cacao (duża butka z pompką) - tylko odbiór w Warszawie - Ponadto masa próbek, głównie La Roche Posay, Hydreane i Hydraphase (Riche i Legere) P.S. jesli chodzi o szampon nie mam mozliwosci odbioru w wawie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Erase Paste, czy znajdziesz coś u mnie?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507839
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Thalila, masz wiadomość.
Pozostałym dziewczynom dziękuję, ale nic nie znalazłam. Edytuję wątek - dodaję w ofercie wymiany: - Hennę do rzęs Refectocil kolor granatowa czerń - kupiona tydzień temu, użyta raz, z nowiutkim kartonikiem. - Mleczko do ciała HUGO BOSS DEEP RED 75 ml - Mini torebka Furla Divide it czerwona, z imitacji skóry krokodyla, wymiary ok. 13 cm x 13 cm (maleńkie cacuszko), wartość sklepowa ok. 90 euro. W poszukiwanych: - Flowerbomb Viktor & Rolf - Krem DUCRAY krem Melascreen Eclat - John Frieda - wszystko z serii do cienkich włosów Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-01 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy estee lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Magsch, Palazzo bardzo lubię, ale mam jeszcze połowę więc chwilowo lipa
![]() hathayoga, ile masz FB i jak ten zapach ma się do zwykłego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
perfumove love
|
Tu opis:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dp.html&next=1 Moim zdaniem jest trochę cięższe, słodsze, bardziej esencjonalne. Ale niezbyt mocno, dużej różnicy między nimi szczerze mówiąc, nie widzę ![]() Mam trochę mniej niż połowę z 50ml. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1296582278 Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2011-03-01 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.