![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 767
|
Chcê czuæ siê dobrze w swoim ciele! Kto¶ jeszcze?
Zdecydowa³am siê za³o¿yæ nowy w±tek, ¿eby mieæ dodatkow± mobilizacjê w walce o upragnion± sylwetkê. Zapraszam do do³±czenia wszystkie dziewczyny, które tak samo jak ja, chc± siê w koñcu dobrze poczuæ we w³asnym ciele
![]() Nie chcê stosowaæ ¿adnej konkretnej diety, raczej trwale zmieniæ nawyki ¿ywieniowe stosuj±c siê do zasad zdrowego ¿ywienia. Zale¿y mi na tym, ¿eby zmiana by³a trwa³a, a nie tylko chwilowa ![]() Oprócz diety chcê znale¼æ w koñcu czas na codzienne æwiczenia ![]() Przez okres jesienno-zimowy znowu przyby³o mi kilka nadprogramowych kilogramów, a bior±c pod uwagê, ¿e wiosna zbli¿a siê coraz wiêkszymi krokami, to chyba najlepszy czas, ¿eby zrobiæ co¶ dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 290
|
Dot.: Chcê czuæ siê dobrze w swoim ciele! Kto¶ jeszcze?
Nie chce byæ z³o¶liwa,ale po co zak³adaæ kolejny w±tek zamiast przy³±czyæ siê do ju¿ istniej±cych.Tylko za¶miecacie Wiz a przecie¿ wszystkie mamy ten sam cel-Piêkne i szczup³e cia³o
![]()
"U¶miecham siê co rano.Jestem dobr± dziewczyn±,tylko ludzie mnie wku * wiaj±.Bóg mnie stworzy³,diabe³-opêta³.Na zawsze wiêc pozostanê grzeszna i ¶wiêta" "Nie do¶æ,¿e nie mam siê w co ubraæ,to jeszcze szafa pêka mi w szwach!"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 042
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 728
|
Cytat:
![]() ![]() charlotte89 nie masz ju¿ teraz wyj¶cia!! Musisz kontynuowaæ swój w±tek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Ja jestem chêtna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mogê Wam tu marudziæ na moje skoki wagi i du¿e uda
![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia siê prawdziwa mi³o¶æ do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-21 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No wiêc ja czeka³am na nowy w±tek bo w istniej±cych jak juz kto¶ powiedzia³ dziewczyny maja swoje relacje i wiêzi i s± bardziej zaawansowane w postêpach ni¿ kto¶ kto zaczyna.
No wiêc ja tez sie "wpisuje" jesli mo¿na ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ej, ej to ja te¿ chcê
![]() Jestem ca³kowicie nowa na forum i przyznaje bardzo ciê¿ko wdro¿yæ siê w ju¿ istniej±ce grupy wsparcia, a jak wszystkie zaczynamy to chyba bêdzie ra¼niej ![]() U mnie to wygl±da tak: Wiek: 21 lat Wzrost- 178 Waga- 69, 5 kg--- tak tak pocieszam siê ¿e to nie jest ju¿ 70 ![]() Przyty³o mi siê przez pierwszy rok studiów i proszê, teraz tego konsekwencje. Moja dieta to proteinowa Dukana, próbowa³y¶cie? U mnie to mój pierwszy raz ![]() No i w³asnie sprawa æwiczeñ, co¶ polecacie? Ja ostatnio sporo siê naczyta³am o 6 Weidera? Jako¶ tak ;D
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ej ej to ja te¿ chcê
![]() Serio ciê¿ko siê wbiæ w ju¿ utworzone grupy, wiêc ja siê pod tym pomys³em popisuje rêkami i nogami ![]() Dopiero co zaczê³am przygodê z tym forum i odchudzaniem to jestem ca³kowity ¶wie¿ak, ale w kupie si³a prawda? ![]() Ja od wczoraj jestem na proteinowej Dukana, stosowa³y¶cie mo¿e? No i trochê ruchu by siê przyda³o, ale to od tygodnia zaczê³am bieganie. Matko nic mnie tak nie mêczy ¿adne æwiczenia, brzuszki, aerobik jak to. Pot siê dos³ownie leje, ale za to fajne jest uczucie po- ta lekko¶æ xD
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 365
|
ja równie¿ siê przy³±czam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no to ja mam chyba najwiecej do zzucenia.. bo ok 20kg -wrocic do swojej poprzedniej wagi 65, wzrost 165cm...tak tak, jak nie wiecej bo nie mam odwagi wejsc na wage.
...no wiec wykupilam sobie karnet na silownie i basen z moim TZ ...dzisiaj dokladnie..planowalam od dawna ale trzeba powiedziec kiedys 'dosc' .... dieta ..chodzi mi gl o zmianie nawykow zywieniowych i 100% ograniczeniu slodyczy, chipsow i tego typu, bo to mnie chyba zgubilo..i brak ruchu. ....wy wykonujecie jakies cwiczenia? konkretna diete? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja od jutra zaczynam dietkê 1000 kcal - na razie u³o¿y³am sobie jad³ospis na 2 tygodnie, w ci±gu dnia æwiczê minimum godzinkê
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 13 252
|
chêtnie siê przy³±czê
![]() od jutra zaczynam dietê 1000kcal + dorzucê jakie¶ æwiczenia. bardzo siê zaniedba³am ostatnio i jak zobaczy³am wczoraj na wadze 66,5kg to siê przerazi³am. idealnie mi by³o ze sob± jak wa¿y³am 58kg i do tego chcê wróciæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 345
|
Proponujê zagl±dn±æ tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552980
Do³±czy³am jakie¶ 2tyg temu i przyjeli mnie jak swoj± ![]() Wa¿ymy siê co tydzieñ podaj±c wyniki w tabelce! Mamy jeden cel i jeden sposób od¿ywiania - zdrowo! Zmieniamy nawyki ¿ywieniowe wcinaj±c 4-5 dobrze zbilansowanych posi³ków! To tyle... bez odbioru! :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 383
|
Cytat:
Nie jeste¶ sama - ja te¿ mam ok 20 kg ![]() ![]() Edytowane przez 201607260936 Czas edycji: 2012-01-22 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cieszê siê, ¿e jednak znalaz³y siê jakie¶ chêtne
![]() Zawsze jak zaczyna siê razem, to jest ³atwiej, zw³aszcza ¿e pocz±tki, kiedy trudno przestawiæ siê na nowy tryb, a na efekty trzeba trochê poczekaæ, do naj³atwiejszych nie nale¿± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 345
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
....jakie diety/sposoby odzywiania dziewczyny stosujecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jak ju¿ wspomina³am - by³am na kopenhaskiej, teraz zaczynam 1000 kcal i jestem pe³na dobrych przeczuæ - dziêki kopenhaskiej spad³am 2 rozmiary w dó³ i nie mam ochoty prawie na jedzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Nie polecam diety dukana, nie dosc ,ze niszczy nerki, to masz problemy z wyproznianiem sie.. poza tym. niestety kilogramy wracaja z bonusem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Witam
![]() na dukanie bylam rowniez. wracaja kilogramy plus dochodza dodatkowe. pomijam fakt, pozniejszego problemu z wyproznianiem sie i dodatkowym problemem z nerkami.... bialko obciaza nerki.. mimo tego,ze pije sie duzo wody... w tej chwili mam 161 cm wzrostu , waze 56 kg i chcialabym zrzucic z 4 kg. glownie zalezy mi na udach, ale wiem,ze bez cwiczen nic sie nie zdziala. kazdej odchudzajacej proponuje najpierw porzucic slodycze, biale pieczywo i maselko:P oraz smazenie na tluszczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
cze¶æ wam
ja te¿ chetnie sie przy³±cze do was ![]() ![]() Mam 22 lata jestem m³odziutk± mamusi± ![]() ale nie do koñca szczê¶liwa± poniewa¿ po ci±¿y wygladam strasznie 2 lata temu wa¿y³am 55-52 kg i waga nigdy nie wzros³a w czasie ci±¿y przyty³o mi sie a¿ 25 kg ![]() ![]() teraz wa¿e 68 kg ![]() ale to nie jest najgorze moje cia³o jest okropne.. pe³no fa³dek i t³uszczyk sie wylewa... chce to zmieniæ wiem ¿e mój m±¿ te¿ nie cieszy siê z tego jak wygl±dam.... od wczoraj od nowa podje³am walkê z moim cia³em chce wkoñcu cieszyæ siê sob±... wczoraj zacze³am æwiczenia rano i wieczorem postanowi³am nie je¶æ s³odyczy ani nic t³ustego oraz fast foodów napoi gazowanych mo¿e to i radykalne ale mówi±c szczerze wydaje mi siê ¿e w koñcu sie uda z wami na pewno ... Mam nadziejê ¿e dziel±c siê swoimi osi±gniêciami bêdziemy siebie nawzajem motywowaæ i wspieraæ obecnie jestem sama z moim synkiem poniewa¿ m±¿ jest na delegacjach mam nadziejê ¿e kiedy wróci bêdzie zadowolony widz±c mnie szczê¶liw± i szczup³± czas wzi±æ siê za siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Mam w koñcu wolniejsz± chwilê (ach, ta sesja
![]() ![]() Baaardzo siê cieszê, ¿e jest nas coraz wiêcej! Razem na pewno bêdzie nam ³atwiej ![]() Bêdzie nam bardzo mi³o ![]() ![]() Cytat:
![]() Dok³adnie to samo kierowa³o mn± przy zak³adaniu tego w±tku. Mam nadziejê, ¿e tutaj znajdziemy swoje miejsce i dodatkow± motywacjê ![]() Cytat:
![]() Ja mia³am jedno podej¶cie do Dukana ju¿ jaki¶ czas temu i niestety mój organizm nie czu³ siê zbyt dobrze na tej diecie ![]() ![]() Co do A6W to te¿ kiedy¶ æwiczy³am, ale przerwa³am jako¶ w po³owie - jak dla mnie zdecydowanie zbyt monotonny program ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja sporo przyty³am odk±d skoñczy³am trenowaæ zawodowo taniec i zamieszka³am z by³ym ju¿ teraz T¯. Tabletki anty w po³±czeniu z dogadzaniem sobie wszystkim tym, co smaczne, a niekoniecznie zdrowe, tendencj± do nabierania dodatkowych kg i ograniczeniem aktywno¶ci fizycznej odbi³y siê niestety w niekorzystny sposób na mojej figurze ![]() Dosz³am wiêc do wniosku, ¿e najwy¿szy czas, ¿eby nad tym popracowaæ, na pocz±tek wprowadzaj±c przede wszystkim now± dietê, regularne godziny posi³ków i æwiczenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W sumie jedyna rada, to chyba dbaæ, ¿eby w ci±gu dnia je¶æ regularnie i zdrowo, ¿eby chocia¿ trochê zminimalizowaæ wieczorne napady apetytu. Ja dodatkowo za ka¿dym razem, jak kusi mnie, ¿eby po co¶ niezdrowego siêgn±æ, to przypominam sobie, jak ca³y dzieñ siê zdrowo od¿ywia³am, æwiczy³am i co? Mam to teraz zmarnowaæ dla chwili ulotnej przyjemno¶ci w ustach? I powiem Ci, ¿e naprawdê dzia³a ![]() Cytat:
![]() Po pierwsze, gratulujê Pociechy! Ch³opiec czy dziewczynka? ![]() Po drugie, po ci±¿y to chyba naturalne, ¿e zostaj± jakie¶ dodatkowe kg, najwa¿niejsze, ¿e chcesz z nimi walczyæ, ¿eby znowu poczuæ siê lepiej w swoim ciele. Je¶li tylko dasz sobie trochê czasu, to na pewno uda Ci siê wróciæ do wagi, w jakiej czu³a¶ siê najlepiej ![]() Po trzecie, my¶lê ¿e pod pewnymi wzglêdami bêdziesz w lepszej sytuacji ni¿ niektóre z nas - przy Maluszku jest tyle pracy, ¿e z pewno¶ci± nie bêdziesz narzeka³a na brak aktywno¶ci fizycznej ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ja mam du¿o ruchu przy moim 14 miesiêcznym b±blu a mimo to jako¶ waga nie lecia³a - nawet jak 13 miesiêcy karmi³am, niestety u mnie jest tak ¿e muszê trzymaæ ostr± dietê i du¿o æwiczyæ ¿eby co¶ ruszy³o.
mo¿e bêdziemy siê wa¿yæ raz w tygodniu - w poniedzia³ek? nie bêdziemy siê objadaæ przez weekend ( zreszt± ja w ogóle nie jadam s³odyczy ani nic sma¿onego czy ¶mieciowego ¿arcia no ale lepiej mieæ dodatkow± motywacjê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
noo w³a¶nie jest du¿o roboty ale waga jak zaklêta mój synek ma 13 miesiêcy a ja muszê co¶ ze sob± zrobiæ... dobry pomys³ z tym wa¿eniem co poniedzia³ek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, ¿e ka¿dy organizm jest inny, ale na pewno im wiêcej okazji do ruszania siê, tym lepiej
![]() Ja jestem jak najbardziej za kontrolowaniem wagi - mo¿emy ustaliæ, ¿e bêdziemy siê wa¿yæ i chwaliæ spadkami w poniedzia³ki ![]() Tylko czy co tydzieñ czy co dwa dla lepszego efektu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.